Bacak dolgusu yaptıran var mı?

öncelikle geçmiş olsun,inş,istediğn bacaklara kavuşmuşsundur.
dr.sana nasıl bir varis çorabı alacağını söylemesi gerekirdi,bence en iyisi sen doktoruna bir sor.benim doktorum bana orta basınçlı,külotlu varis çorabı almamı söyedi.varis çorabı giymen gerekiyorsa mutlaka al,iyileşme sürecinde çok faydası oluyor..

Merhaba dolgu maddesi koyduran arkadaşlar sizinkinin cinsi ne acaba?Aralarında kalite farkı varmı?

palmadoro,öncelikle bende sahte profil değilim,zaten yazılanları okursan tüm süreci detaylıca yazdım.için rahat olsun.
forumu detaylıca okursan sorularının cvbı fazlasıyla var..geçmiş sayfalarda da yazdım,benimki silikon,dolgu maddesi değil..

son durumumdan bahsedeyim biraz...çalışmaya döndüğüm için artık sık giremiyorum,ama bırakmadım,fırsat buldukca okuyorum yazılanları.
yaklaşık bi 10 gün sonra ameliyat olalı 2 ay olcak.artık normal hayatıma döndüm.bileğim biraz inceldi,yağın eridiğiini düşünmüyorum,muhtemelen şişleri indi iyice ve bu hali daha çok hoşuma gitti,daha güzel duruyor ince bilek.silikonumdan memnunum,hala fikrim değişmedi,iyi ki yaptırmışım diyorum.artık dar paça kot,pantolon,tayt,etek,hepsini rahatlıkla giyebiliyorum.kesi yerlerim çok belli olmasa da yine de belli,zamanla geçeceğini söylemişti doktor,umarım yaza kadar hafifler,o da geçerse Allahtan daha ne isteyim,bgn için Allaha binlerce kez şükürler olsun.darısı herkesin başına inşallahh..

bloma neresini beyenmedin çok güzel görünüyo bacakların.

ne güzel arkadaşım demekki çildin lekesiz şükret vallaa. Benim bi sürü çatlak var varis var lekeler o kalabalıkta kaynıyo, bisürü bişey var senfoni orkestrası diyebilirim. Ama yirmi demiiyim 10 15 sene önce taşdım. şimdi yarı taş yarı sünger. Idare edecez artık.

Cotratubeks ti galiba arkadaşım sana ben cevap vereyim hatırlamışken. Ama yazılışı farklı olabilir 23 - 25 tl gibiydi.bakmıştım beni yağa batırıp bala yatırsan palklamaz hiç leke yokken korumak lazımmış. Işte kilo al ver güneş dikkat etmek lazımmış bacım. Bide ayalta fazla kalmamak biz kadınların en önemli dikkat noktalarıymış meyer. Giden gitti.

gulerer...yazdıkların gerçekten güldürüyor beni..
ama kendine fazla haksızlık ediyorsun...yada nebileyim şaka yapıyorsun...
Hiçbiri dediğin gibi değil...fotoları gördüm...hele son eklediğin net olmayan bacaklara bayıldım ben...

.

Sağol katree.İstediğim bacaklara kavuşmak mı? Ben eski halime dönsem yeter.Valla çok korkuyorum böyle mor ve şiş kalacak diye.Hala ağrım var.Ameliyat olacak arkadaşlara sabredebilecekseniz olun derim.Sonucu güzel mi olur bilmem ama kolay değil.Ben yağ aldırdım,sordum doktora yağ aldırmak mı yoksa ekletmek mi daha zor diye o da aldırmak dedi.Varis çorabı bnde orta basınçlı külotlu sipariş ettim umarım yeter.Doktoruma ulaşamadım ki bir türlü.Ödem için özel bir şey yapan var mı

ketree umarım daha daha iyi ve mutlu olursun.biran önce arkadaş olmak istiyorum sizinle resimleri görebilmek için umarım kabul edersiniz beni...

evet yağ alınan yerler morarıyor ama sorun etme geçecektir.morluklara ve ödeme buz torbası tavsiye ederim ben.eczaneden buz torbası al,mor olan yerlere,ödem olan yerlere 20 dk koy beklet,gün içinde 5-6 kez yap faydası olur,uyuşturduğu için ağrılarına da iyi gelir.ben buz torbası kullandım dr tavsiyesiyle,iyi geldi..

bende arkadaşlık isteği gönderdim 2arkadaşa kabul ederseniz resimlerinize bakmak istiyorum...eminim benden güzeldir bacaklarınız:)

GÜLERER,begenmen gercekten güzel, sana neresini begenmedigimi söyle anlatayim hala aradaki acikligin fazla oldugunu düsünüyorum aslinda kalinlik iyi gibi görünüyor bileklerim 22 cm alt bacagin en kalin yeri 35 cm ameliyattan önce biri 33,5 digeri 34,5 cm idi cok kalinlasma olmadi ama iki bacak esitlendi ve kavisli görünmesin diye bacagin disindanda yag alindi ama ic baldirlar az daha kalin olsa hem aralik biraz daha azalir hemde ben kalin bacak severim. Ama yinede düzelme yok demem haksizlik olur ve ameliyat sonrasinida cok kolay atlattim hele senin cektiklerini düsününce sükrediyorum, ama simdi iyi olman sevindirici gercekten. Bu arada senin bacaklarininda hic bir sorunu yokmus ameliyat öncesindede sonrasindaki resim bulanik cikmis ama yinede güzel oldugu anlasiliyor

Arkadaşlar yağı olmayanlara ne gibi bir işlem uygulanıyor acaba.bacağı yamuk olanlara Allah yağ vermemiş heralde.kiloda yok.

Canim yagi olmayanlara en iyi cözüm silikon galiba, kizinin bacaklarinin benim eski bacaklarima benzedigini yazmissin eger öyle ise diz iclerinden alinan yaglar bir stok demek hem bacagi düzgün gösteriyor hemde o yaglar eksik yerlere veriliyor. Benim nasil karar verdigimi sormussun ben forumu basindan sonuna okudum bu günlerimi aldi ama dogru karar verdigimi düsünüyorum biraz pismanligim varsa neden silikon yaptirmadim konusunda biryandanda ben kendimi bilyorum hem mükemmeliyetci hemde cok pipirikliyim eger silikon yaptirsaydim azicik bacagim sizlasa aceba der kurar dururdum, belki hayirlisi budur benim icin ama simdide ikinciyi nasil yaptiririm nasil bir daha oralara giderim esime ne derim bu sorularla bogusmadanda duramiyorum insaniz iste memnun olmak zor..

boyum 1.60, kilom 48
aslında bakıldığında zayıfım ama basende çok yağ var bende , diz içlerinde ve göbekte de var.
benim yamukluktan ziyade sorunum diz içlerinde fazlalık olması.
BLOMMA senin eski bacaklarınla benim şu anki bacaklarım çok benziyor.
yalnız benden basenleri incelttikleri için de para alırlarsa , o kadar bütçe ayırmak istemiyorum ben.
ki şu çok meşhur ve kazıkçı doktor bana mailde basene liposuction yaparsa çok yüksek bir fiyat vermişti ki o parayla araba alırım ben
yani anlayacağınız bana bir taşla 2 kuş vurduk diyebilir doktorlar. ama benim asıl amacım bacaklarımın düzgünleşmesi, basenlerin incelmesi değil ki?!
hem uygun , hem düzgün hem de ameliyat sonrası toparlanması 2 günden fazla sürmeyen bir doktor tanıyorsanız bana özelden doktorun adını yazar mısınız? Şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:

Blomma arkadasim ben senin bacaklarini cok begeniyorum. Benim de bileklerim 22 cm, bacagimin en kalin yeri de 35. Ama seninkiler cok muntazam duruyor. Ben evde internet kullanmiyorum, is yerinde de bazi sebeplerden dolayi foto koyamiyorum. Benim yag enjeksiyonumun ustunden uc bucuk ay gecti. Hala bacaklarim sisiyor. Istanbulda olsam ikinci bir operasyonu dusunurdum. Yalniz gobegimin yag alinan yerlerindeki iki tane iz hala belirgin, scarex kullaniyorum ama kalici olurlar diye de cok korkuyorum. Arkadaslar bu izler icin baska tavsiyesi olan var mi? Ustelik bu operasyonu esimden habersiz yaptirdim. Izler icin korsenin telleri batti yalanini uydurdum. Allah affetsin beni, vallahi nelere mecbur oluyoruz boyle yaaa!!

canım eşine söylesen kızarmı izin vermezmiydi?? ben eşime söylüyorum mecbur para ondan çıkıcak tabi olmaz diyo senin bacaklarının nesi var diyo nesi yokki diyorum çırpı işte tambisafinazım
klın bacaklara hasratim hasret şu an bebeğimi emziriyorum bi yandanda raştırıyorum burayı takip ediyorum inşallah bebişimi memeden ayırınca çok istiyorum.
amelyat olmak.göbekteki yağları aldırıp bacaklara koyduru versinler

Ameliyat olacak arkadaşlar,korselerinizi ameliyat öncesi kendiniz alın dışarıdan.Çünkü doktorlar sizin adınıza alırsa çok para alıyorlar.Hatta isterseniz bendeki belden ayak bileğine kadar isteyene temin edebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…