Bacak dolgusu yaptıran var mı?

bloome bacakların gayet güzel topukluyla harika,çizmeylede süper,bence tekrar ameliyata gerek yok.mankenlere bakma sen türk kadını genellemesi senin şu anki halin gibi.katree ne oklur bana eski halini gönder lütfen harika bacakların var.silikonmu yağmı kara vereceğizde eski hali önemli.

herkese merhaba,
umarım hepiniz istediğiniz bacaklara kavuşursunuz,
ben 3 ay önce ameliyat oldum ve ameliyat olmaya bu başlığı okuyarak karar verdiğim için tecrübelerimi sizlerle paylaşmak istedim,
yıllarca araştırma yaptım ve annemle drlarla görüşmeye başladık çevremizde estetik ameliyat olmuş yakınlarımızın drlarıyla görüştük benim kararım silikondu çünkü çok zayıftım bu başlığıda okuyordum bir yandan silikon yaptıran çok azdı ama olumsuz bir geri dönüşte yoktu. neyse görüştüğüm güvendiğim bir dr silikonu hiç tavsiye etmedi bir kaç dr arkadaşıma uyguladım hiç rahat edemediler çıkardık dedi ben de vazgeçtim.
sonuç olarak tek bir yöntem kaldı yağ transfer...
sonra yağ transfer yaptıran arkların buraya yazdıklarının hepsini okudum ameliyat oldukları drları araştırdım bir yandan da kilo almaya çalıştım. 10 kilo aldıktan sonra burada adı geçen drlardan birine ameliyat oldum...
kolay bir ameliyat değil kesinlikle belinizden ayak bileklerinize kadar morarıyorsunuz. benim bacak kemiğim düz yalnız dizim çok kemikli ve iç kısmında fazla yağ vardı, bacağımın iç kısmı da hiç kilo almadı kas da olmadı bu yüzden çarpık duruyordu. belim, göbeğim, kalçam ve diz içlerimden yağ alınıp bacağımın iç kısmına koyuldu. morluklar yaklaşık 3-4 hafta sonra tamamen geçti. korse çorabı 1 ay sürekli giydim sonra da çok yürüyeceğim günlerde giydim sadece, varis çorabını kesinlikle parmaksız almalısınız çünkü çorap baş parmaklarıma baskı yaptığı için 3 aydır tırnaklarım uzamıyor ve acıyor. morluklar için eczanede satılan bitkisel bir krem kullandım, şimdi de dikiş izleri için dermokozmetik bir krem kullanıyorum.
şu an bacaklarımı birleştiriyorum arada hiç boşluk yok fakat şekil olarak önden ve arkadan baktığımda çok güzel bacaklarım ama yandan bakınca ince duruyor bacağımın iç kısmına koyulan yağ üçgen gibi duruyor, şöyle açıklayım bacağımı birleştirdiğim zaman sonsuz işareti gibi bir şekil oldu ve fazla ayakta kaldığım zaman biraz şişiyor bir de hapşurduğum zaman falan yağ koyulan yerlere biri dokunuyor gibi hissediyorum çok garip,
ameliyat olduğuna pişman mısın derseniz "değilim" şu an dar kesim kotları rahatlıkla giyebiliyorum fakat rötuş için 2. ameliyatı olmam gerekiyor
tek seferde istenilen sonucu almak zor, ameliyat olanların bu durumu da göz önünde bulundurması gerekiyor ama su an bile eskisinden çok daha mükemmel duruyor...
tabii durumun psikolojik ve aile yönüne hiç değinmedim ailemi ikna etmem yıllarımı aldı zor günlerdi geçmişte kaldı.
Allah hepimizin yardımcısı olsun...
şu an aklıma gelenler bunlar sormak istediklerinizi memnuniyetle cevaplarım,
sevgiler...

kızlar,teşekkürler,beğenmenize sevindim :) bacaklarımın eski halini çekmemiştim,bu resmi de burdaki arkadaşlar çok merak ettiler diye 21.günde çekip koydum.ama şöyle tarif edeyim bacaklarımı,blommanın ameliyat olmadan önceki bacaklarının,daha ayrık ve parantez olanı diye düşünün.benim dizlerimde birleşmiyordu.o halden bu hale geldi,bende yağ enj.ilk seferde yeterli olmayacaktı,o yüzden silikonu tercih ettim dr.tavsiyesiyle..

katreee ne olur eski özellikle eski ve yeni resimlerini koy lütfen.sende dmdmdm geçmiş olsun ayrıca.

PALMADORO,burda sana yazdıklarımı okuyor musun?
sorduğun şeyleri cevaplıyorum ama tekrar aynı şeyi yazıyorsun :)) bak üstte eski fotomun olmadığını açıklamasıyla yazdım...

Keypad merhaba canım teşekkür ediyorum iyi dileklerin için umarım sen de mutlu olursun,
mesaj yollayamıyorum malesef hakkım olmadığı için buradan cevap vereyim sana, dün baktım çok eski yazdığım bir kaç mesaj var... ben Ankara'da ameliyat oldum,
senin de dediğin gibi insan kafasına koyduğu zaman her şeyi başarabilir, maddiyat çok önemli imkan varsa korkmayın
ben çok istediğim için ameliyat heyecanı hiç yaşamadım kendimi iyi motive etmişim ameliyattan çıktım ağrı kesici bile istemedim hemşireler hiç ameliyat olmuş hasta gibi değilsin dedi ki ağır bir ameliyat bu sanki bir yerden düşmüşüm oram buram morarmış gibi hissettim sadece...
ameliyattan sonra ödem olduğu için baya kalındı bacaklarım erime mi oldu yoksa ödemler yeni mi geçti bilmiyorum ama benim 1-1,5 cm civarlarında kalınlaşma oldu oda bacağımın iç kısmında olmayan kas şeklinde var şu an, kalınlığından bir şikayetim yok fakat şekil olarak rötuş yaptırmam şart, bacaklarımı birleştirdiğimde hiç boşluk yok şu an.

Palmadora, teşekkür ederim,
ben eski halinin fotosunu çekmeyi hiç düşünmedim, dr'dan almayı da hiç düşünmedim çünkü eski halini saklamak istemedim,
büyük bir değişiklik var bunu ben biliyorum buda benim için yeterliydi unutmak en iyisi eski halini benim için,
şekil olarak eski halini şöyle tarif edeyim bacaklarımı birleştirdiğim zaman dış kısımlar düz, iç kısımda S şeklinde bir görüntü vardı, dizlerimi birleştirince alt iç kısım boştu işte klasik çarpık bacak, bacaklarım parantez olmadığı için zaten diz iç yağlarımı aldırdığım zaman bile düz olurdu bacaklarım ama inceydi şimdi daha kalın...

ddmdmm...cevabın için teşekkür ederim.....
Gönderdiğim özel mesajda doktoru sormuştum...ama cevabındaki Ankara sözünden kim olduğunu tahmin ettim.
Operasyonu kolay atlatmış olman sevindirici...zira bildiğim kadarıyla sorunsuz geçiren sayısı azınlıktaydı..hatta epeyce sorun yaşayanlarda olmuştu ilerki günlerde.
Demekki kişiden kişiye değişiyor yada şans işi.
Bu güzel haber...memnun olman ve eskisinden farklı olması bile sevindirici...
Lütfen burayı bırakma canım...
.

keypad; rica ederim elimden geldiğince yardım etmeye, sorularınıza cevap vermeye çalışacağım,
benim serum birikmesi enfeksiyon tarzı sorunlarım olmadı evet ama ben de problemler yaşadım tabii ki sonuçta ameliyat bu
ben 2 hafta falan dr dışında dışarı çıkmadım, sonrada mecbur kalmadıkça çok yürümedim 1 ay dinlenme süresi ayırdım kendime
çok fazla ağrım olmadı ama ayağımı sürekli havada tutacağım diye topuklarım morarmıştı mesela, ayaklarım çok şişmişti morarmıştı, yan yatamadığım için geceleri zor geçti hep ama
birazda pozitif düşünüp katlandım bunların hepsine sonuçta hepsi geride kalıyor ve her ne olursa olsun eskisinden daha iyi bir görüntü elde ettiğim bir gerçek...

Merhaba ddmdmm oncelikle gecmis olsun zor bi surec gecirmissin..anladigim kadariyla cok arastirmissin doktorlarla gorusmussun, istanbulda herhangi bir doktorla gorusmusmuydun yoksa sadece ankaradaki doktorlarla mi gorustun? Silikonun hicbir zarari olmadigini dusunenlerdenim ben ama yine de olumsuz bi yorum gorunce merak ediyorum doktorun sana onermemesinin nedeni senin icin uygun olmamasi mi yoksa hicbir hastasina mi onermiyor??

Katreecim 2 ay olacak demissin 2 ay doldugunda bi resim daha eklesen keske ne guzel olurdu :)) izler icin krem kullaniyo musun ya da kullanmayi dusunuyo musun? bi de tamamen dizlerini bukup oturabiliyo musun artik?

merhaba innocence25, teşekkür ederim,
ben sadece Ankara'da dr"larla görüştüm, bana silikonu önermeyen doktorla görüştüğümde ben zaten çok zayıftım benim için mantıklı olanı da silikondu
bacak implantlarıyla ilgili bir çok doktorun makalesinide okudum olumluydu hepsi kararlıydım silikon yaptırmaya fakat görüştüğüm doktor çok rahatsızlık verici olduğunu söyledi sonuçta yürüme organın dedi kimse memnun kalmıyor bir süre sonra çıkarttırıyorlar dedi, bende ameliyat olabilmek için 10 kilo aldım öyle bile tam yeterli yağ alınmadı her yerim delik deşikti :)) bu konuyu doktorla hiç konuşmadım ama burada leydi sanırım bir arkadaş vardı o kilo kaybedince yağlarının eridiğini söylemişti eskisinden yine iyi durumda ama eridi demişti, ben ameliyattan sonra 3 kilo daha aldım sorun yok gibi şimdilik inş zayıflamam, birde sigarada içmemek lazımmış öyle demişti
silikon yaptıran bir arkadaşa dizlerini büküp oturabiliyor musun diye sormuşsun, bana yağ enjekte edildi ve ben bile şu an ayağımın üstüne çömelip duramıyorum çok fazla
enjekte edilen yerler çok sert sonradan biraz yumuşuyor bacak
silikonu düşün birde sert bir cisim kendi durumumla kıyaslayınca bence silikonda bacak bacak üstüne bile zor atılıyordur diye düşünüyorum

Katreecim 2 ay olacak demissin 2 ay doldugunda bi resim daha eklesen keske ne guzel olurdu :)) izler icin krem kullaniyo musun ya da kullanmayi dusunuyo musun? bi de tamamen dizlerini bukup oturabiliyo musun artik?

evet ilerleyen günlerde eklerim.izler için krem kullanmıyorum şu an,yaza kadar hafifleyeceğini düşünüyorum ama belki de o kremlerden alıp kullanabilirim,riske atmayım diye..ama en iyi krem hangisi onu da bilmiyorum açıkcası..
dizlerimi büküp oturmayı dün tekrar denedim,önce denediğimde söylemiştim tam oturamıyorum mesafe kalıyor diye,evet dün denedim ve oturdum.ama uzun süreli hala oturamıyorm,ama demekki ilerleyen zamanda rahatça oturabileceğim diye düşünüyorum,çünkü bu kadarını da oturamıyordum yazmıştım.onun dışında bağdaş falan kurup çok rahat oturuyorm,çömeliyorum.

geçmiş olsun ddmdmm,
serum birikmesi olmadı yazınca hangi dr.a ameliyat oldğ.tahmin ettim..iyi ki de öyle sorunların olmamış.sanırım 3 ay olmuş ameliyat olalı,ama ayağımın üstüne çömelip duramıyorum yazmışsın.benim hem yağ enj.hem silikon oldu,ama çömelmede falan sorunum hiç yok.üzerinden 1 ay geçtikten sonra çömelebiliyordum.acaba senin niye öyle oldu,dr sordun mu?ben sadece bacaklarımı altına alıp,bacaklarımın üstüne oturamıyordum,şimdi yeni yeni onu da yapabiliyorum ama uzun süreli değil,ama tabi benim de daha yeni sayılır 2 ay olmadı.bi de bacak bacak üstüne de çok rahat atılıyor,eskisinden hiç bir farkı yok :))
senin yağlarının erimemesi de çok güzel,bundan sonrası için de yağlarının kalıcı olması dileğiylee...

kızlar bayadır yazamıyordum ama iki günde bir girip ne yazılmış kimler neler yapmış mutlaka bakıyor çıkıyordum. öncelikle ameliyat olan herkesi bütün kalbimle kutluyorum. geçmiş olsun hepinize. ben uzun bi süre yağ enjeksiyonu düşündüm ama son 1 aydır silikonda karar kıldım. yazın başından beri de para biriktiriyorum tamamladım sayılır. yetmezse biraz da borç alıp artık bu illetten kurtulmak istiyorum. diz kapağıma kadar uzun cizme aldım evde mini elbiseyle giyiorum sorun yok ama dışarı çıkmaya gelince cesaretim kayboluyo ben biliyorum ya sanki herkes görcek anlicak dizden aşağısının parantez oldugunu gibi geliyo

bazı kızlar vardı ameliyat olmalarına rağmen cesaret edip etek giyemeyen ama dar paça pantolonla taytla mutlu olabilen. onlar gibi olmaktan korkuyorum ameliyat olsam bile bu his sanki beni hiç bırakmicak sanıyorum

artık doktor araştırma zamanım geldi. yılbaşına kadar bu işi halletmem lazım. artık etrafımdakilere ne yalan uydururum o bile umrumda değil. gerekirse tatile cıkıyorum diye ortadan kayboladabilirim. ama bi an önce etek giyebilmek istiyorum çok mutsuzum

en başından beri bütün sayfaları okumuşumdur. o kadar kişi ameliyat oldu sayısız fotograf gördüm. ama hayalimdeki bacaklar tam olarak katre'ninkiler. allahım bana da aynısını nasip etsin. amin

serpil1983 merhaba..sen istanbuldaki doktorlarla mi gorusuceksin nerede yasiyosun??ben de bir an once gorusmek istiyorum bu kis bitmeden yaptirmaliyim artik..doktora karar vermis gibiyim ama yine birkac doktorla gorusmelimiyim acaba diye dusunuyorum sen ne dusunuyosun bu konuda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…