selam kizlar, persembe aksami Türkiye den döndüm orada internet bulamadim ve cok kosturmali gecti o yüzden yazmaya ancak firsat buldum. Malum doktora superdry teknigi ile yag enjeksiyonu yaptirdim bugun tam iki hafta oldu.Sagligim iyi cok sükür karnimda yag alinan yerlerde hic birsey kalmadi ama bacagimda yag alinan ve verilen yerlerde morluklar ve kan oturmasi türü seyler var ama gecmeye yüz tuttu o yüzden endiselenmiyorum memnun olma kismini ve ayrintilari vakit bulunca yazacagim, hepinizin bayramini simdiden kutlarim...
selam kizlar, persembe aksami Türkiye den döndüm orada internet bulamadim ve cok kosturmali gecti o yüzden yazmaya ancak firsat buldum. Malum doktora superdry teknigi ile yag enjeksiyonu yaptirdim bugun tam iki hafta oldu.Sagligim iyi cok sükür karnimda yag alinan yerlerde hic birsey kalmadi ama bacagimda yag alinan ve verilen yerlerde morluklar ve kan oturmasi türü seyler var ama gecmeye yüz tuttu o yüzden endiselenmiyorum memnun olma kismini ve ayrintilari vakit bulunca yazacagim, hepinizin bayramini simdiden kutlarim...
BLOMMA öncelikle geçmiş olsun. Allah en başta sağlık versin. haftalardır herkes senden haber bekliyodu :) ben de bekleyenlerin başındayım. vakit bulunca herşeyi yaz lütfen. gelişmeler nasıl oldu, Doktor muayene sonraki neler söyledi, bacak yapına ne yorum yaptı? (seninle bacak yapımız benzediği için soruyorum muayene kısmını) Ameliyat sonraki 2 hafta nasıl geçti? benim de ameliyattan sonra 2 haftalık vaktim olacak. sonra hemen iş başı yapmak zorundayım. o 2 hafta ayağa kalkmam için yeterli olur mu? gelişmeleri adım adım yaz canım. en kısa zamanda fotoğraf da bekliyorum. kendine çok iyi bak. tekrar geçmiş olsun. iyi bayramlar.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?