Canim anladigim kadariyla sen Ankara disindasin, bana daha önce ameliyattan sonra bir hafta ameliyat yapilan sehirde kalmalisin dediler tetkikler icin, sen sali carsamba dönebilecekmisin? Umarim cok kolay atlatirsin ve istedigin bacaklara kavusursun, tum kalbimle dua edecegim, Allah yardimcin olsun....salı carsamba gıbı donucem bende anca o zaman yazabılırım tabı acı hafıflerse :)
tekbenmiyim bacağının son şeklini çok merak ediyorum.bandaj yada çoraptan belli oluyor mu kalınlık....yada şekil...
Şu an ki şekli şişlikler ve çorap olduğu için gerçeği yansıtmıyor sanırım.Bir de bir sürü bantlar var yer yer.Yarın banyo yapıcam kendiliğinden çıkarlarsa ne ala yoksa cumartesi kontrolde çıkartılacak.2 hafta sonra şişlikler tamamen inecekmiş o zaman bir şeyler söylemek daha doğru olur.
Yalnız söylemem lazım Ahmet bey'in gerçekten hafif olmalı ki kendimi çok iyi hissediyorum.Kolay değil bir ameliyat geçirdim her yerim de yağ almaktan veya vermekten dolayı delikler var ama buna rağmen hareketlerim çok rahat.Ben de şaşırıyorum ve herkese bu kadar rahat bir ameliyat geçirmesini diliyorum
tekbenmıyım
ahmet karacalar mı dr. un?
karın germe + gogus kucultme ıcın dr. arastırıyorum, paylasırsan sevınırım
tekbenmiyim,umarım ki sonuçlar tam istediğin gibi olur.şuan tek isteğim ahmet beye ameliyat olmak....
ve inanın bana modellik yapmayı niye düşünmüyor mutlaka düşünmelisin diyen okadar çok insan olduki..ve hepsininde beni etekli gördüğüne yemin edebilirim ve bacaklarımı asla abartmıyorum gerçekten parantezler...ben böyle böyle özgüvenimi topladım emin olun insanlar okadar didiklemiyor,farketmiyor kompleks yapmayın:)
Mmademoisella... (ay çok zor yazdım) hoşgeldin canım... teselliler için teşekkürler....
Mademki öyle diyorsun...fotoğraf görürsek ikna oluruz belki ? :)
.
Canim anladigim kadariyla sen Ankara disindasin, bana daha önce ameliyattan sonra bir hafta ameliyat yapilan sehirde kalmalisin dediler tetkikler icin, sen sali carsamba dönebilecekmisin? Umarim cok kolay atlatirsin ve istedigin bacaklara kavusursun, tum kalbimle dua edecegim, Allah yardimcin olsun....
demredemre, cnm inşallah ameliyatın çok iyi geçer ve gönlüne göre olur.. şimdiden dualarım seninle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?