Katree oncelikle fotograf ekledigin icin cooook tesekkurler :) bacaklarin harika,kusursuz,muhtesem olmus,bilmesem kesinlikle ameliyat oldugunu dusunmezdim abartmiyorum gercekten cok ama cok begendim, gule gule saglikla kullan canim!!! Masallahben dolgu maddesine çok sıcak bakmadığım için,onu hiç konuşmadım,dr.da hiç bahsetmedi.eğrilik yoksa senin işin eminim daha kolay olur.
silikon doğal durur mu gibi bişey yok,silikon belli olmuyo ki,orantısız bi çıkıntı falan hiç yok.yani ben bi ara acaba silikon koymayı unuttu mu diye dalga geçiyodum.gayet doğal yani en azından benim öyle,kaslı falan bi görüntü hiç yok.ama zaman ne gösterir bilemem tabi.bi de şimdi ben sana ne desem yalan olur.dr.un ne derse onunla birlikte karar al,yani dr.dinlemekte fayda var.bana silikon iyi olur,belki sen de yağ. enj iyi durur,bilemeyiz..sen hangi dr.düşünüyosun bilmiyorum ama seçeneklerin arasında benim ameliyatımı yapan dr. da olsun derim,ameliyatı ona olmasan bile mutlaka görüşünü al,pişman olmazsın.
teşekkürler canım,sizin için ekledim zaten inan.böyle güzel şeyler duyunca keyfim daha da yerine geldi :)) darısı sana inş.
yalnız çorapta kesi yerleri çok çıkmamış ama çorapsız henüz belli oluyo yani,çoraba da çok aldanmamak lazım,ama ben bu incecik çoraptan da net şekilde gözükür sanıyordum,çok belli olmaması hoşuma gitti.
insallah canim sagol :) evet ince bi corap olmasinaa ragmen belli olmamis yani bu demek oluyo ki sen istedigin zaman corapla,elbise giymeye baslayabilirsin
Cok tesekkur ederim keske :) cranberries_693@hotmail.com adresine yazabilirsin..
keskee ılgın ıcın tesekkurler canım mail adresımı atarım sana o zaman
ayy..evet inş.inan bu duygu bile heyecanlandırıyor beni.zaten 2 hafta sonra ark.düğünü var,açılışı belki orda yaparım, ilk giydiğim gün yazarım buraya
katree,otobüslemi uçakla mı gittin.istanbulu biliyormuydun,ulaşımın nasıl oldu.hangi hastanede oldun.dr.a nerede muayene oldun.uçakla gittiysen havaalanıyla arası ne kadar,kusura bakma ben istanbulu hiç bilmiyorum,sadece gezmeye gitmiştim.oda yetmiyor tabi...bunlarıda yazarsan sevinirim...
katre geçmiş olsun ve gözün aydın. eklersen ben de görmek isterim fotoğraflarını. okuyamadığım sayfaları hızlıca okumaya çalıştım ama tam anlayamadım doktor ismi verilmeyecek diye karar mı aldınız ona göre yazayım ben de?
KEŞKE;SILASI hepinize çok teşekkürler.dilerim sizin de en kısa zamanda resimlerinizi burda görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?