Bacak dolgusu yaptıran var mı?

çok doğru diyorsun palmadoro..hiç kimseyle bu konuda bu kadar dertleşeceğim aklıma gelmezdi taki burayı bulana kadar..ama burayı bulduğumdan beri artık daha rahatım burdaki arkadaşların yazdıkalrını yaşadıkalrını okudukça hem üzülüyoruz hemde cearetleniyoruz..burayı bulmasaydım bu kadar cesaretim hayatta olamazdı...benm de burda bir çok arkadaşın üzüntüsüyle üzüldüğüm mutluluğuyla mutlu olduğum yaptıramayan arkadaşlara dua ettiğim çok zamanalr oluyo...burası ayrı bi alem işe gelir gelmez hemen okuyorum burayı hiç tanımadığım ama aslında çok yakından tanıyor gibi hissettiğim buradaki insanalrın yaşadıkalrını yazdıklarını merak ettiğim için ilk işim formu açıp okumak oluyor...nişanlıma henüz bişey sölemedim sölermiyim bilmiyorum şuan için hiç bişey sölemeyi düşünmüyorum..muayene hafta içi ona işte olduğumu sölerim ruhu bile duymaz..aradaki mesafe fazla bizim ben tuzla tarafındayım o esenler...hafta içi çok nadir görşüyoruz ancak hafta sonalrı..ee ameliyat gününüde hafta içi bi güne alırsam hafta sonuna kadar toparlarım die düşünüyorum..ona anlatamam anlatsam ne olcak ki aslında hiç bişey ama bunun ezikliğini yaşamak istemiyorum...şimdi bazen diyor yürümen neden böle fln die zaten onun yanında ya yürümemi değiştirmeye çalışyom ya bol kıyafetler giyiniyorum yada bacakalrımda boş olan kısımları bi şekilde içine bişiler teperek kapatmaya çalışyom...ama şimdi gizleyebilyom ki o da ne zorluklarla...2 ay sonra nasıl gizlicem ((((...bu durum çok yakıyor canımı..şimdiye kadar hep yakıyordu zaten ama artık daha çok üzülüyorum..daha doğru düzgün bi yere egzmeye gitmemişimdir nişanlımla ne giyincem die düşünmekten..hep bize gelmiştir 1,5 sene oldu toplasan 5 kere dışarı çıkmamışızdır yanında kendime güvenim olmuyo ki evde yine rahat kıyafetlerle geçiştiriyorum ama dışarı giderken gğüzel giyinmek lazım ama ne kadar mümkün (((....bakalım hayırlısı olsun diyorum...inşallah sende istediğin bacakalra kavuşacağın günlere en yakın zamanda kavuşursun...çareler senin içinde çare olur...

ben kararımı çoktan verdim ama eşim kesinlikle kabul etmiyor..düşünmediğim gün yok bana kalsa çoktan olmuştum ameliyatı ,siz imkanlarınız varken olun çünkü bu konu eşlerin pek işine gelmiyor.erkekler için bu konunun aslında hiç önemi yok,onlar bacakları güzel olana bakıyorlar olmayanınkini zaten göremedikleri için hiç anlamıyorlar ilginç ama bu böyle ..senin bacağın güzel değilse kapatıyorsun eşinde zaten başkalarına kapalı olmasını istediği için sen ne yaşıyorsun umurunda değil.aslında biz bacağımızı teşhir etmek değil kendimizi iyi hissetmek için ameliyat olmak istiyoruz ama bunu anlamıyorlar.işte durum bundan ibaret..

sevcan dört gözle senin ameliyatını bekliyorum işallah çooookkk güzel olur bacakların benim bacaklarımda çok kötü fotoğraf koyucam ama beceremiyorum sen fotoğraf koyar mısın?

Arkadaşlar benim kızım var bacakları çok açık yürüyor ve dizden aşağısı hafif parantez şeklinde bu durumua çok üzülüyorum acaba oda annesi ile aynı kaderi mi paylaşacak ben kendimi geçtim artık ama bu düşünce beni kahrediyo fikri olan varmı ne yapabilirim.

hayır hayatım pazartesi olacağım ameliyatı , benim için dua edin lütfen yağlarım yetsin ve çok güzel geçsin ameliyatım diye

kaas canım sen kızını bir ortopetise götür hemen , benim bildiğim , yani tv de bir uzman, küçük yaşlarda çocukların bacaklarına masaj yaparak bacak eğriliklerinin düzelildiğini söyledi, hemen götür bir uzmana umarım bir sonuç alırsın

hayır hayatım pazartesi olacağım ameliyatı , benim için dua edin lütfen yağlarım yetsin ve çok güzel geçsin ameliyatım diye

her zaman dua ediyorum herkes için sıra sende senin için de dua ediyorum eminim bütün arkadaşalarda ediyordur...inşlh herşeyin en güzeli olcak eminim...doktor sana muayenede yağın yeter mi yetmez mi sölemedi mi?

evet en yakın zamanda ortopediste götür eminim çaresi olur....yaş küçükken kemiklerin gelişimi daha tamamlanmamış olduğu için illa basşt bi yöntemle düzeltilir...sakın ihmal etme burda yaşanılanları okuyorsun görüyorsun kkendinden biliyorsun...

sevcan dört gözle senin ameliyatını bekliyorum işallah çooookkk güzel olur bacakların benim bacaklarımda çok kötü fotoğraf koyucam ama beceremiyorum sen fotoğraf koyar mısın?

benm evde net yok iş yerinden girebiliyorum sadece burda da eklesem gören olur fln die korkuyorum...arkaya biri fln gecse hemen kapatıyorum sayfayı zaten...zor hayat bizim için :)))

her zaman dua ediyorum herkes için sıra sende senin için de dua ediyorum eminim bütün arkadaşalarda ediyordur...inşlh herşeyin en güzeli olcak eminim...doktor sana muayenede yağın yeter mi yetmez mi sölemedi mi?

yağın az yetmez demişti ama biraz kilo almaya çalıştım bilmiyorum artık yettiği kadarıyla yetineceğim

Arzu size de şimdiden geçmiş olsun çok rahat ve sorunsuz bir ameliyat geçirirsin inşallah ben de sadece yağ enj.düşünüyorum dr ve ücreti hk. msj atarsan sevinirim

serpıl dolgulasmıs bacakların degısmıs bayagı

kaas hangi dr karar verdin paylaşırsan sevinirim

samyeli henüz karar vermedim araştırmadayım öyle kolay olmuyor ama istanbula gitmeyi de düşünmüyor değilim zeynepprojenin de doktoruna bir gitmeyi düşünüyorum yanlız muayene ücreti aldığı için havaya gitsin istemiyorum sen izmirdemisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…