TEKBENMİYİM; nasılsın? bugün işe başladın mı? ilk gün nasıl geçti?
ZEYNEPROJEN ; siz işe başladınız mı? siz nasılsınız?
SAMİMİ; silikonun sertifikasını aldın mı? Hangi silikonun kullanıldığını biliyormusun? Aslında bu soruyu tüm silikon taktıran arkadaşlara soruyorum. Çok önemli çünkü. Arkadaşlar ne taktırdığınızı bilin ve mutlaka sertifikayı saklayın...
Canim eskisine göre az iyi ama cokta fikrim degisti diyemiyecegim hepsini biraraya toplasam bir cok resim ekliycem o zaman yorum istiycem sizden:)
TEKBENMIYIM cok güzel olmus silikon hic belli degil sonuctan memnun olmanda cok sevindirici gercekten, saglikla güle güle kullan insallah:)
sen de ameliyat olmayı düşünüyor musun sılası?
eğer grip olmazsam bu cumartesi
boğazım biraz acıyo şu an
bakalım geçmezse yarına kadar dr.un asistanına haber vericem
doktorun adını ve ücreti özelden yazarım
yalnız internette okuduğum liposuction sonucu ölümler beni çok korkuttu
burada da bir arkadaş bahsetti
hem olmak istiyorum, hem de allah korusun ya bişey ters giderse diye düşünüyorum
BLOMMA evet keşke resim eklesen bir an önce.Belki düşündüğün kadar değildir.tabii ki senin beğenmen önemli ama gerçekten bir sorun varsa hepimiz bunu açık yüreklilikle sana söyleriz emin ol.Eğer dediğin gibi görüntü normal gibi görünmüyorsa doktorun bunu düzeltmek için elinden geleni yapacaktır.Senin için tekrar bir gelme-gitme sıkıntısı olur ama sorun varsa düzeltmek zorunda.İçini ferah tut ve resim yükle lütfen.Albüm oluşturarak yükle ki herkes göremesin ve google da görünmesin.
Ayrıca çok teşekkür ederim.Seni çok iyi tanımasam da,en azından buradan tanışmış olmamızdan,aynı gün ve aynı doktora ameliyat olmamızdan dolayı yakın hissediyorum seni kendime.fakat samimiyetle söyleyeyim sen böyle mutsuzken ben kendi halime çok sevinemiyorum gerçekten.sen de mutlu olmalıydın ve olacaksın sonuçtan.İnşallah kendiliğinden düzelir ve şekli seni çok mutlu eder.lütfen canını sıkma olur mu? :105:
çok teşekkür ederim canım sen nasılsın bacakların nasıl oldu?samımı bacakların guzel olmus arkadasım. umarım mutlulukla gıyınırsın ıstedıgın gıyısılerı
SAMİMİ; silikonun sertifikasını aldın mı? Hangi silikonun kullanıldığını biliyormusun? Aslında bu soruyu tüm silikon taktıran arkadaşlara soruyorum. Çok önemli çünkü. Arkadaşlar ne taktırdığınızı bilin ve mutlaka sertifikayı saklayın...
kizlar kullandiginiz ve begendiginiz varis corabi markasi nedir? benim kullandigim kisa geliyo bana..bedenime gore aldik guya
kizlar kullandiginiz ve begendiginiz varis corabi markasi nedir? benim kullandigim kisa geliyo bana..bedenime gore aldik guya
gafebesi bacım çok uzun süre çorap markası aradım ince olsun sıkı olsun günlükte kullanayım diye. bende variste var üstelik, alt baldırların dolgusu fazla geldi heralde kalınlığıda biraz dengelesin diye neyse evde 4 tane her beden tıbbi malzeme satan yerlerden aldığım varis çorabı oluştur hiçbirindende memnun kalmadım. kalın ve günlüğe gitmiyor. En son pentinin şubesine girdim çok güzel bi varis çorabı buldum ten rengini aldım. ten rengi günlük giyileblir durumda fakat siyah çok daha kullanışlı. ince ve sıkı esnekde. reklam gibi oldu ama çok çektiğim için detaylı yazdım. pentinin normal çoraplarından hiç memnun deyilim feci kaçıyo kaçsın diye üretilmiş sanki.
Arkadaşlar..son günlerde operasyon geçirenlerin çoğu İstanbul...2 de İzmir var..aklımda tutabildiğim...
2 arkadaş da doktor farklı olmak üzere Ankara'damıydı?
.
merhaba arkadaslar beni hatırlıyorsunuzdur umarım:) yağ enjeksiyonu yaptıralı 1.5 yıl oldu hala hiç erime yok ve çok memununm hiçbir sıkıntım yok.forma çok girmıyorum bu yuzden özelden yazan arkadaslra cvp veremedım cok özür diliyorum.bacaklarımın son hali ilk günlerdekiyle aynı hala çok iyi görünüyorlar:)
merhaba arkadaslar beni hatırlıyorsunuzdur umarım:) yağ enjeksiyonu yaptıralı 1.5 yıl oldu hala hiç erime yok ve çok memununm hiçbir sıkıntım yok.forma çok girmıyorum bu yuzden özelden yazan arkadaslra cvp veremedım cok özür diliyorum.bacaklarımın son hali ilk günlerdekiyle aynı hala çok iyi görünüyorlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?