Bacak dolgusu yaptıran var mı?

selam kizlar, persembe aksami Türkiye den döndüm orada internet bulamadim ve cok kosturmali gecti o yüzden yazmaya ancak firsat buldum. Malum doktora superdry teknigi ile yag enjeksiyonu yaptirdim bugun tam iki hafta oldu.Sagligim iyi cok sükür karnimda yag alinan yerlerde hic birsey kalmadi ama bacagimda yag alinan ve verilen yerlerde morluklar ve kan oturmasi türü seyler var ama gecmeye yüz tuttu o yüzden endiselenmiyorum memnun olma kismini ve ayrintilari vakit bulunca yazacagim, hepinizin bayramini simdiden kutlarim...

bulumma geçmiş olsun sonunda ameliyat olabilmene çok sevindim , inşallah bacakların mükemmel olmuştur , bahara doğru ben de yağ enjeksiyonu düşünüyorum , lütfen resimlerini koy çok merak ediyorum, ve şimdiden herkesin bayramını kutluyor neşeli huzurlu güzel bir bayram diliyorum

Blomma gecmis olsun sagligin iyiymis insallah goruntuden cok memnun kalmissindir.

BLOMMA..
canım öncelikle çok geçmiş olsun. sağlığının iyi olmasına çok sevindim. umarım bacakların da gönlüne göre olmuştur. nolur fırsat buldukça girip bize bişeyler yaz fotoğraf ekle.. inşallah hiç erimez yağların..

Arkadaşlar....mutlu huzurlu sağlıklı bayramlar...herkesin bayramı kutlu olsun...ve...tüm yaşamı bayramlar gibi olsun.

.

blomma...geçmiş olsun canım...Sağ salim geri dönmen çok güzel...sende atlattın bu işi...inşallah operasyonda güzel olmuştur ve memnun kalırsın...mutlu bayramlar canım..haberlerinin devamını bekliyoruz.
.

BLOMMA öncelikle geçmiş olsun. Allah en başta sağlık versin. haftalardır herkes senden haber bekliyodu :) ben de bekleyenlerin başındayım. vakit bulunca herşeyi yaz lütfen. gelişmeler nasıl oldu, Doktor muayene sonraki neler söyledi, bacak yapına ne yorum yaptı? (seninle bacak yapımız benzediği için soruyorum muayene kısmını) Ameliyat sonraki 2 hafta nasıl geçti? benim de ameliyattan sonra 2 haftalık vaktim olacak. sonra hemen iş başı yapmak zorundayım. o 2 hafta ayağa kalkmam için yeterli olur mu? gelişmeleri adım adım yaz canım. en kısa zamanda fotoğraf da bekliyorum. kendine çok iyi bak. tekrar geçmiş olsun. iyi bayramlar.. :)

bir de şunu merak ediyorum. ameliyat ücreti peşin mi veriliyor? taksit olma ihtimali var mı? :)

Kizlar hepinize iyi dilekleri icin cok tesekkür ederim inanin ameliyatin ardindan hemen sizinle yasadiklarimi paylasmak istedim ama imkan bulamadim ordayken, hastanaye giderken arkadaslarin anlattiklari yasadiklarim yattigim oda bana sanki hepinizi taniyormusum hissi verdi, tekbenmiyim senin bana hastaneyi anlattigin adres krokiden fazla yardim etti inan, hepinize tesekkür ederim.

Tesekkür ederim canim, en bastan anlatiyorum gitmeden önce valiz hazirlamaktan telastan size veda edemedim ve cok üzüldüm. Ekimin yirmisi aksami oradaydim, hastane anadolu yakasinda oldugu icin orada kuzenimde kalmayi düsündüm ve kizlarimda yanimda oldugu icin onlari birakacak biri gerekiyordu. Neyse oraya gittik ama ben ilk defa gidiyorum, evi görünce sok oldum tabi ameliyat sonrasini düsünerek cünkü dördüncü kat ve asansör yok ve alaturka tuvalet eyvah ben yandim dedim, o anda silikonun benim icin hayal oldugunu anladim, geldik birkere birakip ben otele gidiyorum diyemezsin gitsem kizlar ne olacak, onlara bacaklarimda variz var onu aldiracagim dedim. Kara kara düsünerek sabahi yaptim ertesi gün muayene icin cümbür cemeat hastaneye gittik kuzenimde gelmek istedi hayir diyemedim kizlar annem ben ve kuzenim, beni korku sardi kiz bilmiyor ne ameliyati olacagimi, Emine hanimi aradim doktorun asistani ve kuzenimin yaninda konusulmamasini rica ettim. Muayeneye gittim anneminde yanimda olup duymasini ve görmesini istedim, doktor bakti resimler cekti silikon ve yag enjeksiyonu ile mükemmel bacaklarim olacagini söyledi ama ben bulundugum ortami uygun bulmadigimi ve yag enjeksiyonunun benim bacaklarimi ne kadar düzeltebilecegini sordum oda bana gercekci bakiyorsun model olmayacaksin sana mükemmel degil ama güzel bacaklar yapalim dedi agrisiz kansiz ve ü günlük iyilesme sürecinden bahsetti tamam dedim o gün cuma idi ertesi gün icin ameliyat günü aidik. ûcret icin ikimiz ayri odada konustuk bana superdry tekniginin 6500ytl odugunu söyledi ve hastane 1000ytl dedi biraz indirimle 7000ytl dedi kendisi. (silikon+yag enjeksiyonu icinse 11000ytl dedi)ama ben bulundugum ortami anlatinca hastanade iki gün kal dedi ek üret yoktu tabi. Bu arada yag alinabilecek yerlerim belim göbegim ve bacaklarimdaki fazlalik ve cikintilardi. Cok uzun oldu bir ara verip devam edecegim...

Sonra cumartesi günu anemle gittik sabah dokuzda ameliyat olacaktim önceki gün muayeneden sonra tahlileri yapip kan aldiklari icin hemen ameliyat olabilecektim. Gittim odaya aldilar ameliyat kiyafeti giydim ve doktor gelip cizim yapti sonra cesaret ignesi yapti hemsire ve ben sadace odadan gidisi hatirliyorum odaya döndügümde üc bucuk saat gecmisti dokuzu bes gece girmisim on iki otuzbeste cikmisim annemin dedigine göre. Ilk gözlerimi actigimda hersey bulanikti ve cok üsüyordum siki siki örttüler doktorda arkamdan gelip kendime gelip gelmedigimi sormus ama ben hatirlamiyorum sonra kendime gelince geldi yanima tekrar ve iyi gectigini söyledi belimdende yag aldigini bir tasla iki kus vurdugumu söyledi ogittikten sonra yattigim yerden söyle bir dogrulup baktim ve gercekten güzel görünüyordu ama ben cok aldanmadim cünkü daha önceki arkadaslarin söyledigi kadariyla sis oldugunu biliyordum. dinlendim annende vardi yanimda sonra tuvalete kalkmak istedim ama yürümek bayagi zor oldu yag enjeksiyonu icin bu kadarini hesaba katmamistim. o gün cumartesi idi ben hastanede iki gün kalacaktim ve pazatesi sabah cikip Ankara ya annemin evine gidecektik ama sonra doktorun asistani aradi ve yarinin pazar oldugunu ve hastanede kimse kalmadigini benim icin özel hemsire gelecegini ve 400 ytl ek ücret istediklerini ve yemekte istersem 70 ytl daha istediklerini söylediler biraz kizdim dogrusu cünkü anlasmistik ve hastenenin kapali oldugunu ve ayrintilari bilmeleri gerkiyordu neyse ben annemle konusup arayacagimi söyledim. Sonra düsündün ve ha pazar ha pazartesi dedim ve Ankara ya gitmeye karar verdim ve arayip doktora yolculuk yapip yapamayacagimi sordum oda ikili koltuk al ayaklarini uzat git dedi ve pazar gün¨Ankara ya gittik ertesi gün agrim falan yoktu yürümede aksaklik vardi tabi ama normaldi üc dört gün sonra yürümem düzeldi ama oturup kalkarken hafif zorlanma vardi. Cumartesi ameliyat oldum pazartesi Ankaraya gidince korseyi cikarip banyo yapmak istedim baktigimda sadece mercimek basi kadar yaralar vardi bacagimde ve karnimda bir hafta sonra yine korseyi cikarip variz corabini giymek icin banyo yaptim bu sefer bayagi morarmisti bacaklarim ama ben cok gezdim uzun zamandan sonra Türkiyede olunca duramadim morluklar bana bagli fazla olabilir diye düsünüyorum.

Dönmeden bir gün önce istanbul a geldim ve kontrole gittim daha önce doktoru cok begenmistim ve anneme bile söylemistim ne kadar kibar diye ama biz kontrol icin beklerken doktor ve asistani yanimizdan gecti ve asistani merhaba hosgeldiniz derken o sadece göz ucuyla bakip gecti ve biz annemle birbirimize bakip kaldik ve sasirdik dogrusu insan bir nasilsiniz der dedik sonra kontrolde bana bacaklarimin yanlarindanda yag aldigini ve dizlerimdeki cikintilarida aldigini ve bunun zaamla ü y gibi bir s¨rede daha iyi olacagini oralarin dahada inecegini söyledi ve ben neden bu kadar beklemek gerektigini sormadim dogrusu.Simdi gelelim memnuniyete kesinlikle eskisinden iyiler ama keske imkanim olsaydi silikon yaptirsaydim demeden gecemiyorum dogrusu ameliyatin ilk günleri biraz daha sisken tam istedigim bacaklardi ama sindi biraz indiler daha inmezlerse simdilik yeter diyebilirim diz ortainda etek giymek icin kesinlikle ideal ama diz üstü giyemem dogrusu ben etekten cok dar paca pantolon ve cizme giymek istiyordum ama tam istedigim gibi durmuyor denedim ama eskiye göre iyiler ve vucudumda bir hasar olmamasida sevindirici umarim ilerdede birsey cikmaz. Dün bayramda diz ortasinda bir elbise giydim koyu siyah bir corapla cünkü morluklar var ve uzun cizme cok rahatsiz olmadim bacaklarimdan ama daha güzel olabilirdi silikonla(bunada sükür ) yorumlariniz icin en kisa zamanda resim yüklemeye calisacagim, cok uzun yazdim yoruldum, darisi isteyen bütün arkadaslarimin basina ama siz cok sanslisiniz kendi evinizin rahatliginda ve kimse duymadan bu isten kurtula sansiniz var benim Tükiye ye gittigimi sagar sultan duymus herkese bir maalumat anlat dur yani...

BLOMMA, geçmiş olsun.dilerim benim gibi sen de çok memnun kalırsın sonuçtan.dr.sana da silikon+yağ enj.demiş zaten bacaklarımız da benziyordu,tahmin etmiştim sana da böyle diyeceğini,aslında silikon yaptırabilirdin,iyileşme süreci farklı olmuyordu,ben silikondan dolayı ekstra bişey yaşamadım çünkü... ama tabi senin aklına yatması önemli,dilerim yağların kalıcı olur canım.kendine çok iyi bak.iyi bayramlar..

Blomma;uzun uzun anlatmissin gercekten senin icin cok zor olmus bu surec,yurtdisindan kalk gel burada iki sehir degistir neyseki gecti gitti diyebiliriz..insallah istedigin gibi kalir bacaklarin ve hic degismez,omur boyu memnun kalirsin bunu yurekten diliyorum..

Katree; sen nasilsin? biraz zaman gecti bi degisiklik var mi? yaglar ne durumda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…