ben de müsait bi zamanda bacaklarımın fotosunu koycam. GÜLERER şimdilik sana yardım edemicem ama az daha beklersen, nasıl ekleniyomuş uğraşıp öğreneyim, sonra sana anlatırım :) Ya da bilen arkadaşlar yazabilir mi lütfen..??
KATREE en son sen yüklemiştin foto. nasıl yükledin anlatır mısın?
Kizlar sitenin tarihinde bir ilk yaptim ve herkes bir resim yüklerken ben bir sürü ekledim, kücük kizim neden oldugunu bilmeden cekti sagolsun yavrucugum. Diyorki anne bunlara bakip ben evde yokken hangisini giysem güzel olur karar vermek icinmi cekiyoruz. Tayt pantolonlada ekledim merak ediyorum baska gözle nasil gözüktügünü ve bircok etekli yükledim ayakkabili ayakkabisiz cünkü durusun degistigini düsünüyorum ayakkabi ile, Etekli bir resimde bacaklarini insan sikarsa daha düz olurya siktim daha düz duruyor ama aldatici olmasin diye söylüyorum zaten o yüzden cok resim ekledim. Hic kirilmam, dürüstce ne düsündügünüzü yazin, iki üc gün sonra silmeyi düsünüyorum resimleri. Bu arada eski halide var orada, umarim farkedilir.
Kizlar sitenin tarihinde bir ilk yaptim ve herkes bir resim yüklerken ben bir sürü ekledim, kücük kizim neden oldugunu bilmeden cekti sagolsun yavrucugum. Diyorki anne bunlara bakip ben evde yokken hangisini giysem güzel olur karar vermek icinmi cekiyoruz. Tayt pantolonlada ekledim merak ediyorum baska gözle nasil gözüktügünü ve bircok etekli yükledim ayakkabili ayakkabisiz cünkü durusun degistigini düsünüyorum ayakkabi ile, Etekli bir resimde bacaklarini insan sikarsa daha düz olurya siktim daha düz duruyor ama aldatici olmasin diye söylüyorum zaten o yüzden cok resim ekledim. Hic kirilmam, dürüstce ne düsündügünüzü yazin, iki üc gün sonra silmeyi düsünüyorum resimleri. Bu arada eski halide var orada, umarim farkedilir.
bolomma ben bacaklarını gerçekten beğendim , eğer resimlerime baktıysan bacaklarım biraz sana benziyor ama benim dizlerim de birleşmiyor , sen ameliyat olmuş ve bayağı tecrübeli biri olarak benim bacaklarım adam olur mu seninki gibi güzel olur mu[/QUOT
Canim tesekkür ederim, begenmenize inanin cok seviniyorum bacaklarina baktim senin benimkiler kadar dizlerinde cikinti, yok bu bana bir avantaj sagladi hem alininca biraz düdgün göründü hemde yag bakimindan bir stok oldu ama belinde ya da göbeginde yag varsa neden olmasin ama okuduysan ben dolgun bacak seviyorum ve silikon taktirmadigim icin pismanim kendim korktum sana silikon taktir diyemem ama gördügün gibi yag enjeksiyonu ile bu kadar oluyor iste, umarim istedigin bacaklara kavusursun...
Katree cim neolur resimlerini tekrar yuklermisin, sonra cekebilirsin geri istersen. Ben bu son zamanlar cok yogundum fazla giremedim o yuzden kacirmisim. Lutfen özel gönderebilirsen bilmiyorum öylede yapabilirsin. Bende senin doktoruna dusunuyorum ve silikon dusunuyorum o yuzden cok yardimci olmus olursun !!!
Senin biraz vaktini alcam ama benim icin cok degerli, ve beni cok cok cok mutlu etmis olursun ve kafamdaki sorulari yanitlamis olursun
BLOMMA çok ama çok geçmiş olsun. Bu dert için kilometrelerce yolu katedip gelmek herkesin harcı değil. Seni cesaretinden ve gösterdiğin özveriden dolayı kutluyorum. Umarım mutluluğun daim olur. Resimlerini göremedim. Arkadaşlık isteği gönderdim.Bu forumda şunu görüyoruzki yağ enjeksiyonu olan arkadaşların hiçbiri tam olarak memnun değil. ' Eskisine göre daha iyi ama yeterli değil ' yağ enjeksiyonu yaptıran herkesin ortak cümlesi. Garanti olan silikon ama oda hala ben dahil birçoğumuzu korkutuyor.
PATELLA ; sen nasılsın? Hayat nasıl gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?