kaas canım sen kızını bir ortopetise götür hemen , benim bildiğim , yani tv de bir uzman, küçük yaşlarda çocukların bacaklarına masaj yaparak bacak eğriliklerinin düzelildiğini söyledi, hemen götür bir uzmana umarım bir sonuç alırsın
yağın az yetmez demişti ama biraz kilo almaya çalıştım bilmiyorum artık yettiği kadarıyla yetineceğim
evet en yakın zamanda ortopediste götür eminim çaresi olur....yaş küçükken kemiklerin gelişimi daha tamamlanmamış olduğu için illa basşt bi yöntemle düzeltilir...sakın ihmal etme burda yaşanılanları okuyorsun görüyorsun kkendinden biliyorsun...
kızın kaç yaşında? eğer sorun raşitizmse güneş bile çözebiliyor, hatta doktor yazın kuma gömün falan diyebilir:) ama ciddiye al gerçekten çözüyor. yanlış basıyorsa türlü türlü tabanlık var. mutlaka götür küçük yaşlarda çok daha kolay.Arkadaşlar benim kızım var bacakları çok açık yürüyor ve dizden aşağısı hafif parantez şeklinde bu durumua çok üzülüyorum acaba oda annesi ile aynı kaderi mi paylaşacak ben kendimi geçtim artık ama bu düşünce beni kahrediyo fikri olan varmı ne yapabilirim.
kızın kaç yaşında? eğer sorun raşitizmse güneş bile çözebiliyor, hatta doktor yazın kuma gömün falan diyebilir:) ama ciddiye al gerçekten çözüyor. yanlış basıyorsa türlü türlü tabanlık var. mutlaka götür küçük yaşlarda çok daha kolay.
yeni foto yükledim tek basıma cektim evde yalnızım lütfen yorum yapın ama beni mutlu etmek için değil gercek fikrinizi söyleyin cunku ben bu yola bas koydum gerekirse kilo alıp gerekli yerlere yag enjekte ettiricem ama kusursuz bacaklara sahip olucam azimliyim :)
Geçmiş olsun.Yapı olarak çok zayıf olduğun için sanırım işlem birkere daha sadece dizin alt kısmına yapılsa yetecek gibi.Üst kısım, dizlerde iyi ama dizin
alt kısmıda biraz daha şişik olmalıydı sanki.Belkide orayada ayrı silikon gereklidir.tekrar geçmiş olsun .
serpilcim bacaklarında bayağı fark olmuş işallah içine sinmiştir canım bizde bir girişimde bulunsak bide.
KIZZLAAARRRR randevu aldım ilk adımı attım :)) hafta doktorla görüşücem bakalım ne olacak
fiyatlarda yüksek geldi bana ...ya istenilen sonuca ulaşılmazsa verilen parada boşa gidicek...
kızzlaaarrrr randevu aldım ilk adımı attım :)) hafta doktorla görüşücem bakalım ne olacak
dun 2. haftam bitti. ben de sanirim isler pek yolunda degilbacaklarimda fazlasiyla odem var. diz icimin sisi inmedi. bugun dr bastirarak masaj yapti. resmen acidan kivrandim yakinimla gittim. onun 1. ayi doldu. her sey yolunda onda. varis corabini da cikardi. dr masajdan sonra bacaklarimi sikica bantladi. daha basincli varis corabi giy dedi. eski corabima dondum ama ayak kismini kestim. bu arada yara olan yerlerim berbat durumda resmen acik yara oldu onumuzdeki hafta masaj aletine giricekmisim. bacagimda dalgalanmalar oldu alet onlari duzeltecekmis sozum ona. bu biraz da sans isi gordugum. yakinim da her sey yolunda giderken ben de gitmiyo maalesef 2. haftam bitmesine ragmen 1 ay daha giyeceksin corabi dedi. bu illet coraptan kactikca basima bela oldu. ag kismi cok asagida. ise nasil gidicem. yaralarimdan topallayarak yuruyorum.. neyse umarim cektigim acilara deger..
gulerer sende de dalgalanma cukurluk olmus. sen o masaj aletine girmedin mi? sadece yag enjeksiyonumuydu seninki de
umarım ıstedıgın gıbı olur . Kızlar fotograf yukleyemıyorum . Pıksel ı cok buyuk falan dıyor bılen bırı anlatabılırmı lutfen
canım digital foto. Makinesi ile çektiğinde ve özellikle zoom yapmadan çektiğin fotolarda bayaa bi büyük oluyo resmin boyutu ve onu da yüklemiyor çünkü bir sınırı var.eğer bilgisayara resim atabileceğin bir cep telefonun varsa onunla çek ve ekle.çünkü onlar daha küçük boyutlu oluyor.ben de etekli resim çekmiştim ama büyük diye ekleyemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?