KESKE canim bacaklarin cok güzel olmus zaten öncesini hatirliyorum cok sorun yoktu ama simdi harika olmus
GAFEBESI seninkinide cok begendim dolgun duruyor ben kalin bacak severim ama benimki kadar kalin degil tabiki, cok güzel olmus hic inceldi diye üzülme gayet iyi duruyor alt bacagin en kalin yeri kac santim canim?
IPEKCE seninkinide doktor ayni silikon gibi doldurmus sasirdim altlari bu kadar güzel doldurmasina keske azicikta diz cukuruna koysaymis ama böylede iyi sakin üzülme
ayy yaa ne kadar sevindim senin adına .. inşallah ben de senin kadar rahat olurum bacaklarını görme şansım var mı foto koydun mu acaba. ben ankarada oturmuyorum ama ameliyat için gidicem ferruh bey dedin değil mi ? şimdi sana özel bi kaç soru sorucam ama sorun olur mu ki burda?
inş. canım :)çok daha iyi olur seninki inş...ewet o doktor özelden mesaj gönderemiyorum bende wallla burdan sor yazılmıycak bişise artık mesaj dolunca yazarız napalım :)
Bu gidişle ameliyat olamıycam ama buradakilerin palmadoro ablası olucam heralde,güzin abla gibi.çok hoşoma gitti gafebesi güldürdün beni:)))
serpilcim gerçekten söylüyorum bacakların eski halinden gözle görülebilecek kadar daha iyi ve daha iyi olacak.SİLİKON TAKTIRAN ARKADAŞLAR lütfen acele etmeyin ameliyattan çıkınca yattığınız yerden bacaklar düz görünüyor ama ayağa kalkınca düzelmemiş gibi geliyor bunların nedenleri 1.ameliyat çok yeni 2.dik durmak ve ayakları birbirine yakın tutmak özellikle topuklu ayakkabı varken çok zor 3.ameliyattan çıkınca aynadan baktıuğınızda arka tarafta yani baldırlarda şişlik görünüyo çünkü kas arasına yerleştirildiği için yürüdükçe kaslar kendini itcek yani zamanla bacak şekli daha güzel oturcak ve daha güzel olcak arkadaki şiş görüntüde azalıyor. ben bunları her geçen gün daha iyi fark edebiliyorum BLOMMA sende lütfen acele etme iyi düşün ikide bir ameliyat olmak narkoz almak kolay değil.buradaki hepimiz çok takıntılıyız lütfen bu takıntıların kurbanı olmayalım
Canim arkadasim benim inan okurken hüngür hüngür agladim zaten öyle dolmusumki elimde degil kendimi üzmek istemiyorum ama bacaklarima bakinca mutlu olmuyorum sadece üzülüyorum ic yanlara dogru firlamis iki baldir görüyorum diyorumki cok sükür sakat degilim iki bacagim var olmazsa cikartir kurtulurum bunlardan ama niye üzülüyorsun o zaman gel anlat iste, zaten ben cok acaleci bir insanim hic sabretmeyi bilmem onu kafaya taktimya ya olacak ya olacak yahu o zaman bu bacaklarla 31 sene nasil durdun dur iste biraz daha biraz zaman gecsin iste.Sanada göndermistimya doktora sitem ederken oda bana yazmis biraz bekleyin bakin önceleri sakat kalmaktan korkuyordunuz bir iki haftada gayet iyisiniz demisti ama sunuda söylemeden gecemiyecegim hicbir zaman beni basindan savmadi hep olurunu konustu o yüzden cikarsamda ayni doktoru düsünüyorum, bana yazdigin iltifatlar icin tesekkür ederim hani gafebesi abla demisya sana seni görse sok olurdu sen hep böyle kirki gectim diyorsun seni yasli saniyorlar oysa görseniz incecik kibar ve zarif bir bayan yasinida hic göstermiyor zaten daha öncede yazmistim bunlari, beni hep kendime getirecek yorumlar yapiyorsun cok üzülünce bunlari aklima getirmeye calisacagim, tesekkür ederim canim benim:)
Bacaklarının şekli için üzülen ve pişman olan arkadaşlar..daha iyisini istemekte haklısınız ama eski halinin iyisiyse buna bile şükredin..ben bu hafta 2 senedir ilk defanişanlımla alışverişe çıktım içinde bulunduğum duyguların tarifi yok zaten bi mağazadan 2 saatte zor çıktık hep düşündüm ne alsam nasıl alsam arayıp bulana kadar bana göre olanı ee sinir oldu haliyle..ee güyün diye verdiği şeyler oldu çoğuna beğenmedim ben bunu dediysemde o kadar şey içinde illa bişeyler denemek zorunda kaldım ve hiç bişeyin yakışmadığını gördü ben bacakalrımdan dolayı die anlamasın die hep bacaklarımı bitişik tuttum zaten ve burda arkadaşların bahsetğiği gibi bacaklarımı kendim kalın bişeyler yapıştırarak biraz düzgün bi görüntü aldırmaya çalıştım..ama hiç rahat değildim gün rezil oldu ve bu durum için bi kere daha hırslandımm..kötünün iyisi bile olmuşsa lütfen yetinin..ben kabanlara baktım onlar bile yakışmıyor çünkü basenlerde orantısız bi genişlik var ayrıca üst bacakta da çıkıntı..unutmayın beterin beteri var..benm bacaklarım meeko nun kilere çok benziyo benmkinden daha kötü halde olan yoktur gibi geliyo bana...burda ameliyat olan arkadaşların hepsininde bacakarında gözle görülür iyi gelişmeler var..kendinizi gereksiz üzüyorsunuz...
Bacaklarının şekli için üzülen ve pişman olan arkadaşlar..daha iyisini istemekte haklısınız ama eski halinin iyisiyse buna bile şükredin..ben bu hafta 2 senedir ilk defanişanlımla alışverişe çıktım içinde bulunduğum duyguların tarifi yok zaten bi mağazadan 2 saatte zor çıktık hep düşündüm ne alsam nasıl alsam arayıp bulana kadar bana göre olanı ee sinir oldu haliyle..ee güyün diye verdiği şeyler oldu çoğuna beğenmedim ben bunu dediysemde o kadar şey içinde illa bişeyler denemek zorunda kaldım ve hiç bişeyin yakışmadığını gördü ben bacakalrımdan dolayı die anlamasın die hep bacaklarımı bitişik tuttum zaten ve burda arkadaşların bahsetğiği gibi bacaklarımı kendim kalın bişeyler yapıştırarak biraz düzgün bi görüntü aldırmaya çalıştım..ama hiç rahat değildim gün rezil oldu ve bu durum için bi kere daha hırslandımm..kötünün iyisi bile olmuşsa lütfen yetinin..ben kabanlara baktım onlar bile yakışmıyor çünkü basenlerde orantısız bi genişlik var ayrıca üst bacakta da çıkıntı..unutmayın beterin beteri var..benm bacaklarım meeko nun kilere çok benziyo benmkinden daha kötü halde olan yoktur gibi geliyo bana...burda ameliyat olan arkadaşların hepsininde bacakarında gözle görülür iyi gelişmeler var..kendinizi gereksiz üzüyorsunuz...
serpilcim gerçekten söylüyorum bacakların eski halinden gözle görülebilecek kadar daha iyi ve daha iyi olacak.SİLİKON TAKTIRAN ARKADAŞLAR lütfen acele etmeyin ameliyattan çıkınca yattığınız yerden bacaklar düz görünüyor ama ayağa kalkınca düzelmemiş gibi geliyor bunların nedenleri 1.ameliyat çok yeni 2.dik durmak ve ayakları birbirine yakın tutmak özellikle topuklu ayakkabı varken çok zor 3.ameliyattan çıkınca aynadan baktıuğınızda arka tarafta yani baldırlarda şişlik görünüyo çünkü kas arasına yerleştirildiği için yürüdükçe kaslar kendini itcek yani zamanla bacak şekli daha güzel oturcak ve daha güzel olcak arkadaki şiş görüntüde azalıyor. ben bunları her geçen gün daha iyi fark edebiliyorum BLOMMA sende lütfen acele etme iyi düşün ikide bir ameliyat olmak narkoz almak kolay değil.buradaki hepimiz çok takıntılıyız lütfen bu takıntıların kurbanı olmayalım
ben çok iyiyim şükür.ameliyat olduğum belli bile değil ben yarım saatten fazla yürüyorum.evet çalışmıyorum ama benim baştan beri ağrım olmadı zaten inş.bundan sonra ameliyat olacak olan arkadaşlarda benim gibi ağrısız atlatırlarSERPİL1983, sizin ameliyat sonrası halinizi göremedim. Albümünüzde varmı?
SAMİMİ ;sen nasılsın? Yürüyüş yapıyorum diye yazmıştın. Ne kadar yürüyebiliyorsun. Bildiğim kadarı ile sen çalışmıyorsun. Çalışmayınca uzun süre ayakta durmana gerek yok. Onun için daha az ağrı , zorluk hissetmen normaldir.
Veeee arkadaşlar en önemlisi bunu kendim dahil hepimiz için söylüyorum; mükemmeli aramaktan vazgeçmek. Kusurlarımızla kendimizi sevmek ve başkalarının ne düşündüğünü bu kadar önemsememek. Biliyorum bunu yapmak hiç kolay değil. Ameliyat olmaktan daha zor. Ama deneyelim. Kendimizi daha çok sevelim. Ve başkalarını daha AZ ÖNEMSEYELİM...
samimicimm canım benim cok tesekkur ederim gercekten moralimi düzelttin.
kızlar biz samimiyle yaklaşık 2 aydan fazladır tlfda konusuyoruz bugun de web cam den gördü beni ve cok iyi geldi söylledikleri bana. cunku ben hiç memnun değilim su anki halimden. inşallah zamanla oturcak zaten agrılarımdan dolayı zamana bırakmaktan baska carem yokilk fırsatta foto yuklicem ama yatar vaziyetteyim ve yazmak cok zor su an sadece okuyabiliyorum
evet daha rahat. lokaldi bu sefer. sonrası da daha rahat bugün işe gidebilirdim mesela 3 gün hareket etmemek gerektiği için gitmedim, bir sıkıntı olduğu belli olurdu ama dayanılamayacak bir acı yok, merdiven biraz zorluyor.
KESKE canim bacaklarin cok güzel olmus zaten öncesini hatirliyorum cok sorun yoktu ama simdi harika olmus
GAFEBESI seninkinide cok begendim dolgun duruyor ben kalin bacak severim ama benimki kadar kalin degil tabiki, cok güzel olmus hic inceldi diye üzülme gayet iyi duruyor alt bacagin en kalin yeri kac santim canim?
IPEKCE seninkinide doktor ayni silikon gibi doldurmus sasirdim altlari bu kadar güzel doldurmasina keske azicikta diz cukuruna koysaymis ama böylede iyi sakin üzülme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?