evet ilerleyen günlerde eklerim.izler için krem kullanmıyorum şu an,yaza kadar hafifleyeceğini düşünüyorum ama belki de o kremlerden alıp kullanabilirim,riske atmayım diye..ama en iyi krem hangisi onu da bilmiyorum açıkcası..
dizlerimi büküp oturmayı dün tekrar denedim,önce denediğimde söylemiştim tam oturamıyorum mesafe kalıyor diye,evet dün denedim ve oturdum.ama uzun süreli hala oturamıyorm,ama demekki ilerleyen zamanda rahatça oturabileceğim diye düşünüyorum,çünkü bu kadarını da oturamıyordum yazmıştım.onun dışında bağdaş falan kurup çok rahat oturuyorm,çömeliyorum.
serpil1983 merhaba..sen istanbuldaki doktorlarla mi gorusuceksin nerede yasiyosun??ben de bir an once gorusmek istiyorum bu kis bitmeden yaptirmaliyim artik..doktora karar vermis gibiyim ama yine birkac doktorla gorusmelimiyim acaba diye dusunuyorum sen ne dusunuyosun bu konuda?
Katre teşekkür ederim umarım ömür boyu bir sorun yaşamadan bacaklarımızla mutlu mesut yaşarız
ben yere oturabiliyorum zaten her türü, sadece hani lavaboya oturur vaziyette çömelmede sorun oluyordu bacağımın yağ koyulan yerlerine baskı olduğu için o şekilde de artık durabiliyorum şimdi denedimde :)
ama sonuçta benim 3 ayı geçti yinede garip hissediyorsunuz kendinizi ne zaman tamamen kendi bacağımız gibi hissederiz bilemiyorum :s
kızlar merhaba, çok çok çok uzun zama noldu foruma girmeyeli maaşallah baya bi ilerlemiş binküsür sayfa olmuş.
ben 2010 yılı mayıs ayında Ferruh Bey'e ameliyat oldum, yağ dolgusu, belki okumuşsunuzdur bi bacağımda sorun oldu. Pek gorunmeyen bi sorun. Serum birikmesi ama daha sonra doktor bey o sorunu da halletti. Ben de ilk başlarda oturup kalkamıyordum ama artık tamamen kendi bacağım oldu. Ailem dışında kimse bilmiyordu, geçen gün uzun zamandır beni görmeyen bir arkadaşıma söyledim ve bana sonucun çok başarılı olduğunu söyledi. iyiki yaptırmışsın dedi. Yağ enjeksiyonunda bir sorun daha var ki o da bilekler istenildiği gibi olmuyor, benim bileklerimde hala yamukluk var. (bacaklarım tam parantezdi çünkü) doktor bey istersem ilerde oraya tekrar yağ koyabileceğini söyledi ama 2 yıl oldu ama daha ihtiyaç duymadım. Ha şunu söyleyeyim benim bacaklarım gerçekten çok parantez olduğu için manken bacağı gibi olmadı eskiden kalan arkadaşlar varsa bilirler. ama ben bu haliyle etek giyiyorum, dar paça pantalon giyiyorum çok memnunum yani iyiki yaptırmışım. Doktorumda gerçekten ameliyat sonras ıçok ilgilendi. Bu dertten muzdarip herkese tavsiye ederim. Bu arada kilo alıp verdim ama herhangi bir erime olmadı bunu da ekleyeyim :)
kızlar merhaba, çok çok çok uzun zama noldu foruma girmeyeli maaşallah baya bi ilerlemiş binküsür sayfa olmuş.
ben 2010 yılı mayıs ayında Ferruh Bey'e ameliyat oldum, yağ dolgusu, belki okumuşsunuzdur bi bacağımda sorun oldu. Pek gorunmeyen bi sorun. Serum birikmesi ama daha sonra doktor bey o sorunu da halletti. Ben de ilk başlarda oturup kalkamıyordum ama artık tamamen kendi bacağım oldu. Ailem dışında kimse bilmiyordu, geçen gün uzun zamandır beni görmeyen bir arkadaşıma söyledim ve bana sonucun çok başarılı olduğunu söyledi. iyiki yaptırmışsın dedi. Yağ enjeksiyonunda bir sorun daha var ki o da bilekler istenildiği gibi olmuyor, benim bileklerimde hala yamukluk var. (bacaklarım tam parantezdi çünkü) doktor bey istersem ilerde oraya tekrar yağ koyabileceğini söyledi ama 2 yıl oldu ama daha ihtiyaç duymadım. Ha şunu söyleyeyim benim bacaklarım gerçekten çok parantez olduğu için manken bacağı gibi olmadı eskiden kalan arkadaşlar varsa bilirler. ama ben bu haliyle etek giyiyorum, dar paça pantalon giyiyorum çok memnunum yani iyiki yaptırmışım. Doktorumda gerçekten ameliyat sonras ıçok ilgilendi. Bu dertten muzdarip herkese tavsiye ederim. Bu arada kilo alıp verdim ama herhangi bir erime olmadı bunu da ekleyeyim :)
tek benmiyim ya bacakların süper inanamıyorum.katree kusura bakma bazen telefonumdan giriş yaptığım için herşeyi okuyamıyorum yüklüyor,atlıyor.ama fazla resmin olmadığı için inceleme şansı yok ne durumdan bu hale geldi,hayal etmek mümkün değil.blooma harici kimse eski, resmini koymuyor.yenilerden de bir tane önden koymuşsunuz çorapsız ve yakından arkadan da çeksenize diz üstü giyseniz gene anlaşılır.kızım ameliyat olursa inanın eskisi,ameliyat sonrası ve de günlük her resmini koyacağım söz.çünkü biliyorsunuz bizler çok meraklı oluyoruz karar aşamasında.özelime de gönderebilirsiniz.merak etmeyin kimseyle paylaşmam.kendime yapılmasını istemediğim hiçbirşeyi başkasısı için yapmam.
Arkadaşlar biraz fazla resim görmek isterseniz calf imlant yazıp görsellere tıklayın.iyi seyirler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?