Bacak dolgusu yaptıran var mı?

eeee ARZUXX ta ameliyat olmuştır artık saat 4 te girecekti ameliyata. darısı başımıza kızlar :))

purplecity senin bacakların kalınlığı düzgünlüğü ii görünüyo. biraz ayrık oda hareket halinde farkedilmez gibiduruyo. esra erolunda ayrık şuan tv de. içler dolarsa kaslı durmasın yada kalın kalın olmasın. seninde opr. düşündüğünü zannederek yazdım.

GULERER evet canım ben de opr. düşünüyorum randevu aldım haftasonu için. yamuk bacaklarım iç kısımlar boş bakalım ne önerecek doktor gerçi ben ona mail gçndermiştim foto da yollaldım. ben de parantez bacak deformitesi olduğunu ve superdry ile halledilebileceğini söyledi :) bilmiyorum bakalım ne olacak. ayrıca bu yağ olayının kalıcı olmadığını söylüyor bi kaç arkadaş ancak ben silikondan daha çok korkuyorum kaslara zarar verir yırtılmasına sebep olur diye. sorucam bakalım her şeyi doktora :)

ya ben de takip ediyorum uzun zamandır yazışmalarınızı, belki bi cesaret gider yaptırırım bişeyler diye.. ama pişman olrm diye çok korkuyorum
çarpıklık var benm bacaklarımda da. tanıdığım bi doktor yok-etrafmda böyle şylerle ilgilenen biri yok-sadece nette okudğum bikaç şeyle yola çkmak ürkütücü geliyor.
maddi olarak ne kdra mal olacağını da blmiyorm. yağ transferi fln diyosunz bn 165 e 41 kiloyum acaba yağm var mıdr :D o da meçhul. ayrıca ayakta durmak yasakmş sonrasnda sanırm, bn öğretmenim, ayakta durmazsam olmaz.. nyse yaz dönemine denk getirirm diyorum en azndn o zmna kdr araştraym emin olaym :( ya kızlar benm aklıma bu silikon olayı dha çok yattı sanki, ama yok büyük gelmiş küçük gelmş olayı da olsn istemiyorm çıldırıciymm :S :D nefret ettm her bşeyden. ne güzel inceciğim ama bacaklarm düzgn deil işte.. uyuz oluyorm yaaa...

:))) reddish hoşgeldin aramıza. ben de öğretmenim aynı durumdayız ama rapor veriyor doktor muhtemelen yürüyecek hale geleceğimiz zamana kadar rapor yeter sanırım

teşekkürler şekerim :)
ya rapor verirler vermesine de. ya bi aksilik olursa, ya verdikleri rapor yetmezse toparlanmamıza. düşünsene 1 ay okula gidemediğimizi. aman tanrm
bde sorcaklar noldu bu kdr yatcak kdr mı hastasn dicekler of yaa. o sorun deil yazın da yapılır da önemli olan bize göre bişey mi bu, bna emin olamıyorum. hem maddi hem manevi pek hazır değilm sanki ama bi yandan da artık bşeyler yapmalıym diyorum :( sen ne yapmayı planlıyorsun?

Canim benim ilk gün dahil nerdeyse hic agrim olmadi ve hatta aldigim agri kesiciyi hic almak zorunda kalmadim, tabiki ilk bir hafta yürümek zordu kesi yerleri aciyordu sonraki iki hafta daha rahatti ama simdi nerdeyse hic ameliyat olmamis gibiyim yag enjeksiyonu yaptirdigimda bile iki ay dizlerimin üstüne oturmakta zorlanmistim ama bu silikon ve kirk gün oldu ameliyat olali, dizlerimin üstüne oturabiliyorum cömelebiliyorum kosabiliyorum kisaca rahatim her türlü hareket yönünden ama bildiginiz gibi sekil tam istedigim gibi degil yani birde o tam olsaydi cifte kavrulmus olacakti ama artik cok üzülmüyorum gözüm biraz alisti etek giymeye cesaret edemiyorum ama strec kot giyiyorum ve hep hayal ettigim topuklu botlar ile önceden hic giyemezdim cünkü topuklular carpikligi daha cok belli ediyordu. Acele karar vermek istemiyorum ama doktorumlada konustum silikonun tam olarak oturmasini bekliyecegim en az alti ay gecsin hala kalin bulursam bir kücük boy silikonla degistirecegim önceleri silikonu cikarttirip yag enjeksiyonu yaptiririm diyordum ama artik silikona alistim ve bir daha erime riskini göze almak istemiyorum nasil olsa silikon icin bacagimda bir cep acildi silikonu degistirmek koymaktan daha kolaymis lokal anestezi altinda yarim saatlik bir islemmis tabiki gönlüm silikonun tam oturdugunda istedigim gibi olmasi ama mantigim bana otursada sekil cok degismeyecek diyor cünkü mesela KATREE nin bacaklari ilk resimlerdede sonraki resimlerdede cok bir degisiklik göstermemisti bakalim benimki nasil olacak albümümdeki resimleri kaldirip üc ay dolunca yenilerini ekleyecegim ve alti ay doluncada yine eklerim yeni resim, birlikte bakariz ne kadarlik bir degisme olacak sonra kararimi verip ona göre önümüzdeki kisa Allah izin verise bu isi hallederim....

Bu arada gafebesinin niki fikirdelisimi olmus canim arkadasim sen ne kadar aci cektin umarim en kisa zamanda iyilesirsin...

Arzuxx umarim ameliyatin iyi gecer ki ben öyle gececegini düsünüyorum Allah yardimcin olsun....

Sevgili BLOMMA ; başından beri ağrının az olması ne büyük bir şans. Özellikle' hiç ameliyat olmamış gibiyim' cümlen bitirdi beni :) Tanrının büyük bir lütfu. İstediğin gibi olsa idi gerçekten 'çifte kavrulmuş' olacaktı. Bence kötü değil ama önemli olan senin ne hissettiğin. Beklemekle çok iyi karar vermişsin. Bİraz sabret bakalım. Daha 2 ay bile olmadı. Sen varis çorabı giydin mi silikon ameliyatından sonra? Herkes varis çorabından şikayet ediyor çünkü.
ARZUXX ; inşallah gönlünüze göre olur ve ağrısız ,acısız atlatırsınız. Tek başınızamı geldiniz yurtdışından?

REDDİSH ben haftasonu randevu aldım doktorla görüşmem var duruma göre karar vericem. o tarafını inan hiç bilmiyorum yani umarım verilen rapor yeterli olur ki daha sonrası için de sıkıntı çıkmaz umarım. benim aklımda superdry yöntemi var ama bakalım ne olur

nerden aldın randevuyu ve superdry dediğin yöntem sanırım yağ trasferi olaylarndan bri.
:/
erir fln diyenler çok ya, aklına takılmıyor mu bunlar?
nyse bakalm sen bi muayene ol sana ne diyecek, belki de gerçekten çok basittir ve biz abartıyoruzdr yani umarım öyledir. =)

REDDİSH ben haftasonu randevu aldım doktorla görüşmem var duruma göre karar vericem. o tarafını inan hiç bilmiyorum yani umarım verilen rapor yeterli olur ki daha sonrası için de sıkıntı çıkmaz umarım. benim aklımda superdry yöntemi var ama bakalım ne olur

Bence bacakların gayet güzel. Ama birşey yaptırmayı düşünürsende bence erime derdi olmayan silikonu seç. Bende uzuuuun zamandır yaptırmayı düşünüyorum ama önce naktim yoktu, sonra vaktim yoktu ,şimdide babam hasta ona bakıyorum .3 gün yatmam yeterli olsa hiç düşünmeden hemen yaptıracağım ama uzun sürerse bütün işlerim yığılır.Ama herşeye rağmen Ahmet karacalardan en kısa zamanda rabdevu alacağım.:17:

Bence bacakların gayet güzel. Ama birşey yaptırmayı düşünürsende bence erime derdi olmayan silikonu seç. Bende uzuuuun zamandır yaptırmayı düşünüyorum ama önce naktim yoktu, sonra vaktim yoktu ,şimdide babam hasta ona bakıyorum .3 gün yatmam yeterli olsa hiç düşünmeden hemen yaptıracağım ama uzun sürerse bütün işlerim yığılır.Ama herşeye rağmen Ahmet karacalardan en kısa zamanda rabdevu alacağım.:17:

ben de silikon düşünüyorum ne kadara mal oluyor bilginiz var sanırım sizin?
ahmet karacalar nerde? ben de mi alsam ki randevu sizleri gördüm heyecanlandm :))) bu arada çok geçmiş olsn, Allah kolaylık versnn

silikon yaptırırsa bacakları çok kalın olur
çünkü şu an bacakları ince değil

OZGURDU bacaklarım sağlam ama yamuk baksana :) ayrıca doktor bile onayladı parantez bacak deformitesi olduğunu söyledi. Superdry yağ alma ve verme işinin yarayacağını söyledi ancak daha iyisini istersem buna ek olarak silikonu da önerdi. (bunlar yüzyüze görüşme ile değil mail yolu ile konuşuluyor foto göndermiştim)

REDDİSH ayrıca yaz dönemi istemiyorum çünkü varis çorabı çok zor kullanılıyormuş sıkıyormuş yazın tahriş olayı daha çok olur diye bi inancım var nedenseee... :)

ben de silikon düşünüyorum ne kadara mal oluyor bilginiz var sanırım sizin?
ahmet karacalar nerde? ben de mi alsam ki randevu sizleri gördüm heyecanlandm :))) bu arada çok geçmiş olsn, Allah kolaylık versnn

Ben Oytun İdilden fiyat almıştım. Onun fiyatı 5500 tlydi. Ahmet Karacaların yaptığı işleri beğenmeye başladım.Bilhassa bu forumda son yaptıran arkadaşın bacakları bence süper olmuş. Onunda muayene ücreti 180 tl.Sanırım fiyatı daha yüksektir.:5:

OZGURDU bacaklarım sağlam ama yamuk baksana :) ayrıca doktor bile onayladı parantez bacak deformitesi olduğunu söyledi. Superdry yağ alma ve verme işinin yarayacağını söyledi ancak daha iyisini istersem buna ek olarak silikonu da önerdi. (bunlar yüzyüze görüşme ile değil mail yolu ile konuşuluyor foto göndermiştim)

REDDİSH ayrıca yaz dönemi istemiyorum çünkü varis çorabı çok zor kullanılıyormuş sıkıyormuş yazın tahriş olayı daha çok olur diye bi inancım var nedenseee... :)

Zaten fikir edinmişsin.Herşey istediğin gibi olsun..

Back
X