Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Evet canim yarin ameliyat simdilik trende oldugum icin telefonum cekiyor benim numaram yurtdidi ama inince annemde bir turk hatti var onu acacagiz ama annemle daha bulusmadik numarayi bilmiyorum inssallah görusursek veririz telefonlarimizi birbirimize, dusundugun icin sagol...

Kizlar bugün hatta birazdan yola cikiyorum ve biliyorsunuz yarinda ameliyat lütfen dua edin cok korkuyorum, Allahtan birsey olmazsa cumartesi dönecegim orda telefonumun interneti cekmez sizi haberdar edemem ama tekbenmiyim ve palmodora ile görüsürsek onlar durumumdan belki sizi haberdar eder.Kendinize iyi bakin Allaha emanet olun...

BLOMMA ve TEKBENMİYİM dualarım sizinle.biran önce sağlıklı,sıhhatli ve çok mutlu evinize dönün inşallah...haberlerinizi bekliyoruz...

canım evet ya,iyiki yazmışsın yarın diye ben nedense çarşambaya odaklanmışım hayallah,göremeyecektim sizi..Size duacıyım emin ol herşey çok güzel olacak..darısı bize..

KESKE, bana aldığım yerde her seferinde kilom ve boyuma göre verdiler çorabı.baldır filan ölçmediler.kiloya göre çorabın üstündeki kağıtta ölçü yazıyor ordan bakıp veriyorlar.çorabın esneme yapıp yapmayacağını bilmiyorum ama çok sıktığı kesin.Eğer yakın bir yerden aldıysan değiştir kilona göre bakıp.geçen sefer 50 tl ye aldım bakalım bugün kaçtan alacağım.Bir de topuklu terlik arayacağım KATREE bir numara büyük al demişti,inşallah bulurum...

TEKBENMİYİM, aldığım çorabın sayfasını internetten buldum.
Orsa Ortopedi

Boyutları "cm" cinsinden ve tipi "baldır" yazıyor. Ben bunu almış bulundum. Benim ölçüme göre Medium(31-40 cm) verdiler. Sizinkini bilmediğim için ikisini kıyaslayamıyorum. Ben 54 TL'ye aldım. Ben bu çorapla hastaneye giderim artık. Olmaz derlerse, hastanenin vereceği çoraba razı olurum. Orda çorap veriliyor demiştiniz zaten. Öyle bir konuşma, yazışma hatırlıyorum burda.

Kizlar bugün hatta birazdan yola cikiyorum ve biliyorsunuz yarinda ameliyat lütfen dua edin cok korkuyorum, Allahtan birsey olmazsa cumartesi dönecegim orda telefonumun interneti cekmez sizi haberdar edemem ama tekbenmiyim ve palmodora ile görüsürsek onlar durumumdan belki sizi haberdar eder.Kendinize iyi bakin Allaha emanet olun...

Allah'ım ben de çok heyecan yaptım şimdi. Günlerdir konuştuğumuz gün geldi çattı mı ?
BLOMMA, yola çıkmışsın. Allah yardımcın olsun. Güzel bir ameliyat olur inşallah, çabucak atlatırsın ve eski normal sıhhatine kavuşursun tekrardan. İnanın burda herkes dua ediyor size. :) Güzel haberlerinizi bekliyoruz..

TEKBENMİYİM bugün senin için daha normal BLOMMA'ya göre. Herşey yarın başlayacak senin için. Ama ben yine de şimdiden söyleyeyim. Sana da aynı dilekleri diliyorum. İçimde herşeyin güzel geçeceğine dair bir his var. Samimiyetimle söylüyorum :) Allah yardımcınız olsun.. Habersiz koymayın bizi...

SAMİMİ, varis çorabını ameliyattan önce aldım ben. Baldırımı ölçtüler ve bana uygun olanını verdiler. Dediğin gibi biraz sert dokulu bir çorap. Şimdi ben erkenden aldım ya, ameliyattan sonra baldırıma yağ enjekte edildiğinde, baldırım kalınlaştığında, çorabın olmama ihtimali var mı, bacağımı daha da sıkma ihtimali? Yoksa esneme yapar ve bir sıkıntı oluşturmaz mı? Tamam dizlerim biraz daha incelecek ama baldır kısmım kalınlaşacak. Onlar baldırımı ince haliyle ölçtüler ama. Bir sıkıntı oluşturur mu? Ben bu aldığım çorabı kullanmayıp hastaneden mi çorap istesem ameliyat günü? Sen ne yaptın, kendin mi alıp gittin çorabı hastaneye?

TEKBENMİYİM sen de yorum yapar mısın, baldırımın şimdiki haline göre aldım ben çorabı. Ameliyattan sonra kalınlaşınca, olmama ihtimali var mı çorabın? Yoksa esner ve bir sorun oluşturmaz mı? Sen ne yapmıştın?

canım benim doktor ilk muayenede ölçtü ben ameliyat günü yanıma iki üç tane çorap getircem hangisi olursa onu giydircem dedi.ben almadım çorabı yani.dr un yedek getirmesinin sebebi bacağının şişlik durumuna göre uygun çorabı giydircem dedi.

samimi geçmiş olsun çok sevindim şimdiki durumuna.doktoruna hiç soru sormuşmuydun silikonla ilgili sana neler anlattı?TEKBENMİYİM canım sizin yüzünüzden gece uyku uyumuyorum samimi foruma dönene kadar dün meraktan çatladım,şimdi sıra sizde Allaha emanet olun.geçen gece rüyama girdiniz sen ve ailen hepiniz bulut mavisi giiymiştiniz o kadar aydınlıktı ki herşey.3 bayandınız hepinizle taniştım hayır olsun inşallah...sen doktoruna sorarmısın lütfen diyelimki 5 sene sonra silikonları çıkarmak icap etti kaslarımız silikondan esnerse bacaklarımız bizi taşırmı bunu çok merak ettim.birde sana mail adresimi attım haberin olsun cevap bekliyorum..

öncelikle teşekkür ederim.silikon ömür boyu dedi sorun yaşamassın dedi patlasa bile akmazmış.yaşlılıkta ağrı yapmazmış 110 luk bana takılan silikon .2 ay sonra spor rahat yapabilirmişim.aklıma geleni daha sonra yazarım:)

Allah yardımcın olsun dualarım seninle hiç korkma ben korkuyodum ama baktım korkulacak hiç birşey yokmuş.

canım benim doktor ilk muayenede ölçtü ben ameliyat günü yanıma iki üç tane çorap getircem hangisi olursa onu giydircem dedi.ben almadım çorabı yani.dr un yedek getirmesinin sebebi bacağının şişlik durumuna göre uygun çorabı giydircem dedi.

SAMİMİ, teşekkürler canım cevap yazdığın için. Ben o zaman aldığım çorabı yanımda götürürüm. Olmaz derlerse hastanenin vereceği çorabı giyerim. Aldığım çorabı değiştirme şansım yok çünkü bu hafta.

SAMİMİ bir de önceki sayfalarda şunu sormuştum ama arada kaynadı, kimse cevaplandırmadı. Ameliyat anı kayıt altına alınıyor mu? Daha sonra hastaya da bir yedeği veriliyor mu çekimlerin?

arkadaşlar söz verdiğim gibi gelişmeleri yazayım size:)ameliyatı cumartesi akşam olmuştum.ameliyattan 3 saat sonra beni yürüttüler.daha öncede yazdığım gibi gerilme hissetmiştim bacağımda ama her yürümemde bu gerilmeler eskisinden daha az rahatsız ediyordu.bu gün kendimi dahada iyi hissediyorum oturduğum yerden bir yere tutunmadan kendim çok rahat kalkabiliyorum artık.:nazar: inş.sizlerinde böle kolay geçer.yağ alınan yerlerde şişlik var.onlarda çok normal

SAMİMİ, teşekkürler canım cevap yazdığın için. Ben o zaman aldığım çorabı yanımda götürürüm. Olmaz derlerse hastanenin vereceği çorabı giyerim. Aldığım çorabı değiştirme şansım yok çünkü bu hafta.

SAMİMİ bir de önceki sayfalarda şunu sormuştum ama arada kaynadı, kimse cevaplandırmadı. Ameliyat anı kayıt altına alınıyor mu? Daha sonra hastaya da bir yedeği veriliyor mu çekimlerin?

canım ameliyatda resim çekiyorlar.resimleride istediğin zaman veriyorlar.benim dr dedi istersen resimleri sana verebilirim dedi.ama diğer dr.lar kayıt yapıyorlamı bilmiyorum.

canım ameliyatda resim çekiyorlar.resimleride istediğin zaman veriyorlar.benim dr dedi istersen resimleri sana verebilirim dedi.ama diğer dr.lar kayıt yapıyorlamı bilmiyorum.

Bak mesela fotoğraf çekildiğini bilmiyordum :) O zaman ameliyat günü sorcam bunu da, kamera kaydı var mı acaba...

tekbenmiyim heralde çok yoğunsun bugün sabah harici foruma hiç uğramadın.senden cevap bekliyorum yazmayı unutma sakın...hava seni endişelendirmesin İstanbul kar şokunu ikinci günü atar hep merak etme..

tekbenmiyim heralde çok yoğunsun bugün sabah harici foruma hiç uğramadın.senden cevap bekliyorum yazmayı unutma sakın...hava seni endişelendirmesin İstanbul kar şokunu ikinci günü atar hep merak etme..

PALMADORO haftaya ben de yola çıkıp gelicem İstanbul'a. Bu karlı havalar beni korkutmuyor değil. Haftaya kadar umarım erir şu karlar biraz.

PALMADORO mail attım sana.
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar.Bugün, lazım olacak şeyler için dışardaydım,dondum valla.Terlik bulamadım bir numara büyük topuklu ayakkabı aldım napayım.eşofman altında çok hoş olacak :P :))

BLOMMA VE TEKBENMİYİM; şuan ne kadar heyecanlı olduğunuzu tahmin edebiliyorum :) Dualarımız sizinle. Ben her ikiniz içinde herşeyin yolunda gideceğini hissediyorum, içime öyle doğuyor. TEKBENMİYİM; doktora soruları sorabildin mi?
SAMİMİ; tüm olanları o kadar basitmiş gibi anlatıyorsunki, insanın hemen ameliyat olası geliyor :) İyi olmana sevindim. Ne zaman kontrole gideceksin?

Back
X