Bacak dolgusu yaptıran var mı?

arzu kızım için paylaşımına çok teşekkür ederim ayrıca ameliyatın da işalllah çok güzel geçer istediğin bacaklara sahip olursun

teşekkürler canım.

Arkadaşlar iyi dilekkleriniz için çok teşekür ederim umarım siz de istediğiniz bacaklara kavuşursunuz

kızın kaç yaşında? eğer sorun raşitizmse güneş bile çözebiliyor, hatta doktor yazın kuma gömün falan diyebilir:) ama ciddiye al gerçekten çözüyor. yanlış basıyorsa türlü türlü tabanlık var. mutlaka götür küçük yaşlarda çok daha kolay.

amanbe kızım 11 aylık ama benim bacaklarım çarpık diye inceliyorum belki dikkatlice. oğlum 4 yaşında oda zayıflıktan olabilir hafiften çarpık ama o erkek diye önemsemiyorum. dikkate alıcam dediğini bu yaz

Geçmiş olsun.Yapı olarak çok zayıf olduğun için sanırım işlem birkere daha sadece dizin alt kısmına yapılsa yetecek gibi.Üst kısım, dizlerde iyi ama dizin
alt kısmıda biraz daha şişik olmalıydı sanki.Belkide orayada ayrı silikon gereklidir.tekrar geçmiş olsun .

tesekkur ederim canım darısı bütün isteyenlerin başına. gitgide oturuyo şekil sanırım. bugun daha iyi gibi.

KIZZLAAARRRR randevu aldım ilk adımı attım :)) hafta doktorla görüşücem bakalım ne olacak

dun 2. haftam bitti. ben de sanirim isler pek yolunda degil bacaklarimda fazlasiyla odem var. diz icimin sisi inmedi. bugun dr bastirarak masaj yapti. resmen acidan kivrandim yakinimla gittim. onun 1. ayi doldu. her sey yolunda onda. varis corabini da cikardi. dr masajdan sonra bacaklarimi sikica bantladi. daha basincli varis corabi giy dedi. eski corabima dondum ama ayak kismini kestim. bu arada yara olan yerlerim berbat durumda resmen acik yara oldu onumuzdeki hafta masaj aletine giricekmisim. bacagimda dalgalanmalar oldu alet onlari duzeltecekmis sozum ona. bu biraz da sans isi gordugum. yakinim da her sey yolunda giderken ben de gitmiyo maalesef 2. haftam bitmesine ragmen 1 ay daha giyeceksin corabi dedi. bu illet coraptan kactikca basima bela oldu. ag kismi cok asagida. ise nasil gidicem. yaralarimdan topallayarak yuruyorum.. neyse umarim cektigim acilara deger..

gulerer sende de dalgalanma cukurluk olmus. sen o masaj aletine girmedin mi? sadece yag enjeksiyonumuydu seninki de

Son düzenleme:

(( canım çok üzüldüm,şişlerin inmemesine,acı çekmene...daha basınçlısı umarım doğru bir karardır ve hızlıca toparlarsın inşallah.Ama anlamadığım neden sıkıca bağlıyor ve bir de daha basınçlı çorap giy diyor.Sendeki sorun neymiş de böyle olmuş açıklamadı mı? Yaraların neden o duruma geldi? ya gerçekten çok üzüldüm...bir de işe gidiyorsun üstelik bu halde yaa ( innnnşallah hemen geçer tüm rahatsızlıkların.

umarım ıstedıgın gıbı olur . Kızlar fotograf yukleyemıyorum . Pıksel ı cok buyuk falan dıyor bılen bırı anlatabılırmı lutfen

canım digital foto. makinesi ile çektiğinde ve özellikle zoom yapmadan çektiğin fotolarda bayaa bi büyük oluyo resmin boyutu ve onu da yüklemiyor çünkü bir sınırı var.eğer bilgisayara resim atabileceğin bir cep telefonun varsa onunla çek ve ekle.çünkü onlar daha küçük boyutlu oluyor.ben de etekli resim çekmiştim ama büyük diye ekleyemedim.

Son düzenleme:

tesekkurler ben rıcada bulunmadan cevap verdın:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…