Bacak dolgusu yaptıran var mı?

tekbenmiyim bacağının son şeklini çok merak ediyorum.bandaj yada çoraptan belli oluyor mu kalınlık....yada şekil...

Son düzenleme:
tekbenmiyim,ahmet beyin ameliyat sonu odalarını internetten görmüştüm,sende anlatınca sanki ben ameliyat olmuş gibi hissettim.umarım herşey yolunda gider.....iyi geceler....

DEMONİAC ; resimleri çok net göremedim ama gayet iyi görünüyor. Önceki halini biliyorum. Şuan eskisine göre çok iyi. İz kaldımı?

günaydin arkadaslar,ferruh beye önceden ameliyat olan birisi vardi yalniz bu kisinin resimleri baska bir kisinin resimleriyle tipa tip ayniydi,ben onun ismini unuttum,hatirlayan varsa bana yazabilirmi bizahmet..tsk ler

ferruh beye amelıyat olmustum ayakta uzun sure kaldıgında aksam baya sısıyor daha dolgun gozukuyor fakat sabah daha ınce ama ılk zamankı halı degıl tabıkı ama yınede ınceler.4-5 kez amelıyat olmayı dusunmeyı bıle 1kez olduktan sonra pek gozum yemıyor. bu cumartesı sılıkon ve yağ enj beraber olucam doktor beyle gorustum boyle daha uygun geldı su sıralar bırcok kısı buna yonelmıs durumda.yanı ben ılk kez olucak olsaydım yağ enj yerıne 2.500 tl daha ekler 5.500 tl ye hastanede yıne bu amelıyatı olurdum.muayeneye gıtmedım zaten gecen seneden bılıyordu.gunler yaklastı heyecan arttı

canim senin ameliyatin benim icin ayri bir önem tasiyor cunku bende Ferruh hocayi dusunuyorum ben yurt disindan gelecegim iki kizim ve annemle istanbul' da otelde kalmak hem masrafli hemde kizlar icin sikici olur ama Ankara'da annemin evi var orasi daha uygun ama daha önce sitede Ferruh beye silikon yaptiran olmadi o yuzden senin yazdiklarin benim icin cok önemli ameliyattan sonra senin yazdiklarini bekliyecegim ben ekim sonu yaptirmayi dusunuyorum bulundugum ulkede okullar iki hafta tatil olacak bu sure yeter umarim. Benim tek bir sansim var zaten esim cok karsi onay alana kadar göbegim catladi yag enjeksiyonu yaptiripta erirse bir sansim daha omaz. Seni dört gözle bekliyorum.....

günaydin arkadaslar,ferruh beye önceden ameliyat olan birisi vardi yalniz bu kisinin resimleri baska bir kisinin resimleriyle tipa tip ayniydi,ben onun ismini unuttum,hatirlayan varsa bana yazabilirmi bizahmet..tsk ler

merhaba ayşenazlı,sarpo ve smr79 sanırım..

salı carsamba gıbı donucem bende anca o zaman yazabılırım tabı acı hafıflerse :)

salı carsamba gıbı donucem bende anca o zaman yazabılırım tabı acı hafıflerse :)
Canim anladigim kadariyla sen Ankara disindasin, bana daha önce ameliyattan sonra bir hafta ameliyat yapilan sehirde kalmalisin dediler tetkikler icin, sen sali carsamba dönebilecekmisin? Umarim cok kolay atlatirsin ve istedigin bacaklara kavusursun, tum kalbimle dua edecegim, Allah yardimcin olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…