slm ıyıyım varıs corabını cıkardım artık doktor on gun falan demıstı .morluklar da azalmıs .senınde memnun olmana sevındım:))
Merhaba bayanlar. İlk defa bugün aynanın karşısından ayrılamadım. Durup durup baktım bacaklarıma. Odaya biri dalmasın diye de kapıyı kitliyorum :) Hala inanamıyorum ameliyat olduğuma. Bacaklarımın bundan sonra bu şekilde olacağına inanasım gelmiyor. Eski haline tekrar dönüverecekmiş gibi hissediyorum. Gün içinde 3-4 kez aynada uzuuun uzuuun baktım bacaklarıma. 1 kez bakmak da tatmin etmedi :) Eğer erimezse, şişlikler de yanıltmıyorsa, sanırım şu haliyle ben beğendim bacaklarımı. İnşallah hep böyle devam eder ya, erimez... Bugün ya da en geç yarın, bacaklarımın fotoğrafını çekip koycam siteye. Bir aksilik, erteleme durumu olmazsa tabi, umarım... Ekleyince haber veririm...
bi yakınım da yag enjeksiyonu yaptırdı bugun. yag alınan yerleri agrıodu bayaa
bu arada keskecim sen al bacak dış tarafından yag aldırdın mı? bemim dr orada cok yag yok kas var dedi. yani inceltmicek sanırım orayı
bacağın dış yanlarından yağ alınmıştı benim de.ve en uzun süre orası ağrıdı gerçekten.kıvrandırmıyor ama yine de sağlam ağrıyordu başlarda. Yakınına çok geçmiş olsun GAFEBESİ.inşallah sen de güzel bir ameliyat geçirirsin ve sana da geçmiş olsun artık bitti kurtuldun diyebiliriz...
meeko27 resimlerine bakınca gözlerime inanamadım. inanılmaz bir iş çıkarmış doktor. tadını çıkart bacaklarının çok güzel olmuşlar.
bizim dr niye oyle dediki? ben rahatsız oluyorum o cıkıntıdan. bunu da dile getirdim ama orada kas var yag yok gibi dedi. insallah canım kurtuluruz
Bana silikonun yanı sıra yağ enjekte değil superdry uygulandı. fiyat tüm doktorlarda aynı idi, niye ucuz geliyor herkese anlamıyorum. 3 doktora fiyat sordum 3 ünden de aynı fiyat geldi. ben de bana en çok güven veren doktoru seçtim.
kontrolde doktorum tipik parantez bacaksınız dedi. bunu duymak aslında beni çok üzmüştü.. Çünkü ben hep "bacaklarım zayıf " yalanına sığınıyordum kendimi daha az üzmek için. Ama o gerçeği duymak gerçekten kısa süreli yıkımdı benim için. Operasyondan sonra toparlanma sürecim bence memnuniyet vericiydi. Şu an 26. günümdeyim ve rahatlıkla yürüyorum, bacaklarımı bükebiliyorum, koşabiliyorum :)
Yağ enjektesi mi silikon mu bence buna bırakın doktorunuz karar versin. Siz güzel bacaklara sahip olmanın tadını çıkarın :)
SAMİMİ; herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. Bir daha kontrole gidecekmisin? Ameliyattan sonra doktor kaç kere kontrole çağırıyor onu merak ettim.
keşke allah nazardan saklasın bacakların çok güzel görünüyor, zaten ameliyat öncesi de pek sorun yoktu galiba, umarım hiç erimez hep böyle kalırlar
bi yakınım da yag enjeksiyonu yaptırdı bugun. yag alınan yerleri agrıodu bayaa
bu arada keskecim sen al bacak dış tarafından yag aldırdın mı? bemim dr orada cok yag yok kas var dedi. yani inceltmicek sanırım orayı
KEŞKE ; süper görünüyorsun. İnşallah herşey gönlüne göre olur. Önceki hallerinide eklemeniz mümkün mü?
kızlar kacıncı gunde kendisinizi daha iyi hissettiniz? dun yakınım yag enjektesi yaptırdı bugun cok daha fazla agrısı varmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?