Ne guzel ne guzel masallah canım :))) o kadar da sislik olacak tabii su anda sonuc itibariyle doktordan memnunsun sanirim son kontrolunde bundan sonrasi icin bisey soyledi mi tekrar gorecek mi?..Tahminen sadece silikonu ne kadara yapiyodur doktor bi fikrin var mi?
Ayy ne guzel demis doktor ben bile heyecanlandim :))) sagol cnm umarim dedigin gibi bi tutar olur bu fiyat benim icin uygun..hadi bir an once iyiles de resimlerini gorelim meraktan catliyorumdr.bikaç ay sonra seni etek giyerek bekliyoruz dedi,evet dr.dan memnunum.en azından şimdilik böyle düşünüyorum tabi ilerde ne olur bilmiyorum,fikrim umarım değişmez.canım,emin değilim ama sanırım silikon 4-5 bin gibi bişey tutar.
KATREE,çok sevindim şimdilik bizim yerimizede etek giy ltf.bu senenin modası diz üstü elbiselermiş.Bende bugün buradaki dr.randevu almaya çalışacam bakalım ne diyecek çok heyecanlıyım silikon için konuşacam sence silikon dahamı iyi sana takılan silikon kasların arasınamı yerleştiriyor çünkü,Nazım DURAK ameliyatlarını o şekilde yapıyormuş ltf.cevabını bekliyorum.selamlar
evet silikon,kasların arasına takıldı.ama ben dediğin dr.a olmadım.silikonun veya yağ enj.daha iyi olduğunu söylemem için henüz çok erken,1 hafta bile olmadı daha.
ağrınız devam ediyormu sizin ameliyat öncesi bacaklarınız nasıldı yazabilirmisin ltf.şimdi ise ayaklarınız nasıl olmuş aynaya bakma fırsatınız oldumu bizleri bilgilendirirseniz sevinirim selamlar
Amaaanbe nerelerdesin? nasilsin? Senin alti ayi gecti nasil erime oldumu, yoksa hala aynimi yeni resim eklesende bir görsek, simdiki halini cok merak ediyorum
blomma sağlık olarak iyiyim ama yorgunluktan dağılmış durumdayım son bir ayım çok kötü geçti buraya da pek bakamadım. şimdi hesapladım da 6 ay bu ayın sonunda dolacak ben de geçti sanıyordum resim çekip kendim de bakmak istiyordum hatta:)))) geçti diye üzülmüştüm bi de:)) hakkaten iyi dağılmışım...erime var mı bilmiyorum yarın erken gelebilirsem ölçer yazarım, eve yeni girebildim yazdıklarınızı gözüm yarı açık okudum.
katree geçmiş olsun bu arada inşallah istediğin gibi olmuştur.
katree çok geçmiş olsun.sağlıklı günler dilerim.
mardars sen hangi dr.a gideceksin?[/QUO
slm.saddy; ben samsunda fbm estetik polikinliği var dr.Hayati AKBAŞ bazı sanatçılar buraya gelip estetik oluyorlar.geçenlerde de seda sayanın programına katıldı tesadüf çarpık bacaklar için konuşuldu ayrıca azerbeycanda estetik kliniği var.
merhaba lilacc..hayati akbaş fbm estetik merkezi ile samsunda hizmet veriyor..orada da şubesi olduğunu biliyordum..kendisi üniversitede doçenttir..samsun ve karadeniz bölgesindeki tek doktordur diyebilirim estetik alanında..çok hastası var..yani adı duyulmuş bir doktordur..ben de samsundayım..ve çarpık bacaklarımdan nefret ediyorum..ameliyata karar verdiğim anda önce hayati akbaşla görüşücem..fiyatı konusunda hiç bilgim yok..sen oradaki şubeyle de bir görüş bakalım ne diyecekler..
katree çok geçmiş olsun.sağlıklı günler dilerim.
mardars sen hangi dr.a gideceksin?
merhaba arkadaşlar
bir süredir giremiyorum. yeni ameliyat olnlar ver. umarım her şey istediğiniz gibi olur,çok geçmiş olsun.
katre slikona karar vermen büyük cesaret. ne güzel sonuçtan da memnunsun. inşallah iyi ki ameliyat olmuşum, dersin.
ben bir türlü cesaret edip, doktora gidemedim. dert bir tek bacak değil ki, maalesef maddi imkansızlıklar, iş bulma sıkıntıları bacağın önüne geçti bende. Allahtan kış geldi. çok çıplak bacak görmüyorum. :)
arkadaşlar herkese geçmiş olsun..ve benim gibi estetik olacaklara ALLAH yardım etsin..inşallah hepimizin yılladır özlemini duydugu bacaklara sahip oluruz..ben 24 ekimde olacagım..vakit yetersizliğinden geçmiş sayfaları çok okuyamadım.. yag enjeksiyonu olcam yani doktorum enjeksiyonun bacak yapıma daha uygun oldugunu silikon düşünmememi söyledi.. ferruh beye olan var mı.. ne kadar ödediniz..fiyatlar artmış biraz demi..kusura bakmayın sizi başa sardırdıysam bu konular mutlaka konuşulmuştur..yardımlarınızı önerileriniz bekliyorum
sen ne zaman olacaksın? ben de dusunuyorum ama cesaret edemiyorum. ufak bi kızım var..
kac lira istedi senden? onceden 2500 tl lafı geciodu ama su an ne kadar bilmiyorum. birde gece kalınıyor muymus?
JAZABEL ALTTA GORDUM SENİ. LUTFEN SU ANKİ DURUMUNU YAZAR MISIN? sen silikon yaptırmıstın ve cok uzun sure oldu. hala memnun musun?[/QUOTE
ben ayın 24 ünde olcam canım..tabii burda okudugum yorumlardan dolayı korkup vazgeçmezsem..ewet 2500 dü önceden şimdi hastanede yaptığı için 3500 olmuş maalesef...istersen kalıyormuşsun 1 gece
sen ne zaman olacaksın? ben de dusunuyorum ama cesaret edemiyorum. ufak bi kızım var..
kac lira istedi senden? onceden 2500 tl lafı geciodu ama su an ne kadar bilmiyorum. birde gece kalınıyor muymus?
JAZABEL ALTTA GORDUM SENİ. LUTFEN SU ANKİ DURUMUNU YAZAR MISIN? sen silikon yaptırmıstın ve cok uzun sure oldu. hala memnun musun?[/QUOTE
ben ayın 24 ünde olcam canım..tabii burda okudugum yorumlardan dolayı korkup vazgeçmezsem..ewet 2500 dü önceden şimdi hastanede yaptığı için 3500 olmuş maalesef...istersen kalıyormuşsun 1 gece
slm.ameliyatınızı hangi dr.olacaksınız? EVET JAZABEL CEVAP YAZARSA SEVİNİRİZ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?