Bacak dolgusu yaptıran var mı?

salı carsamba gıbı donucem bende anca o zaman yazabılırım tabı acı hafıflerse :)
Canim anladigim kadariyla sen Ankara disindasin, bana daha önce ameliyattan sonra bir hafta ameliyat yapilan sehirde kalmalisin dediler tetkikler icin, sen sali carsamba dönebilecekmisin? Umarim cok kolay atlatirsin ve istedigin bacaklara kavusursun, tum kalbimle dua edecegim, Allah yardimcin olsun....

Deka nasil oldugunu merak ediyorum, sanirim senin ameliyat sonrasi biraz agrili oldu. Kizlar takip ettigim kadariyla Ahmet Karacakarin Eli hafif baksaniza ona ameliyat olanlar kendini cabucak topluyor....

Tekbenmiyim,Deka,Patella hepinize çook gecmıs olsun.inşallah hayallaerinizdeki bacaklara kavusursunuz kızlar zoru basardınız gerisi allahın izniyle güzel olucak.darısı ameliyat olmak isteyen herkesin basına insallah..BUARADA yeni katılan arkadaslar hepiniz hosgeldniz)
kızlarr yazıları okudugum kadarıyla tatıl yerlerındede bacaklarınızı acmaktan cekınıyorsunuz ama lütfen kendinize bunu yapmayın dünyaya 1 defa geliyoruz,tatildeki insanları bir daha görmycez giyin gitsin istediğinizi denize havuza girmek bizimde hakkımız.benimde bacaklarım çarpık ama tatil yerlerinde bikinimi eteğimi giyiyorum umrumda değil o insanları bir dahamı görücem..insanların iğrenç düşünceleri yüzünden kendinize bu eziyeti yapmayın bacagımız belki güzel düzgün değil ama allah herkese bir güzellik vermiş bunu düşünüp kendimizle gurur duymalıyız.tamam yasadıgımız sehırde cevremızdekı insanlar acımasızca bize bacaklarımız yuzunden bir ömür laf sokabilir bunun verdiği endişeyle giyemiyoruz etek bende giyemiyorum ama istiyorumki hiç degilse senede bir kere baska sehırde dilediğimizi giyelim kızlarrr:)
buarada bazı blogları takip ediyorum ne carpık bacakları olan kızlar neler giyiyor,sanırım yabancı ülkelerde insanlar diğer insanları bu kadar eleştirmiyor bir açığını bulup yok bacaktı,burundu dalga geçmiyor.herkes istegdini giyiyor vala ne güzelll..herkes barbie bebek gibi olamazki,insanlar niye bukadar acımasız onların dar kafalığı yüzünden bizler en güzel yaşlarımızda eteğe hasret kalıyoruz inşallah hepimizin ameliyatları harika geçerde bundan sonra kurtuluruz bu eziyetten hepimiz için en büyük dileğim bu..

tekbenmiyim bacağının son şeklini çok merak ediyorum.bandaj yada çoraptan belli oluyor mu kalınlık....yada şekil...

Şu an ki şekli şişlikler ve çorap olduğu için gerçeği yansıtmıyor sanırım.Bir de bir sürü bantlar var yer yer.Yarın banyo yapıcam kendiliğinden çıkarlarsa ne ala yoksa cumartesi kontrolde çıkartılacak.2 hafta sonra şişlikler tamamen inecekmiş o zaman bir şeyler söylemek daha doğru olur.
Yalnız söylemem lazım Ahmet bey'in gerçekten hafif olmalı ki kendimi çok iyi hissediyorum.Kolay değil bir ameliyat geçirdim her yerim de yağ almaktan veya vermekten dolayı delikler var ama buna rağmen hareketlerim çok rahat.Ben de şaşırıyorum ve herkese bu kadar rahat bir ameliyat geçirmesini diliyorum

Durumumu soran herkese çok teşekkür ederim.Bir önceki mesajda da yazdığım gibi çok iyiyim.İnşallah sonuç da iyi olur.Kontrole gittikten sonra da olanları haber vereceğim...

tekbenmıyım

ahmet karacalar mı dr. un?
karın germe + gogus kucultme ıcın dr. arastırıyorum, paylasırsan sevınırım

tekbenmiyim,umarım ki sonuçlar tam istediğin gibi olur.şuan tek isteğim ahmet beye ameliyat olmak....

veeeeeeeeeeee,incesiyle,eğrisiyle koskoca bin sayfayı geride bıraktık.umuyorum ki herkes en kısa zamanda hayallerine kavuşur.

Merabalar.Bazı yorumlar okudum da denize tatile gidemiyorum bacaklarım yüzünden etek giyemiyorum diye çok üzüldüm.inanın benim bacaklarımında sizinkinden farkı yok alt taraf bildiğiniz parantez..amaa ben nice MANKENler gördüm dergilerde,kataloglarda falan inanın boşuna dert ediyoruz biz takmışız şaşırıp kaldığım oluyor aa bunun bacakları parantez duruyor ama mankennn......

ve ben mini eteğimide giyiyorum,kısa şortumuda giyiyorum.ha bazen yürürken yolda gölgemi görüp sövüyorum bacaklarıma ama karşıma topalı çıkıyor,bacağı olmayan çıkıyor şükrediyorum.tabiki kim istemez daha da güzel olmayı herkes burda bunun derdinde bende aklımdan geçirmiştim bu ameliyatı ama bu sayfayı sürekli okudum ve korktumm..şimdilik vazgeçtim

ama sizlere bi tavsiyem var çok dikkat ettim ve buna karar verdim

topuklu ayakkabı giyin ,giyin mini eteğinizi....inanılmaz değiştiriyor görüntüyü bi nebze olsun daha iyi duruyor bacak..geçin aynanın karşısına bakın topukluyla kısa bi ayakkabıyı karşılaştırın bacağın görüntüsü topukluda düzeliyor ve okadar göze batmıyor..bunu bir deneyin ben kendimde dikkat ettim ve farkettiğini gördüm topukluda bacak biraz kasılıyor dururken duruş değişiyor bacak da düzeliyor gibi geldi bana işine yarar yaramaz,tatmin olursunuz olmazsınız ama ben tavsiye vermek istedim,kendim bacaklarımı topukluyla gördüğümde hiçte sorun etmiyorum çünkü çirkin bile bulmuyorum

dilerim herkes hayaline kavuşur.....

ve inanın bana modellik yapmayı niye düşünmüyor mutlaka düşünmelisin diyen okadar çok insan olduki..ve hepsininde beni etekli gördüğüne yemin edebilirim ve bacaklarımı asla abartmıyorum gerçekten parantezler...ben böyle böyle özgüvenimi topladım emin olun insanlar okadar didiklemiyor,farketmiyor kompleks yapmayın:)

tekbenmiyim,umarım ki sonuçlar tam istediğin gibi olur.şuan tek isteğim ahmet beye ameliyat olmak....

teşekkür ederim SILASI , inşallah tüm istediklerine kavuşursun en kısa zamanda ve sağlıkla canım...

Sen İstanbul'da mısın? ameliyat olmak için bekleme nedenini bilmiyorum ama eğer her zorluğu aşıp sadece doktora karar verme aşamasındaysan mutlaka görüş doktor beyle,hatta başka doktorlarla da.Sana kimin o güveni vereceğini bilemeyiz.Ama nedenin maddi durum,mesafe veya aile izni sorunuysa umarım o sorunların da hepsini aşarsın...

Mmademoisella... (ay çok zor yazdım) hoşgeldin canım... teselliler için teşekkürler....

Mademki öyle diyorsun...fotoğraf görürsek ikna oluruz belki ? :)

.

Mmademoisella... (ay çok zor yazdım) hoşgeldin canım... teselliler için teşekkürler....

Mademki öyle diyorsun...fotoğraf görürsek ikna oluruz belki ? :)

.

ben ikna olmazdım ama yine de görmek isterim doğrusu fotoğraf.Hiçbir ikna yöntemi beni bacaklarımla ilgili düşüncemden vazgeçiremezdi doğrusu,takmışım bir kere kafaya :)

bu çoraplar sadece bacağımı,karnımı değil canımı da sıkıyor ama dayanacağım.sadece çorapla dolaşıyorum kimse yokken ama sanki kat kat giyinmişim gibi. Bu sıcak günlerde hakikaten iliklerime kadar ısındım,çook iyi geldi

benım sehırdısından geldıgımı bılıyorlar ve tektıke gerek yok ben duzenlı yaptırıyorum zaten.doktorla konustum su an sorun yok sadece stres var ve ıyı dıleklerın ıcın tesekkur ederım dılerım hepımız hayırlısıyla kavusuruz :)

demredemre, cnm inşallah ameliyatın çok iyi geçer ve gönlüne göre olur.. şimdiden dualarım seninle..

saol cnm dualarınıza ıhtıyacım var ılk amelıyatı ve bunu en kısa zamanda sıze karsılastıracagım en azından hangısı daha ıyı olur belkı yardımcı olabılırım :) tesekkur ederım dıleklerın ıcın dılerım sende bıgun ıstedıgıne kavusursun

hoşbuldum teşekkür ederim:) sizin için fotoğraf çektim özel albüme koyup,sizi ekleyeceğim.biraz bulanık oldu ve tam karşıdan çekemedim yukarıdan oldu ama idare edin beceremedim.

haklısınız bende ikna olmam..burun ameliyatı olucam mesela kime söylesem ihtiyacın yok okadar kötü değil diyor az önce doktordan geldim burnumda deviasyon problemim olduğunu ve asıl onu düzelttirmem gerektiğini bunu plastik cerrahın iyi yapamayağını nefes problemimin daha bile artıcağını söyledi ama nafile..ben bu görüntüyü istemiyorum. bacak da tıpkı böyle eğer kesin çözüm bir yöntemi olsa cesaret edebilirdim,ama herkes memnuniyetsiz ve nedense bundan korkuyorum çok sıkıntı çekiyorsunuz..bakalım şimdilik erteledim.
ama zaten ben demiyorumkii süper bacaklarımız var sütun gibi..ama madem yapılacak pek birşey yok barışık olmaya çalışmalıyz yada memnun değilsek bile insanlardan kaçmamalıyız millet kim ki ya kimin haddine bana kusurumu söyliycek yüzüme vurucak her güzelin bir kusuru olur edasıyla kendimize güvenelim kendimizi etekgiyemem tatile gidemem diye kısıtlamayalım diyorum.bende bana 1000kişi bacaklarını unut güzel dese ikna olmam,beni rahatsız ediyor ama kimse için kendime eziyet edemem herkesin kendine göre bir kusuru var kurban olsunlar benim bacaklarıma:)

buarada az önce yine gölgemle kavga ettim,yamuk yamuk yürüyor düz şeyler giyince böyle oluyorum nedense topuklumu giyince daha bi iyi hissediyorum herzamanda giyememki canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…