Bacak dolgusu yaptıran var mı?

slm ıyıyım varıs corabını cıkardım artık doktor on gun falan demıstı .morluklar da azalmıs .senınde memnun olmana sevındım:))

ayyy ne güzel hayırlısı olsun artık bol bol etek giyersin:) benim daha varis çorabım duruyor çünkü inceltmede yapılmıştı.morluklarımda daha var.ama şekli güzel oldu:)

keşke allah nazardan saklasın bacakların çok güzel görünüyor, zaten ameliyat öncesi de pek sorun yoktu galiba, umarım hiç erimez hep böyle kalırlar

keske beni de kabul eder misin, arkadaşlık isteği gönderdim. yaşadığın müthiş bir duygu olmalı, o hissi hiç yaşayamadığımız için bize mucize gibi geliyor :)

bi yakınım da yag enjeksiyonu yaptırdı bugun. yag alınan yerleri agrıodu bayaa

bu arada keskecim sen al bacak dış tarafından yag aldırdın mı? bemim dr orada cok yag yok kas var dedi. yani inceltmicek sanırım orayı

bacağın dış yanlarından yağ alınmıştı benim de.ve en uzun süre orası ağrıdı gerçekten.kıvrandırmıyor ama yine de sağlam ağrıyordu başlarda. Yakınına çok geçmiş olsun GAFEBESİ.inşallah sen de güzel bir ameliyat geçirirsin ve sana da geçmiş olsun artık bitti kurtuldun diyebiliriz...

bizim dr niye oyle dediki? ben rahatsız oluyorum o cıkıntıdan. bunu da dile getirdim ama orada kas var yag yok gibi dedi. insallah canım kurtuluruz

meeko27 resimlerine bakınca gözlerime inanamadım. inanılmaz bir iş çıkarmış doktor. tadını çıkart bacaklarının çok güzel olmuşlar.

çok teşekkür ederim canım. darısı sizlerin başına.
Daha 2 ay öncesine kadar aklımda fikrimde olmayan bişeydi bu. burada sizlerden aldığım destek ve güvenle karar verdim ve vakit kaybetmek istemedim. o nedenle hepinizin en az benim kadar mutlu olmasını istiyorum.

Bana silikonun yanı sıra yağ enjekte değil superdry uygulandı. fiyat tüm doktorlarda aynı idi, niye ucuz geliyor herkese anlamıyorum. 3 doktora fiyat sordum 3 ünden de aynı fiyat geldi. ben de bana en çok güven veren doktoru seçtim.

kontrolde doktorum tipik parantez bacaksınız dedi. bunu duymak aslında beni çok üzmüştü.. Çünkü ben hep "bacaklarım zayıf " yalanına sığınıyordum kendimi daha az üzmek için. Ama o gerçeği duymak gerçekten kısa süreli yıkımdı benim için. Operasyondan sonra toparlanma sürecim bence memnuniyet vericiydi. Şu an 26. günümdeyim ve rahatlıkla yürüyorum, bacaklarımı bükebiliyorum, koşabiliyorum :)

Yağ enjektesi mi silikon mu bence buna bırakın doktorunuz karar versin. Siz güzel bacaklara sahip olmanın tadını çıkarın :)

slm kızlar bu gün dikişlerim alındı.doktorum iyileşme sürecimin hızlı olduğunu söyledi.bugün ameliyatımın 17.günü herşey yolunda çok şükür.
ben doktoruma bacak şeklimin çok güzel olduğunu ve çok memnun olduğumu söyledim ama doktorum 2.ayda herşeyin dahada güzel olacağını söyledi.

bizim dr niye oyle dediki? ben rahatsız oluyorum o cıkıntıdan. bunu da dile getirdim ama orada kas var yag yok gibi dedi. insallah canım kurtuluruz

benimde çıkıntım çoktu ben demeden doktorum o çıkıntının alınması lazım dedi.şu anda dümdüz ve tabi mosmor:)ama tabi doktor daha iyi bilir çünkü herkesin yapısı farklı sonuçta.

MEEKO27 , ben size ameliyat öncesi dizlerinizin çok ayrık olduğunu ve ameliyat sonrası birleştiğini yazmıştım. Siz diz içlerinden yağ alındı diyorsunuz ve diz oyuklarınada yağ enjekte edilmediğini yazmışsınız. Bu durumda ameliyat sonrası dizlerin daha ayrık olması gerekmezmiydi. Ama sizinkiler birleşiyor. Diz içlerinden yağ aldırmak belki parantezliği bir nebze olsun giderir ama dizleri birleştirmez. Bu nasıl oldu cevap yazarmısınız demiştim. Hatta jezabel silikon sonrası diz oyuklarına dolgu yaptırmıştı. Diz oyukları silikonla giderilmiyor. Bu durumu bir ara cevaplarsanız sevinirim.

SAMİMİ; herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. Bir daha kontrole gidecekmisin? Ameliyattan sonra doktor kaç kere kontrole çağırıyor onu merak ettim.

KEŞKE ; süper görünüyorsun. İnşallah herşey gönlüne göre olur. Önceki hallerinide eklemeniz mümkün mü?

SAMİMİ; herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. Bir daha kontrole gidecekmisin? Ameliyattan sonra doktor kaç kere kontrole çağırıyor onu merak ettim.

saol canım teşekkür ederim.önümüzdeki ay tekrar gitcem kontrole ama toplam kaç kontrol olacak onu bilmiyorum.

keşke allah nazardan saklasın bacakların çok güzel görünüyor, zaten ameliyat öncesi de pek sorun yoktu galiba, umarım hiç erimez hep böyle kalırlar

ARZUXX, teşekkürler canım. Ameliyat öncesi sorun vardı tabiki.Diz kapağımdan aşağısı parantezdi. Benim tek şansım sanırım dizlerimin çok yağlı ve kalın oluşuydu. Dizlerimden bayağı yağ alınmış gibi. Ben şimdiki halinden çok etkilenmemeye çalışıyorum. Örneğin 2 ay sonra nasıl olacak, bunu merak ediyorum. Hepimiz bekleyip görücez. Ben de zaman zaman yeni fotoğraflarını eklicem albüme... Herkes için güzel başarılı ameliyatlar ve mutlu sonlar diliyorum...

GAFEBESİ, benim bacak dış tarafından yağ alınmadı. Ameliyattan önce doktora da söylemedim şurdan burdan yağ alın diye. Bu kararı da doktora bırakmıştım. Sadece yağım yeterli olmazsa belimden de yağ alır mısınız diye sordum. Tamam gerekirse alırız dedi.

KEŞKE ; süper görünüyorsun. İnşallah herşey gönlüne göre olur. Önceki hallerinide eklemeniz mümkün mü?

DİOR teşekkürler. Dileyen herkes, istediği bacaklara kavuşsun inşallah... Bacağımın önceki halini çekip koymuştum bir ara siteye. Gören arkadaşlarım gördü. Sonradan silmiştim. Ameliyattan önce başka fotoğraf çekmeye fırsatım olmadı. Doktorun elinde var eski halinin fotoğrafı. Kontrole gittiğimde rica edip isticem doktordan. O zaman albümde eski ve yeni karşılaştırmasına bakabiliriz canım hep beraber. Elimde hiç fotoğraf yok yani şu an eskiye dair Biraz benim ihmalkarlığım, üzgünüm. Kontrole kadar beklicez..

kızlar kacıncı gunde kendisinizi daha iyi hissettiniz? dun yakınım yag enjektesi yaptırdı bugun cok daha fazla agrısı varmıs

Sevgili Arkadaslar, Subatin ikinci haftasi ben yag enjeksiyonu yaptirali 6 ay olacak. Tabiki bir kismi eridi. Fakat kalanlar beni tatmin etmiyor. Cesaretim olsa ikinciyi yaptiririm. Ama kime bilmiyorum. Bir de enjeksiyon sonrasi benim yag alinan karin bolgem morluktan iskenceden cikmis gibiydi. Duzeldi ama basta cok kotuydu!

kızlar kacıncı gunde kendisinizi daha iyi hissettiniz? dun yakınım yag enjektesi yaptırdı bugun cok daha fazla agrısı varmıs

ben ilk ameliyatımda kaç günde ağrılarım bitti hatırlamıyorum.bunu için o tarihlerdeki mesajlarıma bakmam lazım gerçekten.fakat yakınının doktorunun mutlaka ağrı kesici vermiş olduğunu düşünüyorum. bir de antibiyotik olmalı.ağrı kesicilerini kullansın,rahatlayacaktır.hastanedeyken kontrol altında oluyor insan,hemşireler saatinde antibiyotiğini ağrı kesicini veriyorlar damar yolundan ama eve gelince biz devam ediyoruz ilaçlara...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…