Bacak dolgusu yaptıran var mı?

tekbenmiyim sen ameliyat oldun mu acaba ? eğer olduysan ben kaçırdım sanıırm konuyu ve ben senin fotolarını göremiyorum kaldırdın mı acaba?

amin canım inşallah hayırlısı olur ahmet karacalardan randevu aldım

merhaba, hoşgeldin ve hakkında hayırlısı olmasını dilerim PURPLECITY. bu arada ben resimlerini gördüm.sana bacaklarında bir problem yok demek istemiyorum çünkü sen eğer sorun görüyorsan bunu kimse değiştiremez biliyorum.demek ki bu şekil seni mutlu etmiyor. ama gerçekten resimlerden bugüne kadar gördüğüm en az sorunlu bacak seninkilerdir herhalde.nerelerin düzeltilmesini istediğini az çok anlıyorum ama olmasa da olurmuş demeden geçemiycem. yine de ameliyat olacaksan sanırım yağ enj. ile süper bir sonuç alırsın.çünkü mükemmelliğe ramak kalmış :) o "ramak" da kısa zamanda gerçekleşir ve mutlu olursun umarım...

Son düzenleme:
ZEYNEPROJEN umarım ıstedıgın gıbı olur . Kızlar fotograf yukleyemıyorum . Pıksel ı cok buyuk falan dıyor bılen bırı anlatabılırmı lutfen

ben laptop ile çektim foto bunu dene istersen. FACEBOOK hesabını kullanabilrsin foto çekmek için. foto ayarlarından "sadece ben" kısmını ayarla ve çektiğin fotoları paylaş de. paylaştıktan sonra onları masa üstüne alarak buraya yükleyebilirsin. ben öyle yaptım :)

tekbenmiyim sen ameliyat oldun mu acaba ? eğer olduysan ben kaçırdım sanıırm konuyu ve ben senin fotolarını göremiyorum kaldırdın mı acaba?

evet oldum.ilkini ağustos ayında.ikincisini de 38 gün önce oldum.yağ enj. yetmeyince silikon ameliyatı oldum.daha kaldırmadım ama bir süre sonra kaldırabilirim.arkadaşlık isteğini kabul ettim.sanırım şimdi görebilirsin...

PURPLECITY acaba öyle paylaştığın için mi resimlerini arkadaş olmadan da görebildim ben? yani bu sitenin arama bölümüne "bacak dolgusu" yazınca çıkan forum konularının içinde resmin görülebiliyor.sanırım albüm oluştur bölümünden girmemişsin.

teşekkür ederim tekbenmiyim. evet beğenmediğim kısmı belli. rahatça birleştiremiyorum bazir yamuk iki bacak arası açık kalıyor. tekbenmiyim işin ilginçliği de bacaklarımı sıkarak (yani çok zorlamadan) daha doğrusu kastığımda birbirine değiyor düz oluyor ama rahatça ayaklarımı birleştirdiğimde bacakalarımın arası açık kalıyor. ee her zaman da kendimi kasamama ve de bacağımın normal görüntüsü öyle yamuk. ama fikirdelisi arkadaşımızın başına gelenleri okuduktan sonra ( hem çok üzüldüm onun adına hem de korkum iki kat daha arttı kendi adıma ne yapacağımı bilemiyorum arkadaşım

TEKBENMİYİM hayır o yüzden değil. albümü albüm oluşturdan yaptım ama herkese açık olarak kaydetmiştim ondan :)

TEKBENMİYİM Maşallahh sana Allah nazarlardan saklasın seni çok güzel olmuş bacakaların ALlah bi sıkıntı çıkarmaz inşallah ömür boyu kullanırsın bunları :)) (( çok özendim sana yaa benimkilerde böyle olsa. TEKBENMİYİM eminim bıkmışsındır anlata anlata ama LÜTFEN benim için de anlatır mısın o süreci. ameliyat oldun sonra o süreç çok mu sancılıydı ve ben çalışıyorum iş hayatıma dönmem ne kadarımı alır ??

evet onun başına gelen üzücü bir durum ama genelleme yapıp kendini geri çekme. keşke herkes hiç bir sorun yaşamadan bunu atlatsa. ben de çok merak ediyorum FİKİRDELİSİ nin neden böyle oldu diye ama yine de cesaretin kırılmasın.doktorunla görüş önce.korkuların devam ediyorsa görüşmeye rağmen, birazcık daha araştırır belki öyle karar verirsin olmaya ya da olmamaya.bahsettiğin doktor (ki artık doktor ismi vermiyoruz,özel mesaj hariç) benim de doktorum. git, çok iyidir hiç bir sorun yaşamazsın filan demem çünkü bu büyük bir sorumluluk olurdu,kişiye göre değişiyor ameliyatla ilgili herşey.

teşekkür ederim. amin... inşallah senin de,bunu dileyen herkesin de benimkilerden daha güzeli olur. hayır bıkmadım.ama kısaca anlatmaya çalışacağım,uyku vaktim geldiği için :) yağ enj. olduğumda havalar sıcaktı,varis çorabı sıkıntı verdi tabi bir süre ama varis çorabı yaz-kış demeden adamı delirten,bacağını sık boğaz eden, yağ enjk. ameliyatından sonra olmazsa olmaz bir illet olduğu için bu kadarına herkes bir şekilde katlanıyor.Öncelikle yağ enj.dan sonra çok fazla bir ağrım olmadı.ilk yürüyüşüm filan da çok sancılı değildi. 3 hafta tatilim kalmıştı ameliyat olduğumda.işe tamamen iyileşmiş olarak başladım.silikon ameliyatı ise daha farklıydı.daha çok acım vardı,çünkü diz kapağımın arkasında kesiler vardı ve bir de silikonlar yeni bir durum.ilk yürüyüş çok acılıydı.Bir daha hiç yürüyemiycem dedim içimden ve kendime kızdım.tekerlekli ofis sandalyesiyle tuvalete gidip geldim bir süre.Düz basmak ve ya az topuklu giymek mümkün olmuyor önceleri.en topuklusundan bir ayakkabı ilaç gibi geliyor.halbuki hiç becerebildiğim bir şey değildir benim.diz kapaklarını tam dik durumda tutamıyorsun ve biraz kamburun çıkıyor yürürken.merdiven ve yürüyüşler zor geliyor insana. fakat bunların hepsi için bu sefer gerçekten en az 3 hafta gerekli insana.ben onu gördüm.yağ enj. dan sonra 3-4 gün içinde işe döneni duydum ama silikon gerçekten dinlenme ve alışma dönemi gerektiriyor bana göre.acı çektiğim zamanlarda pişmanlık duydum doğal olarak ama şimdi iyiki yaptırmışım diyorum.henüz etek giymedim ama bir yere alışverişe gittiğimde giysilere rahatlıkla bakabildiğimi farkettim.işte bu da bence etek giymekten daha büyük bir özgürlük.Herkesin bu özgürlüğü yaşamasını dilerim.

TEKBENMİYİM teşekkür ederim cevap verdiğin için benim bacaklarımı gördün. bana yap enjeksiyonunu önerir belki de. bakalım ne diyecek önümüzdeki haftasonu gidicem nasip olursa. bakalım ne diyecek

Ataşehir esthetica'da ameliyat olan arkadaşlar

Bu hastane ile ilgili bir çekincem var.

Şimdi orası aslında bir estetik tıp merkezi, hastane de değil ,allah korusun ameliyatta kötü bir durum oluşsa, müdahale edebilecek uzman doktorlar ve sağlam bir yoğun bakım ünitesi bulunuyor mu acaba?
Bunu daha önce soranınız , soruşturanınız oldu mu?

Ailem 2000 lira daha ver , Acıbademde yaptır , riske atma diyorlar ama o zaman da masraf 8000 e çıkıyor

KAFAYIYEMİŞDÜŞLER ( yağ enjeksiyonu daha kolay diyorlar yaptıran arkadaşları umarım bizimde kolay olur işlemimiz.

canım arkadaşım masaj aleti ne biraz açarmısın masaj aleti nasıl bişey. çok üzüldüm durumunada biraz geniş varis çorabı al 4 numara falan nasıl olsa iyileşeceksin bu dar çorap kip tutuyo tamama bu kadara lüzum yok bence.
evde bi tane yuvarlak üstü tırtırlı alet var tv de satılıyodu ondan var aynı vazieyi görürmü acaba. çukurkuklara zannediyorum yay konması gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…