nasilsiniz arkadaslar,ben son günlerde tansiyon sorunu yasiyorum,tansiyonum 90 a 50 yani oldukca düsük ve sürekli basim dönüyor,...bu yüzden ameliyat icin randevu alamadim,ilac kullaniyorum insallah kisa zamanda düzelirimde randevu alirim...benim hayallerim hep uzuyor ve bu beni cok üzüyor...hafta sonu tansiyon ilaclarimi aldim,havada sicak akrabanin dügününe gittim,hava oldukca sicak ben her zamanki gibi 3 tane kalin kilotlu corap üstüne giyindim patolonu,tabiiki bana orda fenalik geldi,bayilacaktim nerdeyse..oturdum kadinlarin bacaklarina baktim,benden baskada hic kimsenin bacak saklama derdi yoktu,bacagi cirkin olanda yoktu,allahim herkese sütun gibi bacak vermis,bende iste böyle....
slm.arkadaşlar sizleri uzun zamandan beri takip ediyorum ve üye olmaya karar verdim ben 43 yaşındayım eş durumundan dolayı Samsunda yaşıyoruz 17 yaşından beri etek giyemiyorum.etek giymeden ölürsem gözüm açık gidecek diye düşünüyorum.samsunda bu tür ameliyatları yapan dr var geçen gün seda sayanın programına katıldı.Dr.Hayati BAŞ çarpık bacak tedavisi için konuştular bende yaptırmak istiyorum gidip görüşecem bakalım ne diyecek yaptıran arkadaşlar ne olur yardım edin.bacak dolgusumu yaptırayım yoksa silikonmu ltf.yrdm.edin hangisi nde daha çabuk iyileşiliyor çok korkuyorum paniğimde biraz arkadaşlar cvp.bekliyorum.
ameslm blomma senın bacaklarını gordum canım bence guzeller ıllede amelıyat olmak zorunda degılsın bence .ama dız altı kısmına bıraz dolgu olabılır .senın bacakların cok ınce degıl .benımkıler dız altından ıtıbaren cok ınce
Katree canim cok gecmis olsun erkek arkadasini ikna etmene sevindim, bende silikon+yag enjeksiyonu düsünüyordum ama kocami ikna edemedim simdi sadece yag enjeksiyonu düsünüyorum onada evet demedi ama neyse, benimde günüm azaldi ama simdilerde birak silikonu yag enjeksiyonundan bile korkar oldum. Merak etme daha önce silikon taktiran arkadaslarda ilk günlerde acidan dolayi pisman olmustu ama sonra bu pismanlik sevince dönustü sendede böyle olacak eminim simdiden güle güle kullan ve ayaklaninca bize resim yükle canim ve tekrar gecmis olsun....ayrıca sormak istediğiniz bir şeyler olursa yardımcı olmaya çalışırım.
slm arkadaşlar,dün silikon+yağ enk.ameliyatı oldum.24 saat oldu.kolay bi ameliyat değilmş,özellikle ilk ayağa kalktığımda pişman oldum nerdeyse.hastaneden bgn çıkacaktım ama bu durumda bgn de kalmaya karar verdim.inş.bu kadar acıya değer.darısı olmak isteyen tüm arkadaşların başına ve inş.sizler benm gibi acı duymazsınız.
slm arkadaşlar,dün silikon+yağ enk.ameliyatı oldum.24 saat oldu.kolay bi ameliyat değilmş,özellikle ilk ayağa kalktığımda pişman oldum nerdeyse.hastaneden bgn çıkacaktım ama bu durumda bgn de kalmaya karar verdim.inş.bu kadar acıya değer.darısı olmak isteyen tüm arkadaşların başına ve inş.sizler benm gibi acı duymazsınız.
Katree canim cok gecmis olsun erkek arkadasini ikna etmene sevindim, bende silikon+yag enjeksiyonu düsünüyordum ama kocami ikna edemedim simdi sadece yag enjeksiyonu düsünüyorum onada evet demedi ama neyse, benimde günüm azaldi ama simdilerde birak silikonu yag enjeksiyonundan bile korkar oldum. Merak etme daha önce silikon taktiran arkadaslarda ilk günlerde acidan dolayi pisman olmustu ama sonra bu pismanlik sevince dönustü sendede böyle olacak eminim simdiden güle güle kullan ve ayaklaninca bize resim yükle canim ve tekrar gecmis olsun....
Gecmis olsun Katree umarim acilarin bir an once gecer..ameliyat olmus olmana cok sevindim ve cesaretinden dolayi kutluyorum :) sorular cok sen bi kendine gel de
çok geçmiş olsun katree,umarım ilerde bu günleri gülümseyerek anarsın.çok iyi olmuştur eminim ki bacakların.katree istanbulda olmuştun değil mi?neyse ki önemli kısmı atlattın.şimdi kendine çok iyi bakma zamanı...hayırlısıyla bende ameliyat olup etek giydiğimi görebilseydim....silikonun boyutuna nasıl karar verdin.silikon cc olarak mı yoksa boy boy mu.silikonun yeri herkeste aynımıdır acaba,yoksa dr.la biraz aşağı yada yukarı diye karar verdinmi.ameliyat kaç saat sürdü.fotoğraflarını bekliyoruz...
teşekkürler canım,sormak istediklerinizi seve seve cevaplarım :)
Su anda nasil hissediyosun bacagina bakinca sargili amabi de doktor ne kadar surede normal hayatina donersin dedi ? tek mi gittin umarim yaninda birileri vardir..bir gun daha hastanede kalman gerektigini doktor mu soyledi ucrete eklendi mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?