Bacak dolgusu yaptıran var mı?

lilacc, albümlerini görebiliyormuşum meğer, baktım ve bacaklarını çok beğendim, gayet güzeller. eski hali nasıldı peki, fotografın var mı? bu arada, sol bacağındaki farkı farkettim ben de sen söyleyince, yahu bu adamın imzası mı bu bacaklardaki fark olayı?:)) ama senin çok farkedilmiyor hatta söylemesen anlamazdım. ben de 1. ayı doldurayım yüklüycem foto. ayrıca sağol erir nasılsa diyerek içime su serptin diycem de, bu da ayrıca komik olucak:)))
ayrıca, bu kadar kafaya takmayın, çoğu zaman bizden başka kimse bacaklarımızda sorun olduğunu anlamıyor diyenlere de katılıyorum. ben kaç arkadaşıma yıllarca direndim kısa etek giymemek için, baakların gayet güzel niye hep diz altı, hep kapri dediler durdular yıılarca da en sonunda çok yakın bir arkadaşımın mini etekle tam karşısına geçip bacaklarımı birleştirmem gerekti derdimi anlatabilmek için:)))) o kadar birlikte tatile gittik, aynı evde yaşadık anlamamış. anlaşılması için çok dikkatli ve doğru açıdan bakmak gerekiyor, bu da normalde yaptığımız bir şey değil tabii. kendinizi engellemeyin , tatilden denizden kaçmayın yani.

selam arzuxx, doktor konusunda karar vermeden benim akibetimi bekle derim tavsiye istersen. şu anda ben bir şey söylemek istemiyorum, henüz 3 hafta oldu biraz bekleyip, doktor konusunda fikrimi sizlerle paylaşacağım. ama iyi araştır, bu işi yapan çok doktor var ama hepsinin adı bu sitede geçmiyor.

evet canım eski hallerinin fotografı albümümde var.Baka bilirsin.Hayır ben erir demiyorum.Sadece 1 kaç gram yağın senin bacakların arasında bu kadar fark yaratdığına inanmıyorum.Olsa olsa benimki kadar olur.Çünki doktor aldığı yağı ikiye ayırıp yarısını birine diğer yarısını diğerine yapıyor.Bence senin bir bacağında ödem oluşmuş.O yüzden diğerine göre çok kötü şişmiş..Ödem geçince bacakların dengelenir.Evet ya ben de ameliyatdan sonra en yakın arkadaşıma ameliyat olundum dedim.Niçin diye sordu.Meğerse o da hiç fark etmemiş.

evet canım eski hallerinin fotografı albümümde var.Baka bilirsin.Hayır ben erir demiyorum.Sadece 1 kaç gram yağın senin bacakların arasında bu kadar fark yaratdığına inanmıyorum.Olsa olsa benimki kadar olur.Çünki doktor aldığı yağı ikiye ayırıp yarısını birine diğer yarısını diğerine yapıyor.Bence senin bir bacağında ödem oluşmuş.O yüzden diğerine göre çok kötü şişmiş..Ödem geçince bacakların dengelenir.Evet ya ben de ameliyatdan sonra en yakın arkadaşıma ameliyat olundum dedim.Niçin diye sordu.Meğerse o da hiç fark etmemiş. Evet ya doktorumuz baya bir aksi biri.Kendisini hiç sevmiyorum.Sorularıma cevap vermek istemiyor.Bir daha hayatım boyunca onunla karşılaşmak istemiyorum

lilaccım
hala etek giyebilmen çok güzel... ben seni hem takip etmeye çalışıyorum. çünkü bacak yapımız benziyor. yeni resimlerini bekliyorum.
zafer bey, sana hi. dolgu maddesinden bahsetti mi? ben ona mail atmıştım bir ara. bana dolgu maddesi koyalım demişti. gerçi ters doktorlarla uğraşmak zor.
ne yapacağım bilmiyorum.

evet, aynen öyle ameliyat tarihim 4 ağustos.

patella,çook geçmiş olsun .bacağının şeklinden memnun musun,resimlerini merakla bekliyorum.

teşekkürler. rahatlıkla istediğimi giyebiliyorum. bacaklarımın şekline bakınca nereye ne doldursa, yine de güzel olamayacağını düşünüyordum. şu an aynadaki görüntümü beğeniyorum. ameliyat sabahı kerdeşime foto çektirmiştim, dün son durumlarını da çekti. sadece indirme kısmı kaldı. kerdeşim gelince indireceğim. yapılan işlemleri daha önce yazmıştım, o mesajlara ulaşamazsınız tekrar yazabilirim.

Son düzenleme:
Ameliyat sonrası ilk kez bugün araba kullandım, kesi yerlerinde rahatsızlık hissettim diyebilirim. öncesinde bacaklarımı öne doğru uzatarak oturduğumdan bunu farketmemiştim ama tabii bu rahatsızlık araba kulanmamı engellemedi. bugün bacak arkasındaki yara yerlerinde iz kalmaması için jel kullanmaya başladım. umarım iz kalmaz.

Kızlar yazılanları görünce çok üzülüyorum. DEKA nın orantısız bacakları, ZAFİYET ve GÜLERERİN inmeyen şişleri yüzünden birde sağlıklarından olmaları çok üzücü. Madem uzak ;ZAFİYET bacaklarının şişini kliniğe telefon açıp sorsaydın keşke.

evet canım teşekkür ederim.evet giyiyorum.ama bazen keşke silikon yaptırsamıydım acaba öyle daha mı güzel olurdu diyorum.Ama bence parası olana en güzeli dolgu maddesi.bol-bol istediğin şekilde istediğin yere konulsun.Aslında Zafer bey bana da dolgu maddesini önerdi.Ben yağda israr edince yağ çok az olucak dolgu daha iyi dedi.Ama dinlemedim tabii.ÇÜnki sonuçda geçiciydi.Ama onun dediği aquamid dolgu maddesiydi canım.Sen dediyini bilmiyorum.Ama sana TAVSİYEM EN UCUZ DOKTORU BULUN,hepsi aynı yaa.Hepsi hata yapıyor.İster Zaferi ister Mehmeti.paranı boşu boşuna harcama derim.Silikon yaptısaydın tamam iyi doktor bul derdim.Ama yağ işte hep bir assimetri,hep bir hata.kime yaptırırsan yaptır.

A. Karacalar a, 10000 in biraz üstünde. etraftakiler bacaklarınız güzel diyorsa belki de gerçekten güzeldir. belki siz mükemmelliyetçisinizdir. ama bir yandan da kim herhangi bir nedenle estetik yaptıracağını söylerse çevrenden tepki toplayabiliyor, "gerek yok, zaten güzel" gibi tepkiler olabiliyor sırf vazgeçirebilmek için. ben kolay karar verdim çünkü bildiğiniz çarpıktı:), ailem de yaptırmamı istedi. benim tek engelim zamandı. şimdi de "keşke daha önce yaptırabilseydim" diyorum. isterseniz fotolarını yükleyin, bizler daha tarafsız yorum yapabiliriz diye düşünüyorum. belki de gerçekten harika bacaklarınız vardır.

mrb zafi bacım,
ben yakın diye tüm kontrollere gittim, zaten 'kontrole ne zaaman gelicem b bey' diyince yardımcıya söylersin ayarlarlar dedi öyle, şu güne gel bakcaz yok.bide bedava cilt bakımı falan kampanyalarındanda yararlanim diye gittim. hayır kollarını kavuşturuyo sol kolunu elini çenesine koyuyo hımmm diyo kendi hatalarını söylüyo hımm şu olmuş bu olmuş, şunu şöyle şu zamanda hallederiz yok. diyosunki şöyle olması gerekirdi falan daha altı ay var belli olmaz diyo. bidahaki sefer diyo. para yani.
yani böyle bir durum içinde kaldığım için de gidip sormadım boş boş gidip geldiğimi hissettim. kendi kendimin dr olmak zorunda kaldım. yardım yok çözüm yok ümitsiz vaka biri yani. dr luk adına.
Şu şişme sorunu bendede bir felaket, ameliyattan önce hiç bilmezdim ayak bilek şişsin. yürüyüş ve topuklu ayakkabı bitiriyo. bende ılık suyla yıkıyorym akşamları kremleyip genelde ayak yukarı uzanıyorum. hala ağrı var. etleri ellesen sızlıyo. yani namaz kılsam oturamam, dizimin üstüne inemem yere yani.

uzun yolda şişirir zaten biliyosun. masaj yap krem aldırmıştıya onla. arnika jel. şişlik, kasılmalar için o. ılık su her akşlam beyaz sabunla lifle,masaj yap. uzan bolbol. şu 5 6 ay süreç böyle bi geçsin. doğal yolla zamanla bi dolaşım sisteminin iyileşmesini bekle. bol bol kremle masaj yap. naçizane önerilerim ve deneyimlerim bunlar bacım.

bugün bende mecburen bi yere gitmem gerekti çok yürüdüm şu an bilekler fil ayaa gibi. yıkadım kremledim öyle sinsi sinsi sızlıyo ayaklarım. şekil bozukluğu işi kış sonu artık. bu arada doktorların davranıişarını insanların sonraki memnuniyetleri teknoloji falanda güncellenir bakarız sonra. önce sağlık rahatlık sonra güzellik. sporda yapamadım bir seneye yaklaştı yürüme bandında koşamadığım için. tüm vücut gevşedi popo kol altları göyüs yer çekimine uyum sağlama durumuna geçti. dambılla başladım dün spora. toparlanıp güçlenmek lazım mızırdandım bir süre ama kimse beni nazlandırmadı bende kendime geleyim naapim çaresiz.

ben önceki mesajlarınızı okuyamadım ama farklı bir doktora durumu danışmayı denemiş miydiniz?

Son düzenleme:

Lilacc' cım bunada katılıyorum.8-10 binlerden söz ediliyor, sanki kapalı kalp ameliyatı yapıyorlar...Vücudumuza konulan madde dışardan konulan bir madde değil,medical değil, protez değil...Teknik desen aynı teknik; yağ alınıp başka bir yere enjekte ediliyor...Ucuzuda aynı şey, pahalısıda...Makul bir rakama operasyon geçirilirse hiç olmazsa istediğimizde 2.-3. enjekte için kolay karar vermemizi sağlar.

Gülerer ve zafiyet bu sisme sorunu en cok ikinizde var bu sizin doktora özgü bir hata sanirim, sizin icin cok üzülüyorum umarim en kisa zamanda sagliginiza kavusursunuz...

Tekbenmiyim hic sesin cikmiyor sen nasilsin normal hayatina dönebildinmi saglik acisindan?

Demredemre sen nasilsin? bugun bir haftayi doldurdun sargilarin acildimi? bacaginin seklinden memnunmusun? yürümen nasil? en kisa zamanda resim bekliyoruz!!!!

çok teşekkür ederim.patella,sağlıkçımısın.patellayı anatomi dersinden tanırım....

Blomma burdayim iyiyim.Ufak tefek agrilarim dısında normale dondüm.Çorabı hala giyiyorum.2 hafta dedi ama 3 hafta giyeceğim en az.İşbaşı yaptığımda da giymeye devam edebilirim belki.Dün biraz disari çıkıp yürüdüm,biraz bileklerim ağrıdı.merdiven inip cikarken bileklerimde hafif de olsa bir ağrı oluyor.Bileklerine konan yağ görüntüyü büyük oranda düzeltti ama erime korkum var tabi.Sanki hareket etmesen erimezmis gibi bir his oluyor ya herkeste,ben de onceden tecrübeli olmama rağmen hala hareketlerinden medet umuyorum.Bugün ya da yarin zaman bulursam resim paylasicam.3 ay sonra da bakın hala erimedi diyebilmeyi oyle cok istiyorum ki

GÜLERER ve ZAFİYET ; sizin bileklerede mi yağ konmuştu? O yüzden mi bu kadar şişiyor acaba?

yok arkadaşım bileklere yağ konmadıbileklere, benim bilek üst tarafından yukarı doğru konmuş, fakat konma esnasında bilek arkalarından delik noktaları vardı büyük ihtimal fazla örselendi işlem sırasında. yürüyünce etin örselenmesi nüksediyo. düşünki kazada ezildi sende orayı kullanıyosun. tab ozamanda şişiyo morarıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…