blomma ölçtüm erime yok bilekler 23 üst 36.
şimdiye kadar etek metek giymedim:)) benim etek giyebilmem için küçük bir ameliyat daha olmam gerekiyor sanırım. birkaç ay plates deniycem iç kasları geliştiremezsem ikinci ameliyatı düşünebilirim.
gülerer ben geçici olarak kayboldum birkaç haftaya normale dönerim diye umuyorum. sen nasıl oldun çukurları hallettin mi?
sormadım canım,bgn ayak bileklerimdeki şişlikler falan baktım düne göre daha iyiydi,morluklarda sanırım normalmiş,zaten hafiften geçmeye de başladı.
slm beren 80 fıyatlar gercekten yuksek haklısın bırkac kısı bırlıkte gıtmekte fayda var tavsıye edıyorum dıye bır sıte var doktorların kacar tane tavsıye aldıgını gosterıyor karacalar ın durumu pek parlak degıl orada,ıst da hasan fındık ızmırde ufuk bılkay en cok tavsıye alanlardan kafam karısıyor ama kesınlıkle amelıyat olmak ıstıyorum mını etek fıkrı supeeer
slm beren 80 fıyatlar gercekten yuksek haklısın bırkac kısı bırlıkte gıtmekte fayda var tavsıye edıyorum dıye bır sıte var doktorların kacar tane tavsıye aldıgını gosterıyor karacalar ın durumu pek parlak degıl orada,ıst da hasan fındık ızmırde ufuk bılkay en cok tavsıye alanlardan kafam karısıyor ama kesınlıkle amelıyat olmak ıstıyorum mını etek fıkrı supeeer
Selam, ben daha önce olumsuz bir operasyon olduğum için asimetri bir görüntüyü düzeltmek istiyorum, sen hangi dr larla görüştün, kafam çok karışık inanılmaz...(
Mardars çok teşekkür ederim canım inan böyle bişeyi düşünmen bile yeter.sen dün konuşmuş olacaktın dr.la.nasıl geçti acaba memnun kaldınmı görüşmeden.neler dedi ne yapılmasını tavsiye etti?merakla bekliyoruz cnm.
SADDY;Slm.1 saatlik beklemeden sonra dr.görüştüm.muayene etmedi sadece bilgi verdi.%95 iyi sonuçlar alıyoruz dedi.silikonun yan etkisi olup olmadığını sordum oda göğüslere silikon takıldığını,hiç bir fark olmadığını söyledi.1 hafta evde istirahatten sonra 15 gün sonra işe gidebileceğimi söyledi.spor için sordum ben hangi sporu yapıyorsam sende aynısını yaparsın dedi.bir tane de resim gösterdi. çok beğendim.ameliyat olursam 1 gece yatırıyor ücret hastane masrafları dahil 6.000TL[/
muayene ücreti aldılar mı?keşke bacağını gösterseydin.dr. fikir verirdi.bir de sende güven uyandırdımı?ilgisi nasıl?
SADDY;Slm.1 saatlik beklemeden sonra dr.görüştüm.muayene etmedi sadece bilgi verdi.%95 iyi sonuçlar alıyoruz dedi.silikonun yan etkisi olup olmadığını sordum oda göğüslere silikon takıldığını,hiç bir fark olmadığını söyledi.1 hafta evde istirahatten sonra 15 gün sonra işe gidebileceğimi söyledi.spor için sordum ben hangi sporu yapıyorsam sende aynısını yaparsın dedi.bir tane de resim gösterdi. çok beğendim.ameliyat olursam 1 gece yatırıyor ücret hastane masrafları dahil 6.000TL
yaptırmayı düşünüyomusun cnm yada ne zaman düşünüyosun?
Eger erime yoksa ilk halleri gibiyse resimde görülen nerdeyse hic aciklik kalmamis neden ikinci ameliyati düsünüyorsun ve neden simdiye kadar hic etek giymedin esine ya da bir baskasina fikrini sordunmu? Siz böyle söyleyince bütün umutlarim kiriliyor persembe günü Türkiye ye geliyorum ama galiba silikon olmazsa yag enjeksiyonu pek sonuc vermiyor ve silikonda simdilik benim icin imkansiz bakalim artik yag enjeksiyonundan mucize bekliyecegiz..
BEREN80; Selam daha önce olumsuz bir operasyon geçirmişsiniz.nasıl bir operasyon olduğunuzu öğrenebilirmiyim?
TEKBENMİYİM..
canım kızın için üzüldüm çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda kavuşur sağlığına..
Selam, ben önce Hasan fındık ta oldum, aslında iyisi ama birazdaha dolgun olsun diye Ankara da bir Dr a oldum tekrar, sag bacakta garip bir çıkıntı oldu ve cok asimetri garip bir görüntü oldu, sonra tekrar düzeltme yaptı 6 ay sonra hiç bir degisiklik olmadı çektiğim işkence ile kaldım ve koyü lekelerde kaldi, bu nedenle cok korkuyorum düzelmeyecek diye, keske ilkiyle kalsaydı...
yaptırmayı düşünüyomusun cnm yada ne zaman düşünüyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?