katreee ne olur eski özellikle eski ve yeni resimlerini koy lütfen.sende dmdmdm geçmiş olsun ayrıca.
Katreecim 2 ay olacak demissin 2 ay doldugunda bi resim daha eklesen keske ne guzel olurdu :)) izler icin krem kullaniyo musun ya da kullanmayi dusunuyo musun? bi de tamamen dizlerini bukup oturabiliyo musun artik?
merhaba innocence25, teşekkür ederim,
ben sadece Ankara'da dr"larla görüştüm, bana silikonu önermeyen doktorla görüştüğümde ben zaten çok zayıftım benim için mantıklı olanı da silikondu
bacak implantlarıyla ilgili bir çok doktorun makalesinide okudum olumluydu hepsi kararlıydım silikon yaptırmaya fakat görüştüğüm doktor çok rahatsızlık verici olduğunu söyledi sonuçta yürüme organın dedi kimse memnun kalmıyor bir süre sonra çıkarttırıyorlar dedi, bende ameliyat olabilmek için 10 kilo aldım öyle bile tam yeterli yağ alınmadı her yerim delik deşikti :)) bu konuyu doktorla hiç konuşmadım ama burada leydi sanırım bir arkadaş vardı o kilo kaybedince yağlarının eridiğini söylemişti eskisinden yine iyi durumda ama eridi demişti, ben ameliyattan sonra 3 kilo daha aldım sorun yok gibi şimdilik inş zayıflamam, birde sigarada içmemek lazımmış öyle demişti
silikon yaptıran bir arkadaşa dizlerini büküp oturabiliyor musun diye sormuşsun, bana yağ enjekte edildi ve ben bile şu an ayağımın üstüne çömelip duramıyorum çok fazla
enjekte edilen yerler çok sert sonradan biraz yumuşuyor bacak
silikonu düşün birde sert bir cisim kendi durumumla kıyaslayınca bence silikonda bacak bacak üstüne bile zor atılıyordur diye düşünüyorum
kızlar bayadır yazamıyordum ama iki günde bir girip ne yazılmış kimler neler yapmış mutlaka bakıyor çıkıyordum. öncelikle ameliyat olan herkesi bütün kalbimle kutluyorum. geçmiş olsun hepinize. ben uzun bi süre yağ enjeksiyonu düşündüm ama son 1 aydır silikonda karar kıldım. yazın başından beri de para biriktiriyorum tamamladım sayılır. yetmezse biraz da borç alıp artık bu illetten kurtulmak istiyorum. diz kapağıma kadar uzun cizme aldım evde mini elbiseyle giyiorum sorun yok ama dışarı çıkmaya gelince cesaretim kayboluyo ben biliyorum ya sanki herkes görcek anlicak dizden aşağısının parantez oldugunu gibi geliyo
bazı kızlar vardı ameliyat olmalarına rağmen cesaret edip etek giyemeyen ama dar paça pantolonla taytla mutlu olabilen. onlar gibi olmaktan korkuyorum ameliyat olsam bile bu his sanki beni hiç bırakmicak sanıyorum
artık doktor araştırma zamanım geldi. yılbaşına kadar bu işi halletmem lazım. artık etrafımdakilere ne yalan uydururum o bile umrumda değil. gerekirse tatile cıkıyorum diye ortadan kayboladabilirim. ama bi an önce etek giyebilmek istiyorum çok mutsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?