meeko27 ameliyat ücretin çok iyi hemde silikon ve yağ enjektesi ikisi bir arada...benim bacaklarım seninkine çok benziyo acaba benim maliyetim de bu kadar mı olur?peki diğer arkadaşlar neden daha fazla miktarlara oldular?
kızlar selamlar
haftaya bugün doktorla görüşmem var çok şükür (ah şu dertten bi kurtulsam artık)
görüşmeye gitmeden önce boxer ya da kısa bi şort alıcam , fotograf çekilirken giymek için
hangisini önerirsiniz?
üfff ya bi arkadaşım iki senedir bana elbise hediye ediyo.bugün ikinci kez elbise hediye etti işte.kız ne bilsin işte benim giyemediğimi sahte bi beğenme gösterisi yapıyorum ama içim burkularak.tamam elbiseler çok güzel ama giymeme imkan yok onları.kaldırıyorum bi köşeye duruyolar öylece.denemek bile moralimi çok bozuyo bu çarpık bacaklarımla
meeko27, eski resmini gördüm,bacaklarımız benziyormuş,neyse çok şükür bu görüntüyü unutturdu dr.lar bize.ama sen sanki bileklere yağ enj.yaptırmamışsın gibi, ya da yaptırdın mı bileklerede?
iyi akşamlar kızlar gene toplanmışız ne güzel sizi seviyorum.
saddy sende durum agarmı bacım.
canım malesefki hiç bi tecrübem ve bilgim olmadığı için bişey öneremicem sana bu konuda ama Allah yardımcın olsun hadi bakalım sende herkesin takip edeceği güzel bi örnek olacaksın herkese.umarım görüşmen ve devamında gelişecek herşey yolunda gider.Allah yardımcın olsun,yolunu açık etsin
samimi senden ne haber bacak durumların iyiye gidiyomu.
şöyle bi tam istediğim gibi oldu diyen olmadı aramızda bide resim koyan. ama herkes eskisinden daha mutlu hatta etek giymeyi başaranlarda var.
katre bileklerindeki kalınlık seni tatmin ettimi canım. benimde ciddi anlamda sorunum bu. erime olmadıysa ne mutlu sana. bende ameliyatı yaza erteledim. hava şartları yolculuk falan korkuttu beni..
katree senin de yag engeksiyonu idi sanirim. sende alt bacak yanlari (dis tarafa dogru olan) sanirim baldir kismi mi deniyo oralardan yag aldi mi dr?
2 gündür kısa süreli de olsa topuklu giymeden yere normal bastım ama zorlamadım kendimi.yavaş yavaş olacak inşallah...
BLOMMA seni merak ediyorum...lütfen kendinle ve sağlığınla ilgili bir şeyler yaz arkadaşım...
slm şimdi nasılsın yürümen nasıl ağrın varmı.memnun olmana sevindim çok şükür bende çok memnunun.inş.herkesin gönlüne göre olur herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?