Bacak dolgusu yaptıran var mı?

tekbenmiyim ve demredemre çok geçmiş olsun kızlar, inşallah en kısa sürede istediklerinizi giymeye başlarsınız.
tekbenmiyim yazdıklarının hepsini okudum canım. en meşakkatli kısmı atlattın. ameliyattan, sonraki süreçten ve doktorundan bu kadar memnun kalmana çok sevindim. en kısa zamanda resimlerini bekliyoruz, meraktan çatlatma bizi :)

tatile çıkmaya tereddüt eden arkadaşlar, ben de tatile çok mutsuz gitmiştim. bu sene etrafımdakilerin şort giymem için bitmek bilmeyen baskılarıyla uzun bir şeyler giymek yerine dize kadar capriyle dolaştım ve düşündüğüm gibi dönüp bakan, inceleyen olmadı. anladım ki biz bacaklarımıza kafamızı çok taktığımız için her şeyi abartarak kuruyoruz kafamızda. tabii bunda kaldığım otelde ve civarda çoğunlukla ruslar olmasının büyük payı var. inanın ister dünyanın en güzeli olun ister en garip varlığı dönüp de bakmıyorlar. 150 kilo insanlar daracık bikinilerle dolaşıyor salına salına. bunu yurt dışına gittiğimde de gözlemlemiştim, yabancılar birbirlerini incelemiyorlar, kimse birbirine hava atma derdinde değil, herkes kendi halinde. yani sözün kısası imkanınız varsa yabancı turist ağırlıklı yerlere giderseniz daha rahat edersiniz tatil konusunda.
bir arkadaş plajda kızlar bacaklarıma bakıp bakıp gülmüşlerdi yazmış. beddua etmeyi sevmiyorum ama böyle insanlar hak ediyorlar, dilerim onlar o gülmelerinin bedelini kat kat ödetecek acılar çekerler.

deka bacım,
benim o çukurluklar ayaktayken görünmüyo fakat baldırların dizden üstü iç kısım sol bacak fazla yağ aldığı için sol bacak çarpık gibi görünüyo. ilkten yoktu sonra sonra çıktı ortaya. şişler inince. şuan bacak normalden fazla kalın altlar.
üsttede sol bacak içe doğru yağden eksiklik var şeklinde. fotoğraf makinasının şarjlı pili bitmiş ilk fırsatta resim işini halledicem bacım.
bazende benmi abartıyorum diyorum ama mağzada bi elbise denedim yok yani öyle ortada dolaşılmaz.
tekrar yaptırmak için para artı zaman ve can lazım arkadaşımbe. işim sürekli topuklu kıyafet istiyo. şişmeler ağrı hiç geçmiyo. nasıl cesaret edeyimki. geçici dolgu olacak belki.
sen ne düşünüyosun bu üç sıkıntıya göyüs germeye. benim doktorun vidyosu var internette seyrettim dün. adam operasyonda yaptığı işle değil yanındakine başını çevirmiş konuşuyo. o ara o şiş girip çıkıyo tabi. beadam sırık gibi boyun var sedye bayaa aşada kalıyo bi eyil, bi konsantre ol. kasabın önündeki et gibi. bu kars yöresinden çok komşularımız vardı gençkızken ben. kurban bayramlarında aile reisleri kurbanı hepkendileri keserlerdi. hayvancılık orda çok yapıldığı için heralde buda kanasır olmuş. sormuştum şivesinde dolayıkarslıymış, kesiyo bacım. duygular bloke yani özel bi ilgi meyil bi yakın ayrıcalık yok yani.

deka bacım ameliyat o kadar hengame gene bişey deyildide bu şişlik çukurluk bitirdi, ööğ getirdi hani. fikrini merak ediyorum bide resmin varmı burda.

Canım en kısa zamanda ekleyeceğim.Sadece şu an ki hallerinin kalıcı olup olmayacağını kestiremiyorum.Hem yanlış yönlendirmiş olurum hem sonradan kendi halime daha çok üzülürüm diye korkuyorum.Önümüzdeki hafta ekleyeceğim kısmetse.
Bacağımdaki izlerimin hepsi küçüldü iyice,çorap olmasa 1-2 güne kabukları düşerdi heralde.Tatlı tatlı da kaşınıyorlar beni deli ediyorlar.Bayramdan sonraki hafta iş başı yapıyorum artık,bakalım o kadar yola ayakta durmalara nasıl tepki verecek bu bacaklar :18: Keşke bu forumu kıştan görseydim,tatil başlar başlamaz yaptırırdım,2 ay da dinlenmiş olurdum.Kısmet...O yağlar yerinde tutunsun da başka bir şey istemiyorum artık sağlık olsun.

patella,çook geçmiş olsun .bacağının şeklinden memnun musun,resimlerini merakla bekliyorum.

gülerer, allah iyiliğini versin, canım ne güzel anlatmışsın adamın hödüklüğünü:)sen doktorla artık görüşmüyorsun anladığım kadarıyla, adam hiç düzeltiriz şöyle yaparız böyle çözülür falan demedi? senin şimdi ne kadar geçti ameliyatın üstünden?
ben bir-iki ay geçmesini bekliycem, gerçi pek düzelme olacakmış gibi görünmüyor hala da yine de bekleyip sonra eğer böyle biri ince biri kalın kalırsa mecbur tekrar ameliyat olucam.
bu arada ayak bileklerim eskisine göre daha iyi. 3. haftadayım şimdi bakalım zamanla nasıl olacaklar. tabii bu süre içinde ben nasıl olucam onuda merak ediyorum. uykularım kaçtı, ağlama krizleri geliyor. diz altı eteklerimi, kaprilerimi de atsam mı acaba???

DEKA ; çok üzüldüm birinin ince birinin kalın olmasına. Sonra nasıl geçer diyebilir. Geçecek olan ne imiş. Kalın olan bacak daha mı çok eriyecekmiş. Nasıl geçeceği hakkında sana birşey söylemedi mi? Baştan savma bir cevap geldi bana.

Herkese merhaba arkadaşlar.Baya bir süredir uğrayamadım.Yeni ameliyat olanlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.İnşallah istediğiniz bacaklara kavuşursunuz.Bana gelince...Deka canım yazdıklarını şimdi görüyorum.Zafer beye ameliyat olmuşsun.Yağ enjektesimi yaptırdın acaba? Eğer öyleyse iki bacak arasındakı kalınlık farkı geçer diye düşünüyorum.Kendini üzme.Kızlar yağ enjektesi bence bacak için yasaklanmalı.Ya da zayıflara yapılmamalı.niye diye sorarsanız yağ zayıf insanlarda çoook az oluyor.Geçenlerde yüz kremi aldım.Üzerine 60 gram yazıyordu.Oysa benim her bacağıma 45 gram enjekte edildi.Kreme bakarak şoke oldum.Allah Aşkına kızlar 45 gramla ne düzele bilirki?? Yağ enjektesi yüze ve dudağa yapılmalı .Zaten geçenlerde bir doktor konuşuyordu tv-de.Ben ne bacağa ne de göğüse yağ enjektesi yaparım dedi.Çünki yağ çok az.Yalnızca yuze dudağa yaparım dedi.Ben de kendi tecrübemden bunu doğrulamak isterim kızlar.Ben şuan etek,elbise giyiyorum.Delimisin,niye giyorsun derseniz asıl farkı yaradan diz içlerimden yağların alınması oldu.Yani yağ verilmesi diğilde,diz içlerinden yağ alınmasl benim çarpıkları dengeledi.Verilen yağ gerçekden çok az.İKinci ameliyatı düşünmüyorum.Pek bir fark yaratıcağına inanmıyorum çünki.İlk aylarda olan şişliklerin yağdan kaynaklandığını düşünmeyin.Yağlar eridi diye üzülmeyin,sadece şişlikler geçer size de yağ varmış da erimişmiş gibi gelir..Ne çok yağ veriliyorki bir de eerisinler? Doktorunuzdan size ne kadar yağ verdiğni mutlaka sorun.Bana hak vericeksiniz.Hele -hele ince bacaklı insanlara hiçmi hiç önermiyorum,Silikon yaptırın daha iyi.Halinden memnunmusun diye sorarsanız , beklediğim bacaklara kavuşamadım.Hayatım boyunca da kavuşamam.Çünki dizlerim birleşmiyor ve dizlerim içeri dönük..Onları ne yağ ne silikon birleşdiremez ve ya içeri dönüklüğünü önleyemez..Yalnızca ortopedik ameliyat birleşdire bilir.Ama kotü görüntü yok.Aralı olsalar da diz içlerimden yağ alınması yukarı bacaklarla aşağı bacakları bayaa dengeledi.Bu da benim etek giymeme yetdi.Hele-hele topuklularla daha güzel oluyorlar.Sanki içeri dönük dizlerim de o an düzeliyor.Topuklu halleriyle bir kaç kişiden övgü bile aldım ahh ne gözel bacakların var diye...Topuksuz da geziyorum .Ama o kadar da gözel gözükmüyorlar.Çünki biraz Kısa gözüküyorlar.Bir de ben bacak dışlarına yağları parçalamak için lipoliz yaptırmışdım.Hiç bir hayrını görmedim.Bunu da belirteyim.Uzun yazdım qaliba. Kalbim baya doluymuş.

Merhaba Lilacc hoşgeldin...
Anlattıkların üzücü...ama yinede etek giyebiliyorum dediğine göre farklı olan bişeyler var...sadece diz içlerinin alınmasımı yani sana etek giydiren...insanın umudu bitmiyor işte...hani diyorumki belki yağında etkisi vardır...
Sen resim yüklemişmiydin..yeni resmini görebilsek keşke...
Gelip bilgi vermen ne güzel..teşekkür ederim canım.

Evet resimlerim var.Yalnızca arkadaşlar göre bilir.Arkadaşlık isteği gönderiyorum.Kabul edip bakarsın canım.Sağ bacağımda yağın etkisini dizimin tam altında görüyorum.Orası çok düzel olmuş.Ama solda yağ dolgusu etkisini pek göremiyorum.Resimlerimi de dikkatle incelersen anlarsin.Zaman bulunca yeni resimler de yükliycem.pek göremiyorum.Bir de sol bacağımda bende de çukurluk kaldı yağ alınan ust bacağımda.Ama pek rahatsız etmiyor beni.Amaaan napiyim bu ameliyat bana etek giydirdi ya olsun o kadar diyorum.Bir de çok psikolojiyi bozmamalıyız ya.Bazen kendimize karşı o kadar acımasız oluyoruz ki, şurda çukur var, şurda o va şu var etek giyemem aslaaa diyoruz.İnsanlar dalga geçer diyoruz.Ama inanınki insanlar hiç dikkat etmiyorlar bile.Kendimize karşı bu kadar acımasız olmayalım arkadaşlar.

Canım ne güzel özetlemişsin....Bende yag dolgusunun bir işe yaramadığına karar verdim ve yaptırmaktan vazgeçtim....Bence yag dolgusu bozukluk

düzeltmeye değil rotüş işine yarıyor...

Lilacc..evet resimlere baktım...sen söylemeseydin belkide farketmezdim ama dediğin gibi sol bacakta bir girinti durumu var gibi...fakat,operasyon öncesinde de sol bacak farklıymış gibi geldi bana...
Ama Lilacc...çok samimi olarak söylüyorum ki; bacakların harika...inan bana...bende sokakta görsem ne güzel bacak diye bakardım.
Hele topuklu ayakkabı acaip yakışmış..

Senin bacaklarının üstleride fıstık gibi maaşallah...
Zaten bacakların dolgunmuş...sadece eğrilik varmış...o

da okadar doğal düzelmiş ki...bayıldım valla....
Artık hiç kafana takıcak bişey kalmamış...güle güle kullan canım....mutluluğun daim olsun Lilacc.

.

Son düzenleme:
Sevgili lilacc etek giymenize çok sevindim rica etsem beni de arkadaş olarak eklermisiniz ben de sizin bacaklarınızı görmek istiyorum.çünkü sizin doktorunuz da benim favorilerim arasında evet benim dizlerim de birleşmiyor ve aşağısı da çarpık.

Mrb. Gulerer ve tüm kızlar
Güldürdün beni Gülerer. benimde şişlik sorunlarım devam ediyor hemde aşırı şekilde. en son kontrol için Ankara ya gittim benim bilekler bir şişti dizimden daha kalın bir hale geldi otobüste bir kadın geçmiş olsun kızım kazamı geçirdin diye sordu. Gittiğimde Bülent Bey yoktu o şubede çalışan doktor ve hemşireler inanamadılar bacaklarıma hemen yatırdılar bir alete sokup dınlendirip masaj yaptılar resimler çekip gönderdiler varis çorabı giymeliymişim yaa 5 ay olacak ne varis çorabı cıldırmak üzereyim resmen sağlığımı kaybettm ameliyattan beri bu şişlikler ve ağrılar bitmedi Bülent Bey görsün gelin de diyorlar o görsede bişey demiyor anlaşılan . Sana ne diyor bu şişlikler için ?sence taa İstanbul ya da Bursa ya gitmelimiyim bir faydası olurmu? Evde otururken bile şişler bir yere gidecek olsam facia biri görse cığlık atıyor aaaa bacağın şişmiş diye napacağım bilmiyorum.Sanırım bacaklarda dolaşım bozukluğu oluştu.

Patella merhaba canim üstteki mesajin agustosun 23 ünde yazilmis ve ameliyat sonrasi 20 inci günüm diyorsun yani agustosun 3 ünde ameliyat olmus olman lazim ama alttaki mesajinda ben dört temmuzda ameliyat oldum diyorsun (üstteki mesaj 1012 inci sayfada alttaki ise 1014 üncü sayfada) bu karisikligin nedeni nedir canim aceba tarihlerimi karistirdin???????

ah Dior, aslında düzelir bile demedi:) bu benim kendi kurgum, hani ameliyat olanlar kısa sürede eridi diyorlar ya, ben de bir umut biri biraz erir, biri kalır da dengelenir diye umut ediyorum. doktor baktı ölçtü ve insanın iki organı arasında bu kadar fark normaldir dedi:) güler misin ağlar mısın misali. bu doktor fazla açıklama yapma gereği duymuyor, ben onun kısa çoğu zaman tek kelimelik cevaplarından çıkarsamalar yapıyorum. durum biraz traji komik yani. birde sabır diyorum...
lilacc senden haber aldığıma çok sevindim, sen ameliyatın ne kadar sonrasında aslında yağ enjektesinin pek işe yaramadığını anladın? arkadaş olarak ekliyorum seni resimlerimize bakarız karşılıklı en kısa zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…