- 22 Ekim 2011
- 234
- 15
- 98
amin canım inşallah hayırlısı olur ahmet karacalardan randevu aldım
tekbenmiyim sen ameliyat oldun mu acaba ? eğer olduysan ben kaçırdım sanıırm konuyu ve ben senin fotolarını göremiyorumkaldırdın mı acaba?
ZEYNEPROJEN umarım ıstedıgın gıbı olur . Kızlar fotograf yukleyemıyorum . Pıksel ı cok buyuk falan dıyor bılen bırı anlatabılırmı lutfen
ben laptop ile çektim foto bunu dene istersen. FACEBOOK hesabını kullanabilrsin foto çekmek için. foto ayarlarından "sadece ben" kısmını ayarla ve çektiğin fotoları paylaş de. paylaştıktan sonra onları masa üstüne alarak buraya yükleyebilirsin. ben öyle yaptım :)
teşekkür ederim tekbenmiyim. evet beğenmediğim kısmı belli. rahatça birleştiremiyorum bazir yamuk iki bacak arası açık kalıyor. tekbenmiyim işin ilginçliği de bacaklarımı sıkarak (yani çok zorlamadan) daha doğrusu kastığımda birbirine değiyor düz oluyor ama rahatça ayaklarımı birleştirdiğimde bacakalarımın arası açık kalıyor. ee her zaman da kendimi kasamama ve de bacağımın normal görüntüsü öyle yamuk. ama fikirdelisi arkadaşımızın başına gelenleri okuduktan sonra( hem çok üzüldüm onun adına hem de korkum iki kat daha arttı kendi adıma ne yapacağımı bilemiyorum arkadaşım
TEKBENMİYİM Maşallahh sana Allah nazarlardan saklasın seni çok güzel olmuş bacakaların ALlah bi sıkıntı çıkarmaz inşallah ömür boyu kullanırsın bunları :))(( çok özendim sana yaa benimkilerde böyle olsa. TEKBENMİYİM eminim bıkmışsındır anlata anlata ama LÜTFEN benim için de anlatır mısın o süreci. ameliyat oldun sonra o süreç çok mu sancılıydı ve ben çalışıyorum iş hayatıma dönmem ne kadarımı alır ??
KAFAYIYEMİŞDÜŞLER( yağ enjeksiyonu daha kolay diyorlar yaptıran arkadaşları umarım bizimde kolay olur işlemimiz.
dun 2. haftam bitti. ben de sanirim isler pek yolunda degilbacaklarimda fazlasiyla odem var. diz icimin sisi inmedi. bugun dr bastirarak masaj yapti. resmen acidan kivrandim yakinimla gittim. onun 1. ayi doldu. her sey yolunda onda. varis corabini da cikardi. dr masajdan sonra bacaklarimi sikica bantladi. daha basincli varis corabi giy dedi. eski corabima dondum ama ayak kismini kestim. bu arada yara olan yerlerim berbat durumda resmen acik yara oldu onumuzdeki hafta masaj aletine giricekmisim. bacagimda dalgalanmalar oldu alet onlari duzeltecekmis sozum ona. bu biraz da sans isi gordugum. yakinim da her sey yolunda giderken ben de gitmiyo maalesef 2. haftam bitmesine ragmen 1 ay daha giyeceksin corabi dedi. bu illet coraptan kactikca basima bela oldu. ag kismi cok asagida. ise nasil gidicem. yaralarimdan topallayarak yuruyorum.. neyse umarim cektigim acilara deger..
gulerer sende de dalgalanma cukurluk olmus. sen o masaj aletine girmedin mi? sadece yag enjeksiyonumuydu seninki de
son 23 saatim kaldı korkuyorum :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?