Bacak dolgusu yaptıran var mı?

verdi. 1 antibiyotik 1 de voltaren di sanırım. sabah aksam al dedi ama dayanamıorum agrıya dio. bide aksam bacagından sıvı gelmis

verdi. 1 antibiyotik 1 de voltaren di sanırım. sabah aksam al dedi ama dayanamıorum agrıya dio. bide aksam bacagından sıvı gelmis

Burda bir iki arkadas daha yazmıştı sanırım ilk bir kaç gün enjekte yapılan ya da yağ alınan yerlerde az da olsa kanamalar filan oluyormuş.ama eger daha fazlası olursa doktora soylemelisiniz. İlaclarla ilgili pek bisey diyemem ama bana da antibiyotik ve en kuvvetlisinden bir ağrı kesici yazdı. Voltaren kas gevsetici miydi tam hatırlamıyorum. Doktorunu arayıp şikayetlerinden bahsetmeli ve en azından bu durumun normal olup olmadıgını öğrenip rahatlamalı bence.tekrar gecmis olsun...

tesekkurler ilgin icin tekbenmiyim. doktoru sehir dısında seminerde .asistanı aramıs bu da sikayetlerini belirtmis. agrı kesici igne vurulabilirsin demis. cuma kontrolu var. aynı dr ye ben de olacagım icin endiseleniyorum da

kızlar kacıncı gunde kendisinizi daha iyi hissettiniz? dun yakınım yag enjektesi yaptırdı bugun cok daha fazla agrısı varmıs

ilk üç gün aynı hızla ağrıdı, üç günden sonra azalmaya başladı, tam bir hafta geçince rahatladı, artık oturup kalkarken ağrıyodu. benim ameliyattan 1 hafta sonra katılmak zorunda olduğum bir seminer vardı, havaalanı uçak kendi kendime halledebildim dışarıdan belli oluyordu ama zorlandığım, sorana düştüm dedim. hatta yuvarlandım dedim:)) bayağa belli oluyodu çünkü.

kızlar kacıncı gunde kendisinizi daha iyi hissettiniz? dun yakınım yag enjektesi yaptırdı bugun cok daha fazla agrısı varmıs

Arkadaşlar herhalde ameliyatta vücudumun farklı yerlerinden çok yağ alınmadığı için, rahat atlattım ben. (Bu tabi benim görüşüm..) Sadece diz kapağım ve çevresinde biraz acı yaşadım. Başka bir sıkıntım yoktu. Doktor ağrı kesici bile içmene gerek olmayabilir demişti. Ki ihtiyaç hissetmedim hap içecek kadar..

GAFEBESİ, arkadaşının nerelerinden yağ alınmış merak ettim. Sorunu yamukluk muydu, incelik miydi ? Geçmiş olsun arkadaşına da...

Dün akraba ziyaretine gitmiştik ve orda bir ara yer sofrasına oturmak zorunda kaldım. Dizlerimi pek bükmemeye çalışarak yan oturdum. Ama ne kadar da olsa acıdı dizlerim. Şu an sağ diz kapağımda tuhaf bir acı var. Sanırım büküp oturmaktan kaynaklandı 10. günümdeydim. Demek ki 10 gün geçti diye güvenip dizleri bükmemek gerekiyormuş... Bunu da ameliyat olacaklara bir tecrübe olsun diye yazıyorum...

ya aslında ince degildi oyle. bacak icleri cok dolgun degildi. bana kalsa yanlardan da alınması gerekiyodu ama dedigim gibi dr almadı yanlardan. alt bacak iclerini doldurup dizdeki cikintiyi azaltmıs. gobekten, bel yanlarından cok az da popodan almış. şişti ayakları (varis corabı oldugundan oteki yerler gorunmuyo)

KEŞKE eski resimlerini doktoruna mail atıp kadınlar kulübünde göstericem diye istersen sana hemen gönderecektir eminim,ne olur bizi marta kadar bekletme.senin doktorun maillere hemen cevap veriyor merak etme.

tekbenmiyim,nasıl oldun mutlumusun?şişlerin indimi,?elbiseli bir resim bekliyoruz artık..umarım işine başlayabilirsin en kısa zamanda ..

ben reyhan bende zayıfım bacaklarımda incelik war iç kısmı boş dizim kemikli çok göze batıo we care arıorum yardımcı olun yazım berbat gecıo kısında bıle dar kot gıyemıorum gozume batıoo napmalıyım((

Arkadaşlar doktora mail attımdiğer arkadaşlara dediği gibi grup olarak gelirseniz indirim olur yazmış... Bu grup lafı hep oldu ama bi grup bulamadım kendime (((

sevcan ben gurup olalım diyorum hep zaten ,2 kişilik de gurup olabilir dedi doktor , kişi sayısı arrtıkça indirim oranıı fazlalaşır dedi, sana nekadar bir fiyat verdi yağ enjeksiyonu için , özelden yazışıp anlaşalım, sanırım kafayı yemiş düşler de cumartesi günü doktora gidecekti , o da bizim adımıza konuşup 3 kişilik imndirim fiyatını öğrensin ,

sevcan ben gurup olalım diyorum hep zaten ,2 kişilik de gurup olabilir dedi doktor , kişi sayısı arrtıkça indirim oranıı fazlalaşır dedi, sana nekadar bir fiyat verdi yağ enjeksiyonu için , özelden yazışıp anlaşalım, sanırım kafayı yemiş düşler de cumartesi günü doktora gidecekti , o da bizim adımıza konuşup 3 kişilik imndirim fiyatını öğrensin ,

tekbenmiyim,nasıl oldun mutlumusun?şişlerin indimi,?elbiseli bir resim bekliyoruz artık..umarım işine başlayabilirsin en kısa zamanda ..

teşekkür ederim daha iyiyim ama tam olarak normale dönmedim tabi.şişlerim tamamen olmasa da biraz indi.Bu aralar kızım rahatsız.Onun iyileşmesi için doğal olarak fazlasıyla uğraşıyorum.odasında yer yatağında yatmak zorunda kaldım dün gece.en az 15 kez uyanıp ağlamıştır.her seferinde yerden kalkmak çok zor geldi hatta terliklerimle yattım hemen yetişeyim diye.sandalyede oturmadığımı görünce ağlıyordu.yani ben dinlenme zamanı hiç bulamadım.Önce annem şimdi de kızım.Biraz gecikme olur sanırım benim iyileşmemde.kızımın peşinde koşturuyorum,kucağıma almazsam ağlıyo,ondan sonra ağrı sızıyla uğraşıyorum.Haftaya işe başlıycam nasıl olacak bilemiyorum...Benim durumum ekstra bence. şekil konusunda şikayetim yok zaten şişlerin iyice inmesini bekliyorum.kısmetse yarın dikişleri aldıracağım.elbiseli resim için biraz daha bekleyebiliriz...

arzuxxx ben de varım beni de ekleyin.. ben de düşünüyorum ciddi ciddi unutmayın beni dee..

kızlar ben bu cumartesi görüşmeye gidiyorum, hatta belki serpil1983 de benimle gelecek , henüz ondan cevap bekliyorum :)
bu durumda 5 kişi miyiz?
ben bu durumu söyler fiyat alırım ama kapora filan mı alacak her birimizden ben onu anlamadım, nasıl emin olacak grup olarak yaptıracağımıza

evet biz birlikte gidiyoruz. diğer kızlar için de söylicez işte her giden indirimden faydalanıcak gitmeyen faydalanamicak. biz 2 kişi olarak grup sayılırız kafayıyemişdüşler le :)))
cok heyecanlıyım kızlar. eger 5e kabul ederse ben orda direk ameliyathanenin yolunu tutabilirim :))) cunku doktor konusunda kararım net. tek sorunum fiyatta anlaşabilmek.

hadi hayırlısı kızlar inş.gönlünüze göre olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…