Bacak dolgusu yaptıran var mı?

keşke süper olmuş buna hata bulur etek giymezsen çarpılırsın vallaa :13::13: öncedende düzgünmüydü dr çoştu. vallaa kusur yok yani.senin dr kimdi tekbenmiyimin dr umu. afferim adama adam gibi yapmış.

ARZUXX rica ederim. Ne sormak istersen sorabilirsin. Elimden geldiğince cevaplarım. Ben de öğleyin ameliyata girdim. Evet aç karnına gitmen gerek. Ve de su içme. 7 saat öncesinden yemeyi bırak dediler bana sanırım, tam hatırlayamadım orasını. Ama ben geceden kestim yiyecekleri :) Canım taksit yapıyor mu bilmiyorum. Ben hiç soramadım doktora. Direk kredi çektim bankadan, peşin para verdim doktora. Sen özel olarak bir sor istersen, kolaylık yapabilir belki. Evet aynı doktorlarımız herhalde. Özel mesajında sen öyle söylemiştin bana.

keşke süper olmuş buna hata bulur etek giymezsen çarpılırsın vallaa :13::13: öncedende düzgünmüydü dr çoştu. vallaa kusur yok yani.senin dr kimdi tekbenmiyimin dr umu. afferim adama adam gibi yapmış.

Teşekkürler GÜLERER :) Çarpılmadan hemen bir etek alayım o zaman kendime :) Benim bacaklarımın sadece diz kısmından yağ alındı, diz altında iç kısımlar doldurulmaya çalışıldı. Diğer yerlere bir müdahalesi yok doktorun. Alt bacaktaki parantezi saymazsak, bacağımın geri kalan yeri düzgündü diyebilirim :) Evet TEKBENMİYİM, BLOMMA, KATREE ile doktorlarımız aynı. Herkes için hayırlısı olsun... Bunu o kadar çok içten diliyorum ki...

herkese iyi geceler. bugun ilk is gunumdu operasyondan sonra. 10. gun. oglen arasi 1 saati geckin ayaktaydim. onun disinda genelde oturdum. su an ayaklarim resmen davul gibi :26: o kadar sisti ki beni cok rahatlatan hatta yokmus hissi veren yeni varis corabi bile rahatsiz ediyo. bilegimin oradaki yaralari sizlatiyo.. ayy mizmiz cocuklar gibiyim. oysaki bunyem gucludur. sezeryanden sonra hic yatmadim. 2 gun sonra full evimi temizlemistim, hic yatmamistim
blommacim sanirim bacagim 38 cm. emin degilim ama. mezurayi bulayim olceyim tekrar..
dior cum ctesi kontrolum var..bilek ustu kizarikligindan ziyade dizici sisini gostericem dr ye.nitekim daha inmedi dizler
serpilcim acele yok. eminim eski halinden cok cok daha guzel olacak

Son düzenleme:
Keske merhaba. Kusura bakma ben de sormak istiyorum. Sende yağ enjeksiyonu mu var sadece? Yani diz ici yağ alınmış ok. Ama diz altı implant mı dolgu mu? Bir de özelden bana yazar mısın doktorun kim, nerede e kaça maloldu? Canım yaa keske ben de yaptirabilsemmm

ipekçe çok güzel güle güle kullan arkadaşım allah bizede göstersin işallah bu günleri

işallah bende aynı izmirdeyim ben sen

arzu hadi bakalım herşey yolunda gitsin işallahh ..

blomba senin bacakların gibbi olmasını okadar isterdimki bacaklarımın süper bacakların var bence idollerim arasında yani

kafayıyemişdüşler katree tekbenmiyim arkadaşlar beni kabul edermisiniz sizlerinde fotolarını doktorlarını merak ediyorum?

Tesekkür ederim canim arkadasim zaten artik kottan baska sey giyecegimi sanmiyorum silkon 140 cc idi keske sende resim eklesende görsek bacaklarini canim.

Tesekkür ederim DIOR senin yorumlarinida bekliyordum acikcasi ama haklisin icine sinmedimi olmuyor iste cok acele ettim ikinci amaeliyat icin cok umarim simdi sabirli olabilir ve biraz beklemeyi becerebilirim.

Topuklu ayakkabı ve hafif dar paça pantolon giydim bugün
Topukluyla daha çarpık bir görüntü oluşuyor
ben de diz altımdaki boşluklara tuvalet kağıdı yerleştirdim

SERPIL 1983 canim sende sanirim bana kac cc silikon takildigini sormustun 140 cc takildi canim doktor en kücügü demisti ama ben kalin bulup sitem edince kalinlik üc ay sonra hala sizi rahatsiz ederse cok daha kücügü ile degistiririz demisti demekki en kücügü bu degilmis canim ama kullandigi markanin en kücügünün bu oldugunu söylemisti bir marka daha varmis ama onu kullanmayi birakmis ee o zaman degistirirsem bana kullanmadigi markayimi takacak valla hic aklim yatmiyor artik hic bir seye....

ipekce merak ettigim birsey daha var, neden bu kadar para odedin anlamadim? Ben ayni doktora 6 ay once cok daha az odeyerek olmustum,alti ayda mi yapti bi zammi ya da sana daha farkli bir islem mi uyguladi?

kliniğinde mi oldun acaba şimdi bi hastaneyle anlaşmış klinikte yapması yasaklanmış o yüzden hastane masrafları ws eklenince 4000 oldu ben ilk okumaya başladığımda formu 2500 filan diye bahsediyodu herkes bende kendimi ona göre ayarlamıştım sonra sürpriz oldu bu

özelden mesaj gönderen arkadaşlar kusura bakmayın henüz özelden gönderemediğimiçin cewap yazamadım size..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…