Kızlar yazılanları görünce çok üzülüyorum. DEKA nın orantısız bacakları, ZAFİYET ve GÜLERERİN inmeyen şişleri yüzünden birde sağlıklarından olmaları çok üzücü. Madem uzak ;ZAFİYET bacaklarının şişini kliniğe telefon açıp sorsaydın keşke.
ben önceki mesajlarınızı okuyamadım ama farklı bir doktora durumu danışmayı denemiş miydiniz?
mrb zafi bacım,
ben yakın diye tüm kontrollere gittim, zaten 'kontrole ne zaaman gelicem b bey' diyince yardımcıya söylersin ayarlarlar dedi öyle, şu güne gel bakcaz yok.bide bedava cilt bakımı falan kampanyalarındanda yararlanim diye gittim. hayır kollarını kavuşturuyo sol kolunu elini çenesine koyuyo hımmm diyo kendi hatalarını söylüyo hımm şu olmuş bu olmuş, şunu şöyle şu zamanda hallederiz yok. diyosunki şöyle olması gerekirdi falan daha altı ay var belli olmaz diyo. bidahaki sefer diyo. para yani.
yani böyle bir durum içinde kaldığım için de gidip sormadım boş boş gidip geldiğimi hissettim. kendi kendimin dr olmak zorunda kaldım. yardım yok çözüm yok ümitsiz vaka biri yani. dr luk adına.
Şu şişme sorunu bendede bir felaket, ameliyattan önce hiç bilmezdim ayak bilek şişsin. yürüyüş ve topuklu ayakkabı bitiriyo. bende ılık suyla yıkıyorym akşamları kremleyip genelde ayak yukarı uzanıyorum. hala ağrı var. etleri ellesen sızlıyo. yani namaz kılsam oturamam, dizimin üstüne inemem yere yani.
uzun yolda şişirir zaten biliyosun. masaj yap krem aldırmıştıya onla. arnika jel. şişlik, kasılmalar için o. ılık su her akşlam beyaz sabunla lifle,masaj yap. uzan bolbol. şu 5 6 ay süreç böyle bi geçsin. doğal yolla zamanla bi dolaşım sisteminin iyileşmesini bekle. bol bol kremle masaj yap. naçizane önerilerim ve deneyimlerim bunlar bacım.
bugün bende mecburen bi yere gitmem gerekti çok yürüdüm şu an bilekler fil ayaa gibi. yıkadım kremledim öyle sinsi sinsi sızlıyo ayaklarım. şekil bozukluğu işi kış sonu artık. bu arada doktorların davranıişarını insanların sonraki memnuniyetleri teknoloji falanda güncellenir bakarız sonra. önce sağlık rahatlık sonra güzellik. sporda yapamadım bir seneye yaklaştı yürüme bandında koşamadığım için. tüm vücut gevşedi popo kol altları göyüs yer çekimine uyum sağlama durumuna geçti. dambılla başladım dün spora. toparlanıp güçlenmek lazım mızırdandım bir süre ama kimse beni nazlandırmadı bende kendime geleyim naapim çaresiz.
Gülerer Canım,
Hatırlıyormusun ameliyattan sonra Bülent Bey e methiyeler diziyordun bende acele etme istersen diye uyarmıştım.Hatta aceba bu kız onlardan biride reklam mı yapıyor diye düşünmüştüm.Çünkü onlar bu siteyi sıkı takip ediyorlar.Herneyse canım Allah şifa versin ikimizede. şu mübarek günlerde dua ediyorum.Namaz kılmak için bacaklarımın üstüne oturamıyorum, bileklerimi kıvıramıyorum bile Allah yardımcımız olsun. En çokta şişler tamamen bitince ne kalacak geriye merak ediyorum 5 ay olacak hala devasa şişlerle geziyorum inşaallah bu arada yağlar kanlanıp tutunuyordur diye umut ve dua etmekten de geri durmuyorum.
Canim ben Isvec´te yasiyorum, ben burdaki doktorlara güvenemiyorum inan biz burda tamamen yataklik olmadikca doktora gitmeyiz cünkü vericekleri cevap aynidir bir agri kesici al ve yat dinlen gecer vucut mikroplarla savasmayi ögrenecekmis( cok ilac icmek iyi degilmis tamam bunu biliyorum) birde himm diye düsünüp kitabi acip ilac yazmalari beni cok killandiriyor, iki sene önce kaynim belinden ameliyat oldu burda, bin pisman olduguna resmen sakat kaldi. Ayrica estetik operasyon oldugu icin cok pahali bir bir hesapliyorlar tek bacak silikon türk parasi ile on milyar iki bacak yirmi. yaklasik bir sene önce Oytun idile mail atmistim bacak implant icin oda bana cevap yazmis ve hasta resimleri göndermisti ve bir hastasinin Isvec´ten geldigini ve orda bunu yapacak doktor bulamadigini yaziyordu ve ben bunun cok normal oldugunu düsünüyorum cünkü isvecli kizlar dünyada bir numara sari sac, mavi göz, uzun boy ve sutun gibi bacaklar adamlar nerden bulsun carpik bacakta yapsinlar ameliyat tecrubeleri azdir tabi. Ama bende burda cok arastirdim diyemem dogrusu sen böyle deyince bir aceba olustu kafamda?????GÜLERER ve ZAFİYET siz yazdıkça doktora sinirleniyorum ve çok üzülüyorum. Burda diğer ameliyat olan arkadaşlardan hiçkimse sizin kadar şişlikten bahsetmedi. Bu işte bir terslik var. İkinizde aynı doktora oldunuz ve o doktorun bu sayfada yazılanları okuduğundan bahsediyorsunuz. Sizin yazdıklarınızı okuyunca ne düşünüyor acaba? Kızlar bence ikiniz bir olup doktorun kapısına dayanın ve yetti artık daha ne kadar şişecek bu bacaklar diye sorun. Canınıza yazık...
BLOMMA ; sen bildiğim kadarı ile yurt dışında yaşıyorsun. Neden türkiyede ameliyat olmak istiyorsun. Yurt dışında bu ameliyatı yapan doktor yokmu? Araştırmadın mı hiç?
Cok tesekkür ederiz gülerer, senin ve diger arkadaslarinda bayrami mübarek olsun, su mübarek günün yüzü suyu hürmetine ALLAH DUALARIMIZI KABULETSIN....Arkadaşr bayramınız mübarek olsun.
Bu mübarek arefe gününün yüzüsuyu hürmetine yine, allah sağlık ve sonra güzellik versin. Zafi amaanbe bloma deka suay tektash missece ve diyer tüm bacılarıma. Iyilik güzellik sizinle ve benimle olsun.
Arkadaşr bayramınız mübarek olsun.
Bu mübarek arefe gününün yüzüsuyu hürmetine yine, allah sağlık ve sonra güzellik versin. Zafi amaanbe bloma deka suay tektash missece ve diyer tüm bacılarıma. Iyilik güzellik sizinle ve benimle olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?