Bacak dolgusu yaptıran var mı?

walla o boşluğu bende çözemedim ama wardır bi bildiği bi otursun demeden edemiyorum inş. wardır bi bildiği :) çok teş.ederim bizim için dilediğin güzellikler kat kat fazlasıyla seninle olsun

inş. canım :)çok daha iyi olur seninki inş...ewet o doktor özelden mesaj gönderemiyorum bende wallla burdan sor yazılmıycak bişise artık mesaj dolunca yazarız napalım :)

inş. canım :)çok daha iyi olur seninki inş...ewet o doktor özelden mesaj gönderemiyorum bende wallla burdan sor yazılmıycak bişise artık mesaj dolunca yazarız napalım :)

ameliyattan önceki halini ekledim benimki yana yüklenmiş kamyonlar gibiydi :) yanlarda bacak war var içler boş gibiydi..diz hiç birleşmiyodu sonraki hali içinde 10.gün fotolarını ekledim haftaya güncellerim inş. yine yenilerini ekleyip

:))) haklısın ankaraya 10 saatlik mesafede oturuyorum. öğretmenim malum her zaman gidip gelemiycem ama doktorla görüşmek istiyorum ameliyat olan biri olarak bana güven verdin bi de bu durum insanda nasıl bi çaresizlik oluşturuyo tahmin edersin. ameliyat masrafını soracaktım üç aşağı beş yukarı seninkine göre ya daha masraflı ya da daha uygun bi şey oluşsun kafamda ona göre ayarlamak istiyorum kendimi. kaç gecedim düşünüyorum bunları ameliyat olsam her şey yolunda gitse çok güzel bi fiziğe sahip olsam diye :))

Bu gidişle ameliyat olamıycam ama buradakilerin palmadoro ablası olucam heralde,güzin abla gibi.çok hoşoma gitti gafebesi güldürdün beni:)))

palmadora bizimle o kadar güzel ilgilenip yorum yapıyorsun ki insanın seni kendisine yakın hissetmemesi ablası gibi görmemesi mümkün deği:)ben öyle düşünüyorum ve burdaki herkesi tanımasamda gerçekten çok seviyorum:))

keşke canım çok teşekkür ederim sorularımı cevapladığın için , bir de ben öğlen ameliyat olacağım oraya aç kahvaltı etmeden gitmem gerekiyor değil mi, ve taksit yapıyor mu doktor, sen de benim doktora ameliyat olmuştun değil mi

serpilcim gerçekten söylüyorum bacakların eski halinden gözle görülebilecek kadar daha iyi ve daha iyi olacak.SİLİKON TAKTIRAN ARKADAŞLAR lütfen acele etmeyin ameliyattan çıkınca yattığınız yerden bacaklar düz görünüyor ama ayağa kalkınca düzelmemiş gibi geliyor bunların nedenleri 1.ameliyat çok yeni 2.dik durmak ve ayakları birbirine yakın tutmak özellikle topuklu ayakkabı varken çok zor 3.ameliyattan çıkınca aynadan baktıuğınızda arka tarafta yani baldırlarda şişlik görünüyo çünkü kas arasına yerleştirildiği için yürüdükçe kaslar kendini itcek yani zamanla bacak şekli daha güzel oturcak ve daha güzel olcak arkadaki şiş görüntüde azalıyor. ben bunları her geçen gün daha iyi fark edebiliyorum BLOMMA sende lütfen acele etme iyi düşün ikide bir ameliyat olmak narkoz almak kolay değil.buradaki hepimiz çok takıntılıyız lütfen bu takıntıların kurbanı olmayalım

Arkadaşlar ne olduğunu anlayamadım üçüncü defadır uzun uzun mesaj yazıyorum umarım bu gider. Ameliyat olan herkese çok geçmiş olsun. Fotoğraflara baktım yorumlarıma gelince ;
GAFABESİ; çok iyi görünüyorsunuz. İstediğinizi giyin. Bileklerinizdeki kırmızılıklar için çok üzüldüm. Doktora varis çorabından kaynaklandığını söylediniz mi?
İPEK_CE, sizde gayet iyi görünüyorsunuz. Üçgene takılmayın. Çok küçük bir bölge ve fazla göze batmıyor. Sizde artık istediklerinizi rahat rahat giyin.
KEŞKE; süper görünüyorsun. Çok güzel olmuş. Ama ben senin önceki halinide merak ettim. Sanki önceden çok sorun yokmuş gibi geldi bana.
Ve sevgili BLOMMA ; sana ne yazacağımı bilmiyorum. Mutsuz olmana çok üzüldüm. Gösterdiğin çaba, emek takdire değerdi. Bencede bacakların BİRAZ kalın olmuş. O kadar dert edilecek değil ama sen mutsuzsan içine sinmiyorsa söylenecek fazla birşey yok. Bİliyorsun kalın bacaklarla şort, etek giyiliyor ama yamuk bacaklarla giyilmiyor. Ama sen nasıl mutlu olacaksan öyle davran... İnşallah bundan sonra herşey gönlüne göre olur.
Veee TEKBENMİYİM ; son halin forumda gördüğüm en güzel fotoğraflardan biri. Lütfen hiçbirşeyi dert etme ve artık mutlu ol. Sen sürekli ayakta durmak zorunda olduğun için soruyorum; ağrıların ne durumda. Sürekli ayakta durunca ağrıların artıyormu şişlik oluyormu? Yazarsan sevinirim...

SERPİL1983, sizin ameliyat sonrası halinizi göremedim. Albümünüzde varmı?
SAMİMİ ;sen nasılsın? Yürüyüş yapıyorum diye yazmıştın. Ne kadar yürüyebiliyorsun. Bildiğim kadarı ile sen çalışmıyorsun. Çalışmayınca uzun süre ayakta durmana gerek yok. Onun için daha az ağrı , zorluk hissetmen normaldir.
Veeee arkadaşlar en önemlisi bunu kendim dahil hepimiz için söylüyorum; mükemmeli aramaktan vazgeçmek. Kusurlarımızla kendimizi sevmek ve başkalarının ne düşündüğünü bu kadar önemsememek. Biliyorum bunu yapmak hiç kolay değil. Ameliyat olmaktan daha zor. Ama deneyelim. Kendimizi daha çok sevelim. Ve başkalarını daha AZ ÖNEMSEYELİM...

samimicimm canım benim cok tesekkur ederim gercekten moralimi düzelttin.

kızlar biz samimiyle yaklaşık 2 aydan fazladır tlfda konusuyoruz bugun de web cam den gördü beni ve cok iyi geldi söylledikleri bana. cunku ben hiç memnun değilim su anki halimden. inşallah zamanla oturcak zaten agrılarımdan dolayı zamana bırakmaktan baska carem yok ilk fırsatta foto yuklicem ama yatar vaziyetteyim ve yazmak cok zor su an sadece okuyabiliyorum

Kızlar merhaba uzun zamandan berı foruma gıremıyorum. Amelıyat olan arkadaslar gecmıs olsun . Umarım begenmıssınızdır bacaklarınızı. ben cok begendım. özellıklede kalın olanları:)) .

Son düzenleme:
bu arada bende doktorla konustum yazın bır seans daha yag enjeksıyonu yaptırıcam serpıl sanırım amelıyat olmussun .dıger sayfaları pek okuyamadım . senın bacaklarında benımkı gıbı ınceydı sanırım, kalınlastımı.?

Son düzenleme:

blomma senı tesellı etmek ıcın yazmıyorum . senın bacaklarını cıdden cok begenıyorum. herkesın ıstegı farklı tabii. onemlı olan senın ıcıne sınmesı .hangı buyuklukte sılıkon taktı? soylemeden gecemıycem kotla mukemmel gorunuyor...

cok guzel yazmıssın . haklısın arkadasım .

ayne şekilde bende de basenlerde orantısız bi genişlik var, üst bacak arası () şekilde alt bacak da () şekilde
bi de dizlerim inanılmaz kocaman, neredeyse kafam kadar
meekonun bacakları benim bacaklarıma göre daha düzgün
merak etme benim bacaklarımı geçemezsin meekonunkine benziyorsa

serpilcim kendini hiç üzme , bak samimi anlatmış süreci
kaslar kendini itecekmiş, şu an gördüğün bacaklarının son hali değil
zamanla daha da güzelleşecek, şimdi kendini üzmek için çok erken bir zaman

ben çok iyiyim şükür.ameliyat olduğum belli bile değil ben yarım saatten fazla yürüyorum.evet çalışmıyorum ama benim baştan beri ağrım olmadı zaten inş.bundan sonra ameliyat olacak olan arkadaşlarda benim gibi ağrısız atlatırlar

rica ederim ne demek:)) ben senin ne hissettiğini çok iyi anlıyorum aynılarını bende yaşadım o yüzden dert etme:)

Son düzenleme:

hergün okuyorum hızınıza yetişemiyorum kızlar. amaaanbe sende benim devrem zamanda yaptırmıştın. sen memnun kaldın diye aklımda kalmışsın ikinciyi ne çabuk yaptırdın kaç ayın oldu. dryyöntemiylemi yapıldı. özelden fiyatınıyazarmısın ikinciyi ne kadara yapıyo. yaarsan sevinirim.

BLOMMA çok teşekkürler. Evet dış tarafa doğru kavis, eğrilik pek yoktu. Alt bacağım parantezdi. Olabildiğince kapatmış arayı işte doktor.
BLOMMA herkes yorum yazıyor sana, okuyorum, cevap yazmasam da aynı düşünceler içinde olduğumu bil canım. Bacaklarının ilk halini biliyoruz hepimiz. O haline bakınca şu anki hali muhteşem ötesi. Yine rahat bir şekilde, istediğin kıyafetleri giyebilirsin. Bakalım 2 ay sonra bacakların ne şekil alacak, bekleyip görelim. Biraz sabret. Allah gönlüne göre versin herşeyi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…