Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Bu kadar zamanda dizlerini bukup oturabiliyo olmana cok sevindim katre masallah ..ben daha ameliyat olmadan izlerle ilgili krem olarak contractubex kullanmayi dusunuyorum doktorlar da bunu oneriyo zaten yine de iz kalirsa coverderm kapatici (vucut fondoteni) kullanirim diyorum :))

Katre teşekkür ederim umarım ömür boyu bir sorun yaşamadan bacaklarımızla mutlu mesut yaşarız
ben yere oturabiliyorum zaten her türü, sadece hani lavaboya oturur vaziyette çömelmede sorun oluyordu bacağımın yağ koyulan yerlerine baskı olduğu için o şekilde de artık durabiliyorum şimdi denedimde :)
ama sonuçta benim 3 ayı geçti yinede garip hissediyorsunuz kendinizi ne zaman tamamen kendi bacağımız gibi hissederiz bilemiyorum :s

evet canım istanbuldayım. ya sen? ayrıca silikon konusunda karar kıldım cunku bende yağ sıfır ve kalıcı olsun sonra tekrar yaptırma şansım olmicak çünkü...

tek benmiyim ya bacakların süper inanamıyorum.katree kusura bakma bazen telefonumdan giriş yaptığım için herşeyi okuyamıyorum yüklüyor,atlıyor.ama fazla resmin olmadığı için inceleme şansı yok ne durumdan bu hale geldi,hayal etmek mümkün değil.blooma harici kimse eski, resmini koymuyor.yenilerden de bir tane önden koymuşsunuz çorapsız ve yakından arkadan da çeksenize diz üstü giyseniz gene anlaşılır.kızım ameliyat olursa inanın eskisi,ameliyat sonrası ve de günlük her resmini koyacağım söz.çünkü biliyorsunuz bizler çok meraklı oluyoruz karar aşamasında.özelime de gönderebilirsiniz.merak etmeyin kimseyle paylaşmam.kendime yapılmasını istemediğim hiçbirşeyi başkasısı için yapmam.

Kızlar etekte giyemesem kafamdaki mükemmeli beklediğim için ilk halinin bi vidyosunu seyrettim ayyyy vede ıyyyy, iyiki yaptırmışım çukura rağmen. Maşallah bacak hatları fasıon tv gibi dalga dalga anam. Bizda iki metre boyda yok ıyy turizim yani. Zaten doktor demişti ben yaparımda seni tatmin edermi diye, etmedi hepsi bu. Mükemmeli beklemek hüsran yaptı. Sonrada asabiye bağladım. Allaha çok şükür bi arıza yok sadece dümdüz şekil olsun istemiştim. Doktorda demek huyuma göre idealist yaklaştı doldurdu ama bi yerdede nasıl hesabedemedi o diz üst soldaçukur açtı annamadım.
Takma adı matkapmı desem benimkine. şu arada burnuma bakıp duruyorum bi sakarlık dahamı yaratıcam kendime acaba.

ya herşey hazır parayı toparladım işe ara verebilicem ama tek sorun bi yerden başlayamamak. doktora karar verememek. bi iki kişi bi araya gelsek istanbulda birlikte hareket etsek hem birbirimize destek oluruz kızlar sesimi duyan yokmu

ben bi ameliyat olayım o silikonlar bi takılsın hemen kendi bacagım gibi hissederim hiç yadırgamam benimserim direk
ah bi olsammmmm

kızlar merhaba, çok çok çok uzun zama noldu foruma girmeyeli maaşallah baya bi ilerlemiş binküsür sayfa olmuş.
ben 2010 yılı mayıs ayında Ferruh Bey'e ameliyat oldum, yağ dolgusu, belki okumuşsunuzdur bi bacağımda sorun oldu. Pek gorunmeyen bi sorun. Serum birikmesi ama daha sonra doktor bey o sorunu da halletti. Ben de ilk başlarda oturup kalkamıyordum ama artık tamamen kendi bacağım oldu. Ailem dışında kimse bilmiyordu, geçen gün uzun zamandır beni görmeyen bir arkadaşıma söyledim ve bana sonucun çok başarılı olduğunu söyledi. iyiki yaptırmışsın dedi. Yağ enjeksiyonunda bir sorun daha var ki o da bilekler istenildiği gibi olmuyor, benim bileklerimde hala yamukluk var. (bacaklarım tam parantezdi çünkü) doktor bey istersem ilerde oraya tekrar yağ koyabileceğini söyledi ama 2 yıl oldu ama daha ihtiyaç duymadım. Ha şunu söyleyeyim benim bacaklarım gerçekten çok parantez olduğu için manken bacağı gibi olmadı eskiden kalan arkadaşlar varsa bilirler. ama ben bu haliyle etek giyiyorum, dar paça pantalon giyiyorum çok memnunum yani iyiki yaptırmışım. Doktorumda gerçekten ameliyat sonras ıçok ilgilendi. Bu dertten muzdarip herkese tavsiye ederim. Bu arada kilo alıp verdim ama herhangi bir erime olmadı bunu da ekleyeyim :)

digucum merhaba
sonuçtan memnun olmana çok sevindim
bizimle resim paylaşabilir misin?

digucum merhaba,senin eski ve yeni fotoların dün gibi aklımda.erimemiş olması çok güzel.tekrar yeni fotoğrafını eklersen çok seviniriz.1.5 yılda nasıl değişim olmuş görebilelim açısından....

gunaydin bajılarr
bana akıl verin. ankaradayım dolayısıyla ferruh bingulu dusunuyorum
digucum u okuyunca sevındım onun adına
maddi olarak sıkıntım yok ama 2 yasında cocugum var. agrılar cok olursa onunla nasıl ılgılenıcem bu 1
yardımcı olacak biri yok.ayrıca calısıyorum. 1 hafta izin alsam ise dondugumde nasıl olacak ve vee esime sadece yag aldırma dicem bu nasıl olacak. akıl verin ne olur. yaptıracaksam havalar ısınmadan dusunuyorum. bide 2. cocuk isine girersek hic yaptıramam. ayrıca dogumdan kalan kilolarım var hala 10 kg ya yakın. sonra onları verdigimde yaglar da erir mi?

kızlar en kısa zamanda resim koymaya çalışacağım.
Biliyorum çok zorlu bir süreç, insan karar vermeden çok araştırmak, en iyi doktoru, en iyi yöntemi ve maddi açısan en uygununu bulmak için uğraşıyor ve çıkan sonuçlara bakıp ona göre son kararı vermek istiyor.
en ksıa zamanda merakınızı giderecek resimler koymaya çalışacağım. Ama dediğim gibi benim bacaklarım çok sorunluydu, kemik eğriliğim çoktu. onun için kemiği düzgün ancak bacak dolgusu kötü olduğu için bu ameliyatı olmayı isteyen arkadaşları benim resimlerim tatmin etmeyebilir. Sılası çok net hatırlıyormuş mesela nasıl olduğunu o size daha çok yardımcı olabilir belki nasıl göründükleri hakkında :)

selam arkadaslarim,herseyin gönlünüzce olmasini diliyorum...ben hala yazialri okumakla mesgulüm karar veremedim doktor konusunda,SILASI hangi doktora karar verdin canim...gerci sen silikon istiyosun,yasinda genc neden olmasin ama ben 40 oldum ve bir anönce olmaliyim,yag enjeksiyonu istiyorum,kizlar özel yazin bana kime olayim ameliyati,istanbuldaki doktoru düsünüyodum,simdi ankarada girdi ortaya ne yapsam ya...hepnize selamlar sevgiler

palmadaro çok teşekkür ederim.Biliyorum bu bacak güzelliği de göreceli bir kavram ve bana kızabilirsin içinden ama bana göre benim bacaklarım hala istediğim gibi değil.Ben daha kalın bacak seviyorum.İnsan ameliyat olunca istediği sonucu almak istiyor ama ben yetmeyeceğini bilerek ameliyat oldum ve yetmedi de.Ama yine de ümidim vardı yeterli olur belki diye.Doktorumdan memnundum.Yine gitmek var aklımda ve yine ona gideceğim,güvenimi kazandığı için.3.5 ay geçti ve bileklerimdeki yağların bir kısmının eridiğini düşünüyorum ama ölçmedim.bacaklarımın şekli hala benim istediğim kalınlıkta değil.Zaman bulup kontrole gidemedim daha ama gidince 2. yağ enjeksiyonu ve silikon hakkında daha çok bilgi alacağım.Bir yerlerden para ve yağ bulmam lazım :44:

Bir de ben yeni gelen veya siteye geri dönen arkadaşlardan bir şey rica etmek istiyorum tekrar.Hepiniz hoşgeldiniz öncelikle.En iyi ve sağlıklı şekilde bu dertten kurtulmanızı dilerim can-ı gönülden.Arkadaşlar mümkün olduğunca doktorların ismini vermeden mesaj atarsak bu bizim yararımıza olur.Çünkü ne yazık burda sıkça ismi geçen her doktorun fiyatı yükseldi de yükseldi.2000 TL ler,3000,5000,7000 TL ... oldu.Kullanılan malzemeye durmadan zam gelse ancak 10 sene de bu kadar artış olurdu belki.Ama bu bahsettiğim rakamlar çok kısa bir zamanda uçuşa geçti,burada ki fark edemediğimiz ve bedavadan yaptığımız reklamlardan.O nedenle hepimizin yararı için bence isim vermemeye devam etmeliyiz.Benden benim doktorumun ismini isteyene ben özelden mesaj atıyorum.Burda adı geçen tüm doktorların da adlarını biliyorum hepsini zamanında çok araştırdım ama bir çok açıdan bana istanbulda bir doktor uygun geldi.Fiyatları kendi kendimize yükseltmeyelim ve herkes makul fiyatlarla kurtulsun şu sıkıntıdan,kimse sıkıntılarımız üzerinden haketmediği parayı kazanıp köşesine çekilemesin.İsteğim bu...Sevgiler...

Son düzenleme:
Tekbenmiyim çok haklısın fiyatları dr ların adlarını burda açık açık konuşup uçurduk, bir senede ortalama 2.500 lerden 10 lara çıkardık malum doktorların. şimdide kendi hatalarını düzelttirmeye para yok.
İstediğin gibi etek giyeme bide daha 10 ay borcun olsun bankaya. bir sürü insan daha 3-4 lira olsaydı ameliyat olurdu e peşinden başka sorunlar içinde yine tekrar gidilirdi. dr larda uçukluklarının cezasını çekiyolarda haberleri yok.
ünlü bi dr vardı burun cerrahı aletlerinide kendi keşfeden, tamam iyi dr sun iki tane demiride akıl ettin ameliyatta kendi rahatın içinde kullanıyosun, vaay millette bi patlama adam geldiği ülkesinde iş bulamazken burda 2 sene önce 10 milyar üstüne çıkmıştı fiyatı. nolur birazda doktorluklarının maneviyatına inansalar para zaten kazanıyolar. 10 dairen var 5 daha kazaniim nolcak o 5 inide mezaramı götürcen. mutlu yaşa barışık yaşa vijdan aynan pırıldasın. insanların sana yaptıkları hergün yaşadıkları mutlulaukları zaten bol bol dağıttığın sadakan sayılır öteki tarafı burdan kazanıcan yetmiyomu. ne eksik allah sana daha ne versinki arıyosun. hem dr sun derviş gibi hayrın oluyo hem zenginsin oluk gibi para geliyo. meşursun oda cabası. allah daha sana ne versin.
fiyatları normale çekin arkadaş bir sürü, dünyadaki başka bütün üzüntüleri unuttacak kadar hergün bacaklarını düşünen kadın var. alah kadını yaratırken estetik unsuruyla yaratmış. belki bizler yiyip içtiklerimizle hamileyken yaptıklarımızla bozduk buda genetik şifrelerle aktarıldı bize kadar, bacaklarımızdan biz kadınlar suçluyuz. allah ilk kadınları eminim çok güzel yaratmıştır. bak ruslar ne güzel, niye e soğuktan pamuklara sarılıp yatıyolar güneşsizlikten renk pigmentleride yok, temizlik zaten hergün, örselenmiyolar. bide sıcak iklimli yerlere bak kadınlar sokakta yaşayan sokak canlıları gibi, isli pisli eciş bücüş bakımda yok. temizliği en az heralde biz müslüman ülkeleri kullanmıyoruz. hemde icat edip ihrac ettik bitti gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…