teşekkürler,inş.en kısa zamanda normale dönerim,wallaha dün yürüyemeyince pişman bile oldum.bi de sana bişey sormak istiyorm,seninle aynı dr ameliyat oldum ben,dr.ameliyattan sonra senle ilgilendi mi,ben bu durumdan biraz şikayetçiyim açıkcası.dün sabah oldum,dün akşama geldi yanıma,ve bgn de hiç uğramadı.malum ank.ya döncem ne zman bakcak etcek anlamadık.
canım kusura bakma yeni gördüm yazını.Ben bir gece kaldım ve ameliyattan sonra bir de sabah çıkmadan evvel gördü beni sonra da 1 hafta sonra kontrolde görüştük.Bu mesajı perşembe yazmışsın.Durum nedir sonra ilgilendi mi? Ankara'ya döndün mü ve daha iyi misin?
ben ank.ya döneceğim için çabuk toparlayım diye 2 gece kalmak istedim hastanede.hastaneden çıkacağım gün dr geldi,korseyi çıkarıp baktı ne durumda diye, iyi,hiç morarma,kanama vb.şeyler olmamış,dedi.düne göre falan daha rahat yürüyorum,tabi dizlerimi bükemiyorum.şişliklerimde var.sol bacağım daha kalın gibi geliyo,sence bu şişlikten midir,normal midir. yarın kısmetse ank.ya döneceğim,dönmeden önce dr tekrar görecek bakalım ne diyecek.
katre eski resimlerin varsa sakla 6 ay sonra memnun olup olmadığını ölçersin. resim koycanmı koyarsan farkı bende merak ediyorum.
bileklerim hala şişiyo benim, kılcal damarlar belirdi. topuklu mahvediyo giymesem daha rahatım alışkanlık hep giyiyorum.
resim koymayı beceremedim ksaca bitarif edin kızlar lütfen.
Katree canim yag enjeksiyonu bileklerine ve dizalti oyuklarinami yapildi ve yag nerelerinden alindi , yag alinan yerlerin ne durumda agri cokmu oralarda ve Ankara ya döndünmü? ( birde toplam ne kadar ödedin sana sadece yag enjeksiyonu icin ne kadar bir fiyat söylemisti ilk gittiginde sorduysan)
katree nasılsın durumun nasıl
Katree agrin sizin olmamasina gercekten okudukca cok seviniyorum masallah diyelim insallah hep boyle devam eder..okudukca korkularim azaliyor :) umarim goruntu olarak da cok memnun kalirsin tam istedigin gibi olur..ameliyattan sonra sargilar ne zaman cikti su anda corap mi giyiyosun??
varis çorabını ameliyattan sonra giydiriyolar hemen üstüne ama silikon olunca böyle demekki.
memnun kalırsın inşallah bacım.
bilmiyorum ki ameliyattan öncede ilk başta korse,daha sonra varis çorabı şeklinde bilgi vermişlerdi.tek düzeleyim,memnun kalayım da giyerim hepsini :)
Kontrolde ne dedı doktor Katree Ankara'ya dondun mu??inş.canım değsin istiyorum bende bu kadar sıkıntıya.benm sargım yok,korse giydirmişler bana.sadece kesi yerlerimde,bileğimde,diz kısmımda küçük yara bantları var.dr ameliyatın 3.günü dr geldi korseyi çıkarttı baktı,nasl diye,annemde gördü,morarma,kanama falan yokmuş.tekrardan korseyi giydirdiler.10 gün böyle,10 günden sonra varis çorabı giycekmişim bi süre.bakalım yarın da kontrolüm var,umarım iyiye gidiyordur,aksilik olmaz.
Katree,öncelikle büyük geçmiş olsun.sizinkisi büyük cesaret tebrk.ederim.Bu yazdıklarınızı okuyunca o ameliyatı ben olmuş kadar hissettim inanın o acıları bende yaşadım okurken çok korktum,panik oldum.Bende olabilirmiyim diye düşünmeye başladım.olmakta istiyorum eşimede hiç bahsetmedim kesinlikle izin vereceğini zannetmiyorum.Ameliyat olmak isteyenlere ne önerirsiniz yazarsanız çok sevinirim selamlar
Kontrolde ne dedı doktor Katree Ankara'ya dondun mu??
Ne guzel ne guzel masallah canım :))) o kadar da sislik olacak tabii su anda sonuc itibariyle doktordan memnunsun sanirim son kontrolunde bundan sonrasi icin bisey soyledi mi tekrar gorecek mi?..Tahminen sadece silikonu ne kadara yapiyodur doktor bi fikrin var mi?evet döndüm canım,evimdeyim.kontrolde dr çok ii dedi,ben de gördüm,korseyi çıkarınca,yara izi olarak sadece diz arkasında 3 cm lik falan kesi izlerimi söyleyebilirim onun dışında,yağ alınan-verilen yerlerim mercimek tanesi kadar küçük 4-5 tane falan yara onlarda kopuklanmış zaten,o yüzden dün yarabantlarını çıkardı oraların.ben dizlerimi bükmeden yürümeye çalışıyordum kesi yerlerim açılır korkusuyla meğerse öyle zorlamama gerek yokmuş,normal şeklde yürü dedi,normal şeklde yürürsen daha hızlı iyileşirsin dedi ve normal şeklde yürüyünce daha rahat yürüdüm.dizlerimi falan büküyorum.ağrım sızım yok,ağrı kesici falan kullanmıyorum.şişliklerim bgn diğer günlere göre biraz daha inmiş,ama tabi hala şişler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?