merhaba arkadaslar beni hatırlıyorsunuzdur umarım:) yağ enjeksiyonu yaptıralı 1.5 yıl oldu hala hiç erime yok ve çok memununm hiçbir sıkıntım yok.forma çok girmıyorum bu yuzden özelden yazan arkadaslra cvp veremedım cok özür diliyorum.bacaklarımın son hali ilk günlerdekiyle aynı hala çok iyi görünüyorlar:)
ilk kontrolumu oldum. fazlaca odemim varmis dizde ozellikle. yeni korse verdiler. kulotlu degil. onu giyicem.
kafayiyemisdusler cirilciplak oluyosun. batikonla her yerini boyuyolar. masaya yatinca genital bolgene ve gogulerin uzerine ortu ortuluyo. ama o asamaya kadar dr de hemsire de her yerini goruyo maalesef
yaaaa
olur mu öyle şey
bari bayıldıktan sonra yapsınlar ne yapacaklarsa
kaç dr ve hemşire oluyo pekiiii??
ben istemiyorum o şekilde kesinlikle
tamam ben kendimde değilken yapsınlar da diğer türlü çok utanç verici ya
yaaaa
olur mu öyle şey
bari bayıldıktan sonra yapsınlar ne yapacaklarsa
kaç dr ve hemşire oluyo pekiiii??
ben istemiyorum o şekilde kesinlikle
tamam ben kendimde değilken yapsınlar da diğer türlü çok utanç verici ya
arkadaşlar doktor muayeneyi nasıl yapıyor :)))) iyi muayene ediyor mu ederken bu karalama işlemlerini fln yapıyor mu çizerek gösteriyor mu ve ameliyat olmaya o muayenede karar verdik diyelim o anda bacak şekliyle ilgili karar hemen veriliyor mu?doktor zaten bakınca nasıl yapması gerektiği konusunda bilgi veriyor mu şöyle olmalı böyle olmalı diye..yoksa bizim nasıl bişey istediğimizi sorup ona göre mi hareket etmeye çalışıyor...
Canim sen benim doktora ameliyat olacaksin ve merak etme odadan cikmadan hastane elbisesi giyiyorsun yataga yatiyorsun ve cesaret ignesini yapiyorlar sonra uyandiginda hersey bitmis oluyor yani sen görmiyeceksin onlarin seni gördügünü utanmayacaksin yani en azindan:))
odaya çıkıp yatıyosun üstüne deli önlüğü gibi bişey giydiriyolar, ön kapalı arkadan açılabilen bişey:) anestezi doktoru odana geliyo boyun kilon diyo sigara diyo, içiyorum dersen kaç tane diyo, bir paket dersen uzaydan gelmiş gibi bi bakıyo sana. damar yolu açıyolar, ordan şahane bişey yapıyolar hoop sedyedesin gidiyosun gerisi yok odada uyanıyosun. batikon matikon, yok efendim ameliyat odası, oramı gördüler buramı gördüler, ayağını başına taksalar haberin yok yani.rahat ol.kızlar doktorumuz aynı ve son zamanlarda siz ameliyat olduğunuz için size soruyorum
şu süreci biraz anlatır mısınız, belki daha önceden anlatmıştınız ama bir kere de benim için anlatır mısınız?
yani mesela gittiniz hastaneye , sonra ne oldu, odaya mı çıktınız, anestezi doktoru odaya mı geldi,
ne zaman tamamen uyudunuz, ameliyathaneye girmeden önce mi, yoksa ameliyat masasına yattıktan sonra mı?
ameliyat günü doktoru tekrar gördünüz mü?
parayı ne zaman ve ne şekilde ödediniz?
ameliyattan sonra kontrol için odanıza hemşireler geldi mi saatte bir?
ben çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum
baya da panik yaptım
bu süreci daha önceden bilirsem biraz daha rahatlarım, yardım edin bana
odaya çıkıp yatıyosun üstüne deli önlüğü gibi bişey giydiriyolar, ön kapalı arkadan açılabilen bişey:) anestezi doktoru odana geliyo boyun kilon diyo sigara diyo, içiyorum dersen kaç tane diyo, bir paket dersen uzaydan gelmiş gibi bi bakıyo sana. damar yolu açıyolar, ordan şahane bişey yapıyolar hoop sedyedesin gidiyosun gerisi yok odada uyanıyosun. batikon matikon, yok efendim ameliyat odası, oramı gördüler buramı gördüler, ayağını başına taksalar haberin yok yani.rahat ol.
ameliyat günü ben doktoru gördüm görmesem o mu yaptı başkası mı bilmem o kadar yani:))) para çıkarken. ben kredi kartıyla ödedim. hemşireler süper, bana varis çorabını giydirirken sanki onların da canı yandı.
panik yapma sor anlatırız istediğin kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?