Bacak dolgusu yaptıran var mı?

katre bayanlara yas sorulmaz ama sanirim senin yasin cok genc,silikon seni hic rahatsiz etmemis,ben burda bir yazi okumustum,silikon olanlar bacaklarini bükemiyorlar diye,yani namaz pozisyonunda yerde oturamiyorlar diye ,o sekilde otrmayi hic denedinmi...denediysen yazarmisin,zorandinmi diye..

iyiyim canım,sağol..1 ay oldu.şu an resimlerde gördüğünüz haliyle aynı.yağlarım da iyi ve orantılı duruyor ama ilerde ne olur bilemem tabi :) artık normal hayatıma döndüm çok şükür,herhangi bir olumsuzluk yok..

Merhaba Arkadaşlar,
bende alt bacağıma inceliğinden dolayı estetik yaptırmayı çok istiyorum.hangi yöntem daha etkili bilemiyorum.istanbuld a yaşıyorum.bu ameliyatı yaptırıp memnun olan arkadaşlar doktor adı önerebilirmisiniz.?ne kadar ücrete yaptırdınız acaba.?memnunmusunuz.?birde fotoğraflarınızı nasıl görebilirim siteden acaba.?yardımcı olabilirmisiniz.?çok teşekkürler

ben 20'li yaşların ikinci yarısındayım,ama yaşla sanırım ilgisi olmaz silikonun.mesela benim canım çok tatlıdır,öle ağrı eşiğim yüksek falan değildir,ben olduysam herkes olur yani :) bacaklarımı bükebiliyorum,onu nerden çıkardılar anlamıyorum.ama senin dediğin gibi namazda ayaklarının altına alıp oturmayı diyosan,önceleri yapamıyodum,senin için kalkıp denedim,tamamen oturamıyorum daha doğrusu eskiye göre çok daha iyi oturabiliyorum ama hala 2 parmak mesafe kalıyor,onu da otururum belki de korktum zorlamayım diye,ama zamanla oturacağım sanırım ,çünkü ilk günler bu kadar bile olmuyordu.zaten bunu da yazmıştım önceki sayfalarda.

melissatm,sorduğun soruların cevaplarının hepsini ayrıntılı şekilde geçmiş sayfalarda bulabilirsin..

Katree, belkide iyilesme süreci konusunda haklisin ama korktum iste simdide bir pismanlik duymuyor degilim. Önce biraz düzelse yeter diye avutuyordum kendimi ama simdi madem oldu tam olsaydi diyorum aslinda memnun olup birde bunu takmak istemiyorum ama elimde degil takinti olmus birkere yillarin izleri kolay silinmiyorki!

innocence, insallah dedigin gibi olur ve bu yaglar bari benimle kalir simdi bunu umut etmekten baska carem yok dogrusu...

KESKE canim bir iki sorunu atlamisim taksit yapilmiyor sanirim ben hepsini ameliyattan önce pesin verdim ve iki hafta kesinlikle yeterli olur ayaga kalkman icin endiselenme umarim hersey gönlünce olur.

Kizlar bende size sormek istiyorum parayi verince bir makbuz falan aldinizmi? esim bana neden almadin diye sordu onlar vermedi benimde aklima istemek gelmedi.

canım,makbuz falan vermiyorlar ki bende almadım,direkt eline saydım :)

1 ay olmus zaman nasil geciyor,ama bi de sana sormak lazim di mi Peki hic kisa biseyler giydin mi,insalardan tepkiler aliyo musun??

1 ay olmus zaman nasil geciyor,ama bi de sana sormak lazim di mi Peki hic kisa biseyler giydin mi,insalardan tepkiler aliyo musun??

dışarda giymedim henüz ama,2 gün önce evde giydim mini bir elbiseydi,tüm gün misafirliğe gelenlerin karşısına öyle çıktım,herkes çok yakıştığını söyledi.

dışarda giymedim henüz ama,2 gün önce evde giydim mini bir elbiseydi,tüm gün misafirliğe gelenlerin karşısına öyle çıktım,herkes çok yakıştığını söyledi.

Aaa ne guzel :) herkese soyluyo musun yaptirdigini,yoksa sadece ailen mi biliyo..aslinda sunu sormaya calisiyorum anlasiliyo mu yani bi degisiklik var diyolar mi?

Selam arkadaşlar, ayın 15 inde 3 ayım dolacak.Doktor 3. aydan sonra gel demişti kontrol için.Kısmet olursa gelecek hafta bir gün ayarlayıp gideceğim.İkinci bir operasyon için aklımda olan soruları da sorarım en azından diye düşünüyorum.Kilo vermedim hatta 2.5 kilo almışım.Belki o yüzden çok fazla erime olmamıştır bende.Bazı arkadaşlar hızlı kilo verdiklerinde yağlarında eridiğini söylemişlerdi çook eski sayfalarda,ordan aklımda kalmış.
Neyse özetle kendi durumumdan bahsetmek istedim.Ayrıca kusuruma bakmayın,geçmiş de olsa bayramınızı kutlarım arkadaşlar.
Blomma geçmiş olsun bu arada.Umarım bütün emeklerine ve göze aldıklarına değer.Ben de senin gibi düşünüp silikona cesaret edemeyenlerdendim ama üzme kendini.İnşallah bir kere de kurtulmuş olursun...

merhabalar katree arkadaşlık isteği gönderdim kabul edermisin sakıncası yoksa fotograflarına bakmak isterim. yani silikon için fikir vermesi açısından.

merbaha ben silikon ve yağ arasında gidip geliyorum. vücuda yabancı bir cisim koyulacak diye silikona konusunda tereddüt ediyorum. yağ da eriyecek bir kaç aylık geçici çözüm istemediğim için de yağ konusunda endişelenip sili,kon daha iyi diyorum. anlayacağın kötü durumdayım arkadaşım. sen 1 kere mi yaptırdın. ya da ikinci kesin çözüm mü. ben,m bacaklarım bildiğin parantez yağ yeterli olurmu sence. mükemmellik aramıyorum ama bir parça daha düz görğnseler yetecek. çok kararsıızm. erimenasıl oluyo. fikir verebilir misin.

Canim ikinci icin ne kadar ücret istediginide sor lütfen hem yag enjeksiyonu icin hemde yag enjeksiyonu olmus birine sonradan silikon taktirmak icin bu fiyatlari merak ediyorum. Doktor bana önce yag enjeksiyonu yaptirip sonra gelip silikon yaptiranlardan bahsetmisti ama ben fiyat sormadim. Bana ikinci gerekir demedi eger cok mükemmeliyetci degilsen ufak kusurlar bulmazsan bu yeter dedi ama ben mükemmeliyetciyim ve kaldiki bacaklarim mükemmel degil tabiki ama kesinlikle doktora kusur bulmuyorum yag enjeksiyonu ile ancak bu kadar olurdu ve gercekten yag alimindan dolayi vucudumun bozulmasi bir yana bilakis belim inceldi ve güzellesti arkadaslar samimiyetimle söylüyorum eger bacaklariniz cok parantez ise yag enjeksiyonu yeterli degil benim bacaklarim bir derece iyi görünüyor ise bu dizimdeki fazla yaglarin alimindan kaynaklandi ve az birsey icler dolmus olabilir. Ama ben yeterli bulmuyorum simdiden...

Slm.Arkadaşlar 1 haftalık hastalık döneminden sonra yeni işe başladım.Bu arada herkesin geçmiş bayramını kutluyorum.KATREE_Resim eklemişsin onları nasıl görebilirim acaba yazarsan sevinirim.BLOMMA sanada büyük geçmiş olsun arkd.dilerim herşey gönlünce olur.

BLOMMA cım öncelikle herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatmışsın çok tşkrlr.. senin için gerçekten zor bi süreç olmuş. inşallah bu katlandıklarına değer ve ömür boyu memnun kalırsın bacaklarından inşallah hiç erimez. en kısa zamanda fotoğraflarını bekliyoruz canım senle bacak yapımız çok benziyodu zaten oyüzden çok merak ediyorum nasıl olduklarını.. herşey gönlünce olsun..

BLOMMA herşeyi tane tane anlatmışsın. hikaye okudum sanki, her kare gözümde canlandı :) teşekkürler.. ben de bu işi ilk düşündüğümde yağ enjeksiyonu diyodum ama şimdi yazılanlardan sonra silikon ve yağ birlikte mi olsa diyorum. ama maliyeti çok yüksek yaa. bide paranın peşin verildiğini söylemişsin. 11000 çok yüksek bi rakam
ÜÇÜNCÜ günden itibaren mi normale yakın yürümeye başladın? ameliyat günü yanında birinin olmasına çok ihtiyaç duyuluyor mu sence? ben yalnız gitsem başedebilir miyim o acıyla tek başıma? kimseye söyleyemiyorum ben. ne anneme ne bir arkadaşıma şimdilik yalnızım.. hayırlısı olsun hepimiz için. gelişmeleri takip edicem senden. bizimle paylaşmaya devam et sen de fırsat buldukça. en kısa zamanda da fotoğraf lütfen :) sağlıklı günler...

Aaa ne guzel :) herkese soyluyo musun yaptirdigini,yoksa sadece ailen mi biliyo..aslinda sunu sormaya calisiyorum anlasiliyo mu yani bi degisiklik var diyolar mi?

yok canım,ailem dışında kimse bilmiyor,gerek yok :)) walla değişiklik anlaşılmıyor,çünkü önceden hiç kısa etek giymediğim için bacaklarımı gören çok olmadı,yani herkes şimdi görünce zaten böyle olduğunu düşünüyordur.ama bu bayramda elbise giyince herkes çok yakışmış,giy falan dediler..

arkadaşlar evet ben resim eklemiştim,silikon olan çok yok merak ediliyor diye,1 hafta tuttum,ama ondan sonra kaldırdım,şu an resim ekli değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…