Bacak dolgusu yaptıran var mı?

canım kusura bakma yeni gördüm yazını.Ben bir gece kaldım ve ameliyattan sonra bir de sabah çıkmadan evvel gördü beni sonra da 1 hafta sonra kontrolde görüştük.Bu mesajı perşembe yazmışsın.Durum nedir sonra ilgilendi mi? Ankara'ya döndün mü ve daha iyi misin?

ben ank.ya döneceğim için çabuk toparlayım diye 2 gece kalmak istedim hastanede.hastaneden çıkacağım gün dr geldi,korseyi çıkarıp baktı ne durumda diye, iyi,hiç morarma,kanama vb.şeyler olmamış,dedi.düne göre falan daha rahat yürüyorum,tabi dizlerimi bükemiyorum.şişliklerimde var.sol bacağım daha kalın gibi geliyo,sence bu şişlikten midir,normal midir. yarın kısmetse ank.ya döneceğim,dönmeden önce dr tekrar görecek bakalım ne diyecek.

katre eski resimlerin varsa sakla 6 ay sonra memnun olup olmadığını ölçersin. resim koycanmı koyarsan farkı bende merak ediyorum.
bileklerim hala şişiyo benim, kılcal damarlar belirdi. topuklu mahvediyo giymesem daha rahatım alışkanlık hep giyiyorum.
resim koymayı beceremedim ksaca bitarif edin kızlar lütfen.

Canım benim de sol bacağım diğerine göre biraz daha kalındı önceleri ama doktor bu bacağa biraz daha fazla koyacağım eşitlemek için demişti.Sonraları şişler de inince fazla fark kalmadı.Bileklerimde de hafif şişlikler oldu ama sonraları geçti.O kalınlığın geçici olduğunu düşünüyorum ben senin için ama tabi sen anormal bir durum olsa zaten farkedersin.Dönmeden önce aklındaki tüm soruları bir yere not al ve sor.Ben öyle yapmıştım ilk görüşmede,insan hatırlamıyor soracaklarını ordayken çünkü.Telefonla da sorulur ama yüz yüze sormak gibi olmuyor tabi.Ben kasım'ın ortalarında tekrar görüneceğim 3 ay tamamlanacağı için.Canım inşallah çektiğin tüm sıkıntılara değer...

Katree canim yag enjeksiyonu bileklerine ve dizalti oyuklarinami yapildi ve yag nerelerinden alindi , yag alinan yerlerin ne durumda agri cokmu oralarda ve Ankara ya döndünmü? ( birde toplam ne kadar ödedin sana sadece yag enjeksiyonu icin ne kadar bir fiyat söylemisti ilk gittiginde sorduysan)

benimde şu an bileklerim şiş ama sanırım şimdilik normal.canım,sen ameliyat oldğn dr ile görüş mutlaka, niye hala şişiyormuş,vardır mutlaka bi sebebi,seni rahatlatacak çözümler sunsun.ya da başka bi dr git derim.

evet bileklerimle dizaltıma yapıldı.yağlar dizüstü,iç kısımdan bir de dış baldırdan alınacaktı gerekirse de göbekten ama gerekmemiş sanırım ki göbeğimden alınmamış,ne silikon koyulan yer ne de yağ alınan yerler de baştan beri şükür ağrı yok.kesi yerlerimde zaman zaman sızı şeklinde oluyo.o da normaldir ki benim canım biraz tatlıdır,ağrıya sızıya pek dayanamam.yarın kısmetse ank.döncem.ben süperdry yağ enj.+silikon toplam 10.500 verdim.sanırım sadece süperdry olsa 6.500 oluyo.ama onda da 2.sefer gerekebilir diye dr.bana silikonla beraber bunu tavsiye etti,daha iyi durcağını düşündü,ben de güvendim,ALLAH pişman etmesin.

katree nasılsın durumun nasıl

teşekkürler canım bgn daha iyiyim.şimdilik ağrım falan yok,inş. da olmaz.kaldığım otelin bahçesine falan inip oturdum bgn,dünden beri yemeğe yine aşşağıya iniyorum,dün merdivenden inip çıktım.dizde kesi yerlerm oldğu için bükemiyorum,şişlikte var ama buna da şükür.inş bundan sonra daha da iyi olur.

Katree agrin sizin olmamasina gercekten okudukca cok seviniyorum masallah diyelim insallah hep boyle devam eder..okudukca korkularim azaliyor :) umarim goruntu olarak da cok memnun kalirsin tam istedigin gibi olur..ameliyattan sonra sargilar ne zaman cikti su anda corap mi giyiyosun??

inş.canım değsin istiyorum bende bu kadar sıkıntıya.benm sargım yok,korse giydirmişler bana.sadece kesi yerlerimde,bileğimde,diz kısmımda küçük yara bantları var.dr ameliyatın 3.günü dr geldi korseyi çıkarttı baktı,nasl diye,annemde gördü,morarma,kanama falan yokmuş.tekrardan korseyi giydirdiler.10 gün böyle,10 günden sonra varis çorabı giycekmişim bi süre.bakalım yarın da kontrolüm var,umarım iyiye gidiyordur,aksilik olmaz.

varis çorabını ameliyattan sonra giydiriyolar hemen üstüne ama silikon olunca böyle demekki.
memnun kalırsın inşallah bacım.

varis çorabını ameliyattan sonra giydiriyolar hemen üstüne ama silikon olunca böyle demekki.
memnun kalırsın inşallah bacım.

bilmiyorum ki ameliyattan öncede ilk başta korse,daha sonra varis çorabı şeklinde bilgi vermişlerdi.tek düzeleyim,memnun kalayım da giyerim hepsini :)

bilmiyorum ki ameliyattan öncede ilk başta korse,daha sonra varis çorabı şeklinde bilgi vermişlerdi.tek düzeleyim,memnun kalayım da giyerim hepsini :)

katre albüm ekle var. albüm oluştur yok bacım. resmi nasıl yükliim ya çıldırcam kaç gündür uğraşıyorum gözüm flu görüyo artık. şu siteyi yapanlar sanki herkez yazılımcıymış gibi zor yapmışlar. çoğumuz yapamıyoruz şuna bi el atın kk yazılımcısı arkadaşlar. uf ya. tık diye masa üstünden sürükleyip atalım. yok seç yükle gir çık olmuyo işte. kolay olsun kolay.

Katree,öncelikle büyük geçmiş olsun.sizinkisi büyük cesaret tebrk.ederim.Bu yazdıklarınızı okuyunca o ameliyatı ben olmuş kadar hissettim inanın o acıları bende yaşadım okurken çok korktum,panik oldum.Bende olabilirmiyim diye düşünmeye başladım.olmakta istiyorum eşimede hiç bahsetmedim kesinlikle izin vereceğini zannetmiyorum.Ameliyat olmak isteyenlere ne önerirsiniz yazarsanız çok sevinirim selamlar

Son düzenleme:
Amaaanbe nerelerdesin? nasilsin? Senin alti ayi gecti nasil erime oldumu, yoksa hala aynimi yeni resim eklesende bir görsek, simdiki halini cok merak ediyorum

Kontrolde ne dedı doktor Katree Ankara'ya dondun mu??

teşekkür ederim...ne yazık ki istinaslar hariç erkeklerin geneli eşlerinde,sevgililerinde bu tarz işlere karşı çıkıyor.inş. eşin sana destek olur yoksa gizli saklı yaptırılabilecek bi ameliyat değil.senin eğrilik mi yoksa zayıflık mı?

Kontrolde ne dedı doktor Katree Ankara'ya dondun mu??

evet döndüm canım,evimdeyim.kontrolde dr çok ii dedi,ben de gördüm,korseyi çıkarınca,yara izi olarak sadece diz arkasında 3 cm lik falan kesi izlerimi söyleyebilirim onun dışında,yağ alınan-verilen yerlerim mercimek tanesi kadar küçük 4-5 tane falan yara onlarda kopuklanmış zaten,o yüzden dün yarabantlarını çıkardı oraların.ben dizlerimi bükmeden yürümeye çalışıyordum kesi yerlerim açılır korkusuyla meğerse öyle zorlamama gerek yokmuş,normal şeklde yürü dedi,normal şeklde yürürsen daha hızlı iyileşirsin dedi ve normal şeklde yürüyünce daha rahat yürüdüm.dizlerimi falan büküyorum.ağrım sızım yok,ağrı kesici falan kullanmıyorum.şişliklerim bgn diğer günlere göre biraz daha inmiş,ama tabi hala şişler.

Ne guzel ne guzel masallah canım :))) o kadar da sislik olacak tabii su anda sonuc itibariyle doktordan memnunsun sanirim son kontrolunde bundan sonrasi icin bisey soyledi mi tekrar gorecek mi?..Tahminen sadece silikonu ne kadara yapiyodur doktor bi fikrin var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…