en ıyısı ben foto ekleyeyım ızmırdekıler ıcın doktor secımınde kolaylık olur belkı.doktorla konustum yazın bır seans daha yag enjeksıyonu.
kliniğinde mi oldun acaba şimdi bi hastaneyle anlaşmış klinikte yapması yasaklanmış o yüzden hastane masrafları ws eklenince 4000 oldu ben ilk okumaya başladığımda formu 2500 filan diye bahsediyodu herkes bende kendimi ona göre ayarlamıştım sonra sürpriz oldu bu
özelden mesaj gönderen arkadaşlar kusura bakmayın henüz özelden gönderemediğimiçin cewap yazamadım size..
ARKADAŞLAR...PAZARTESİ SABAH 10:30 İÇİN RANDEVU ALDIM ŞÜKÜR BAŞLAMAK BİTİRMENİN YARISIDIR DİYORUM :dd BİRAZ TUHAF OLDU İÇİM HEYECAN KORKU HEPSİ KARIŞIK...KENDİMİ CESARETLENDİRMEYE ÇALIŞIYORUM O SEDYEYE YATCAM Bİ KALKCAM ZATEN HERŞEY OLMUŞ BİTMİŞ ERTELEMEYECEĞİM ÇOK KORKUYORUM AMELİYATTAN AMA GÖZÜMÜ KARARTTIM..BÖLE HER GÜN ÜZÜLÜYORUM KAHROLYUORUM...İNŞLH HERKES İÇİN HAYIRLISI OLSUN VE EN GÜZELİ OLSUN...
Kizlar bugün doktorumla telefonda konustum ve sikintilarimi anlattim begenmedigimi kalin buldugumu söyledim ve bileklerdeki silikonun bittigi bilegin basladigi yeri hic hos bulmadigimi anlattim oda bana kaslarin silikonu sikistiracagini ve silikonun yerine oturunca seklin güzel olacagini söyledi acele etmemem gerektigini zaman gecmesi gerektigini anlatti bende önümüzdeki kisa kadar beklemek istiyorum aslinda durabilirsem ve bu zaman sonunda yine begenmezsem lokal anestezi altinda silikonun cikartilip yerine yag enjeksiyonu yapilabilecegini anlatti silikonun ve yag enjeksiyonunun yerinin tamamen farkli oldugunu ikisinin ayni operasyonda yapilabilecegini söyledi bacakta hic basina gelmedigini ama gögüs silikonunda bes alti hastanin silikona alisamayip büyük buldugunu ve cikarttirmak istedigini anlatti gögüstede durum ayniymis silikonun kendisine yer bulmasi gerekirmis ve kafami bulandirmayip kendimi üzmememi cözümü oldugunu kafam her karistiginda onu aramami söyledi ve biraz rahatladim dogrusu ayrica daha kücük silikonla degistirmeyide sordum bu markanin en kücügü buymus bir marka daha varmis onun biraz kücügü varmis ama sert oldugu icin pek kullanmayi tercih etmiyormus, aklima gelenler bunlar sizinlede paylasmak istedim..
ARKADAŞLAR...PAZARTESİ SABAH 10:30 İÇİN RANDEVU ALDIM ŞÜKÜR BAŞLAMAK BİTİRMENİN YARISIDIR DİYORUM :dd BİRAZ TUHAF OLDU İÇİM HEYECAN KORKU HEPSİ KARIŞIK...KENDİMİ CESARETLENDİRMEYE ÇALIŞIYORUM O SEDYEYE YATCAM Bİ KALKCAM ZATEN HERŞEY OLMUŞ BİTMİŞ ERTELEMEYECEĞİM ÇOK KORKUYORUM AMELİYATTAN AMA GÖZÜMÜ KARARTTIM..BÖLE HER GÜN ÜZÜLÜYORUM KAHROLYUORUM...İNŞLH HERKES İÇİN HAYIRLISI OLSUN VE EN GÜZELİ OLSUN...
Anladim canim; ben klinikte olmustum. Genel anestezi de istememistim ben. Acaba ikinciye ayni doktora gitsem ne kadar odememizi istiyor sorabilir misin gittiginde. Bazi arkadaslar ikinciye para odemediler. Tekrar gecmis olsun!
Tekbenmiyim: özel albümünü az önce inceledim gerçekten çok güzel görünüyor. Maşallah diyelim.Diz arkasındaki kesi izi estetik dikişi yapıştırma mı? acaba izler zamanla yok olucak mı? Hamilelik, emzirme dönemi derken benim bacak estetiği işi başka baharlara ertelendi ama imrenerek seni takip ediyorum.Bacakların doğal oldu.Ömür boyu sağlıklı bir şekilde kullan inşallah. Yağ transferi fiyasko eriyor, en iyisini yaptın ama ben yaptırana kadar bu fiyatlar sanırım uçup gidecek...
Teşekkür ederim ERİMESİN7.Daha yeni ekledim ne çabuk gördün :)) ben şu an ki durumu ne kadar anlatırsam anlatayım fotoğraflar kadar açıklayıcı olmuyor. Dün pantolon için alışverişe gittim.Bir şey almasam bile içimde bir rahatlık vardı.Çok fazla seçmek zorunda değildim artık. O siyah streç pantolonu aldım.Giydim ve foto çektim orda. Yapıştırma yöntemi mi bilemiyorum ama doktora izleri sorduğumda bir süre biraz kırmızımsı olacağını sonra yavaş yavaş renginin solacağını söyledi.Kabukları daha yeni düştü tamamen.
Hamileliğin için de gözün aydın.Allah tamamına erdirsin inşallah. Hayırlısıyla bebeğini kucağına alır büyütürsün.Sonra hayırlısıyla sen de bu sorundan kurtulursun inşallah.Silikon ameliyatı olduğum ilk günler de benim de tamamen iyileşmeye karşı inancım baya azalmıştı.Hata yaptığımı düşündüğüm zamanlar da oldu,özellikle yürürken acı çektiğim günlerde.Her zaman topukluyla mı dolaşacağım diye isyan ettiğim de oldu.Diz kapaklarımı tam dik tutamadığım zamanlarda "aferin fazlasını istersen böyle eciş bücüş kalırsın!" diye kendime kızdım hattaAma sabretmek gerekiyor gerçekten. İlk zamanlara göre çok az bir rahatsızlığım var silikonla ilgili.Tamamen alışacağım zamanlar da gelecek diye sabrediyorum.Örneğin koşamıyorum henüz.
kızlar foto yükledim doktor tavsiye lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?