gafebesi canım kilo da alsam değişmiyo ki bacak yapım sabit kalıyorhala düz basamıyorum bi de bugun kramp girmiş gibi bi agrı var sağ bacagımda. zaten sağda şişlik de hissediyorum zamanı ileri sarabilsem de görebilsem ne olacagını.....
inşallah hepimizin dileği gercek olur birbirimize o kadar cok dua ediyoruz ki burda, kesin bi sinerji olusturabiliriz düşünsenize bi sabah kalkıyoruz ve kalem gibi bacaklar :)
canım benim cok tesekkur ederim en basından beri destek olduk birbirimize iyi ki varsın. bana da bi güzel geliyo bi değil ama hep bi eksiklik var. eğrilik yok demişsin ama ameliyatsız halime bak da gör nasıl eğri
canım şu an işyerinde olduğumdan resmin sadece küçük haline bakabildim, bilgisayarımı arkamdakiler görebilir, kocaman ekranım var çünkü , büyük haline evde bakıcam , ama benim de gördüğüm kadarıyla bana ilk gönderdiğin resimden bugüne çok değişmiş, dolgunlaşmış , demek ki zamanla gerçekten de güzelleşiyor :)
saol canım ya sende iyiki varsın ama benim bacaklar gerçekten seninkinden daha eğri hem sana öle gelmesi çok normal bende öle hissediyordum ama inan zamanla geçecek ve mutlu olcaksın ben cumartesi günü ilk defa varis çorabımı çıkartıp elbise giycem o kadar mutluyum ki yıllardır bunun hayalini kurardım ve sonuçta gerçek oldu seninde öyle olcak.ben hiç bir özel günde etek elbise giymedim belki size komik gelcek ama mayıs ayında 30.yaş günümde kendime güzel bir elbise alıcam:)ve benim için çok özel olcak.görümcemler her yaz denize gidelim beraber derler bende hep denize gidilleceği zaman hastayım gelemicem derdim.ilk defa bu yaz ben onlara denize gidelim mi dicem. bunlar başkaları için çok sıradan şeyler ama bizim için sorun işte.ben Allahıma binlerce kere şükür ki
kurttuldum darısı tüm isteyenlerin başına inş.
canım ctesi görceksin zaten coraptan acaip sıkıldım cıkarmak için can atıyorum. bugun bileklerime kadar sıyırdım ve diz kapağımın arkası mosmor olmuş. değişiyo görüntü zamanla evet ama iyi yönde mi kötü yönde mi zaman göstericek zaten hala yürüyemiyorum dün gece yataga yattıgımda sırt üstü yatmaktan ne kadar sıkıldıgımı anladım bacak ne kadar önemli bişeymiş dedim yan yatmayı özledim :)
canım komik gelir mi hiç deli misin aynı duyguyu paylaşıyoruz hepimiz. kısa giyinmenin ne demek oldugunu bitek biz biliriz......
doktorun yüz üstü yatabileceğinide söylemedimi ben doktora ameliyattan çıkınca yüz üstü yatabilirmiyim dedim evet dedi ben ameliyat olduğum günden beri yanda yatıyorum yüz üstüde ama ayağımın altına hep yastık koyuyordum
Serpil size de çookk geçmiş olsun inş.istediğiniz gibi olur ben çok kararsızım dr konusunda bir de cesaretim eksik( ama emin olduğum şey yağ.enj.olmak çünkü yaşım 37 silikona cesaret edemem. hem yağımda çok:)) o yüzden bu işe cesaret edenleri canı gönülden kutluyorum Allah pişman etmesin
serpil tekrar geçmiş olsun tekrar şişler indikten sonra sana yetersiz gelebilir fakat en azından kemik yapın düzgün en kötü senaryo bir kez daha yaptırırsın tam istediğin gibi olur. bileklere takıksın benim gibi alttan dolgun gelsin istiyosun yine benim gibi zannnederim.
KATREE nasılsın iyi misin?
katre sen tekbenmiyimin dr una yaptırmıştın dimi. güzel olmuştu son halinin resmini görebilecekmiyiz.
Kafayıyemişdüşler mesaj kutun dolu :)) bi ara boşaltırsın artık:)))...bu arada ameliyat ücreti atıyorum 5000 verirse muayene ücretini düşünce 4800 mü verceğiz yani doktora...:))
kaas taytlı fotolarıma bakar mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?