Bacak dolgusu yaptıran var mı?

kızlar selamlar
haftaya bugün doktorla görüşmem var çok şükür (ah şu dertten bi kurtulsam artık )
görüşmeye gitmeden önce boxer ya da kısa bi şort alıcam , fotograf çekilirken giymek için
hangisini önerirsiniz?

meeko27 ameliyat ücretin çok iyi hemde silikon ve yağ enjektesi ikisi bir arada...benim bacaklarım seninkine çok benziyo acaba benim maliyetim de bu kadar mı olur?peki diğer arkadaşlar neden daha fazla miktarlara oldular?

sevcann,fazla para vermiş olanlardan biri olarak cevaplayım istedim.ben 10bin tl ye oldum.ama benim olduğum,normal yağ enj.değildi,süperdry yöntemiyle oldum ve esas para tutan da buydu.yoksa silikon için dr.benden 4 bin aldı.geriye kalan para süperdry yğ enj.ydu.anladığım kadarıyla meeko27 normal yağ enj. ve silikon olmuş.işte fiyat farkını belirleyen dr.un kullandığı bu teknikti.normal yağ enj.ile süperdry arasında fark var mı dersen,normal enj.olan arkadaşlar erimeden şikayetçiydi genel itibariyle.benim 4 ay olcak henüz bir erime yok,üstelik çoğu arkadaş bileklerde durmuyor,eriyor dediği halde benim bileklerimdekilerde hala duruyor.

meeko27, eski resmini gördüm,bacaklarımız benziyormuş,neyse çok şükür bu görüntüyü unutturdu dr.lar bize.ama sen sanki bileklere yağ enj.yaptırmamışsın gibi, ya da yaptırdın mı bileklerede?

canım malesefki hiç bi tecrübem ve bilgim olmadığı için bişey öneremicem sana bu konuda ama Allah yardımcın olsun hadi bakalım sende herkesin takip edeceği güzel bi örnek olacaksın herkese.umarım görüşmen ve devamında gelişecek herşey yolunda gider.Allah yardımcın olsun,yolunu açık etsin

üfff ya bi arkadaşım iki senedir bana elbise hediye ediyo.bugün ikinci kez elbise hediye etti işte.kız ne bilsin işte benim giyemediğimi sahte bi beğenme gösterisi yapıyorum ama içim burkularak.tamam elbiseler çok güzel ama giymeme imkan yok onları.kaldırıyorum bi köşeye duruyolar öylece.denemek bile moralimi çok bozuyo bu çarpık bacaklarımla

iyi akşamlar kızlar gene toplanmışız ne güzel sizi seviyorum.

saddy sende durum agarmı bacım.

samimi senden ne haber bacak durumların iyiye gidiyomu.

şöyle bi tam istediğim gibi oldu diyen olmadı aramızda bide resim koyan. ama herkes eskisinden daha mutlu hatta etek giymeyi başaranlarda var.

katre bileklerindeki kalınlık seni tatmin ettimi canım. benimde ciddi anlamda sorunum bu. erime olmadıysa ne mutlu sana. bende ameliyatı yaza erteledim. hava şartları yolculuk falan korkuttu beni..

iyi akşamlar kızlar gene toplanmışız ne güzel sizi seviyorum.

saddy sende durum agarmı bacım.

ağır bacım ya bildiğin parantez bnmkiler de dr+zaman+mekan+money tüm şartlar şöööyle kendiliğinden bi olgunlaşıversede yüzüm gülse Allah'ın izniyle ahh ahh

çok teşekkürler saddy
moral verdin çok sağol
umarım herşey çok güzel geçer
ben çok taktım , özellikle son zamanlarda
bunalıma girdim
şimdi sürekli ameliyat sonrasında kendimi hayal ediyorum
şimdiden seçiyorum alacağım elbiseleri

Son düzenleme:
samimi senden ne haber bacak durumların iyiye gidiyomu.

şöyle bi tam istediğim gibi oldu diyen olmadı aramızda bide resim koyan. ama herkes eskisinden daha mutlu hatta etek giymeyi başaranlarda var.

slm canım ben iyiyim.bugün ameliat olalı tam 2 hafta oldu.yürümem baya düzeldi artık daha az aksıyorum.şeklide güzel oldu.şişliklerde de gözle görülür şekilde indi.ben çok şanlıyım ki ağrım sızım öle çok olmadı.yok denilecek kadar azdı.hatta doktorum bile bu duruma çok şaşırdıinş. hep böle gider.ama çoraplar tam diz altında olduğu ve çok sıktığı için daha etek tayt giyemedim. inş.bundan sonra ameliyat olacak olan arkadaşlarda benim gibi kolay atlatırlar.

Son düzenleme:
katre bileklerindeki kalınlık seni tatmin ettimi canım. benimde ciddi anlamda sorunum bu. erime olmadıysa ne mutlu sana. bende ameliyatı yaza erteledim. hava şartları yolculuk falan korkuttu beni..

evet canım,ben hala çok memnunum bacaklarımdan,kalınlıkta gayet iyi,eski yazılarımda ölçüp yazmıştım ameliyat sonrası bilek,baldır ölçülerini.
yine sen bilirsin ama bu ameliyat yaz sıcaklarında zor çekilir,korse,varis çorabı falan bunaltır.ama tabi sana uyan zaman önemli,inş.gönlünce olur senin de ,sen de çok memnun kalırsın.

Merhaba bayanlar. İlk defa bugün aynanın karşısından ayrılamadım. Durup durup baktım bacaklarıma. Odaya biri dalmasın diye de kapıyı kitliyorum :) Hala inanamıyorum ameliyat olduğuma. Bacaklarımın bundan sonra bu şekilde olacağına inanasım gelmiyor. Eski haline tekrar dönüverecekmiş gibi hissediyorum. Gün içinde 3-4 kez aynada uzuuun uzuuun baktım bacaklarıma. 1 kez bakmak da tatmin etmedi :) Eğer erimezse, şişlikler de yanıltmıyorsa, sanırım şu haliyle ben beğendim bacaklarımı. İnşallah hep böyle devam eder ya, erimez... Bugün ya da en geç yarın, bacaklarımın fotoğrafını çekip koycam siteye. Bir aksilik, erteleme durumu olmazsa tabi, umarım... Ekleyince haber veririm...

katree senin de yag engeksiyonu idi sanirim. sende alt bacak yanlari (dis tarafa dogru olan) sanirim baldir kismi mi deniyo oralardan yag aldi mi dr?

Arkadaşlar albümüme bir fotoğraf yükledim. Bugün tam 8. günümdü. Telefonla çektiğim için, ve kendim çekmeye çalıştığım için bu kadar iyi çekebildim. Haftaya fotoğraf makinesiyle çekip eklerim siteye. Görebildiğiniz kadarıyla yağ enjeksiyonu ameliyatı sonrası...

2 gündür kısa süreli de olsa topuklu giymeden yere normal bastım ama zorlamadım kendimi.yavaş yavaş olacak inşallah...

BLOMMA seni merak ediyorum...lütfen kendinle ve sağlığınla ilgili bir şeyler yaz arkadaşım...

Son düzenleme:
selamlar arkadaşlar..forumu okumak çok zor hatta imkansız çünkü çoookk ilerlemiş sanırım bu sorun çok yaygın..benim sorularımı cevaplayacak biri olursa çoookk sevinirim..tecrübesi olan arkadaşlar: ankara da tavsiye ettiğiniz doktor var mı?? ücret ne kadara maal oluyor ve iyileşme süreci ne kadar..ha bir de ne tür dolgu tavsiye ediliyor genel olarak kalıcı bi çözüm var mı??? buraya doktor adı yazılıyor mu bilmiyorum ama özelden yazabilirseniz sevinirim...teşekkürler şimdiden...

bende 2 gündür aynı şeyi yapıyorum.topukluları çıkarıp 5_6 adım atıyorum fazla zorlamadan.bakalım hadi hayırlısı inş.güzel ocak:)

slm şimdi nasılsın yürümen nasıl ağrın varmı.memnun olmana sevindim çok şükür bende çok memnunun.inş.herkesin gönlüne göre olur herşey

slm ıyıyım varıs corabını cıkardım artık doktor on gun falan demıstı .morluklar da azalmıs .senınde memnun olmana sevındım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…