ARZUXX canım çok çok geçmiş olsun kurtuldun inşallah sen de :))) canım ya cumatesi benim de randevum var keşke kontorlün o cumartesi olsaymış görüşürüdük orda hem belki OZGURDU da gelebili o gün gurup indirimi yapmak için ayarlama yapıyoruz ... bacaklarını çooooook merak ediyorum lütfen biran önce eskilerini ve yeni hallerini yükleeeee :))))
SEVCANNN :)) tabiki söylerim merak etme. sen, ben, OZGURDU 3 kişi olduk başka kim vardı arkadaşlar guruba dahil olmak isteyenler lütfen özelden bildirsinler isimlerini ya da olmazsa nicklerini yazsınlar :))
saol cnm..ben zaten arzuxx, kafayıyemişdüşelr ve serpille aynı gruba dahildim...ama arkadaşların isimlerini bilmediğim için doktorada bunu anlatamadım galiba...karıştı yani anlayacağın..ama doktor bundan sonra gruptan kimler gelrise ona göre yaparım bişiler dedi...
Ben de üzüldüm ama kısmet böyleymiş, mesaj kutumu temizledim özel mesaj atabilirsiniz, ben ameliyata giderken hiç heyecanlı değildim , sanki çok normal hergün yatığım birşeyi yapıyormuş gibi gayet sakindim yalnız olmama rağmen , ara ara girmeye çalışırım ama girmezsem nete kusura bakmayın kızlar
OZGURDU ben de şimdi aradım mesajını görünce ama başkasıyla görüşmesi devam ediyomuş. ulaşısam senin adına ben de sorucam takip edelim bibirimizi :)
Çok geçmiş olsun.Kendi işinizi yapabiliyormusunuz peki.Otelde zor olmuyor mu.Ayağa kalabiliyor musunuz.
bende grubunuza dahil olmak istiyorum fakat ben izmirdeyim uygun bir zaman yaratmaya çalışıyorum 2 tane çocuğum var 4 yaşında ve 1 yaşında onlarla gelicem orada konaklamak çocuğa bakıcak birini (yardımcı) bulmak plan yapmaya çalışıyorum sürekli eşimin işleri çok yoğun bu aralar ama ayarlayabilirsem hepberaber gelicez istanbulda yaşayan arkadaşlarım nasıl yapabilirim. biraz fikir verir misiniz. Bu arada muayene olduktan sonra hemen ameliyata alır mı acaba yoksa gele git mi yapmam gerekcek.
iyi akşamlar ben ameliyattan 3-4 ssat sonra tuvalete kalktım hemşireyi de çağırdım ne olur ne olmaz diye ve ilk bir dakka çok ağrıdı sonradan ağrı bayağı geçti, ve zaten 24 saat gemeden bayağı yürüyebiliyordum otel dışında bir yere gidp yemek yedim yaklaşık 100 metre yürüdüm birşey olmadı , ama birşey olacak diye insan temkinli ve küçük küçük adımlarla yürüyor ilk 24 saat sonrasında rahattım 3 kattaki otelden basamakları kullanarak zemin katta yemek yemeğe bile gidiyordum sonraki gün odamı birinci kata aldırdım ne olur ne olmaz diye , demin de dışarıda alışverişe çıktım karda bayağı yürüdüm :) ağrım yine yoktu. belki de benim rahat geçiyordur bilemem , inşallah bir ay sonra da iybacaklarımdan memnun olurum , şu an pek birşey söyleyemiyorum şişliklerden dolayı
Çok iyi o zaman senin adına sevindim.İlk günler böyleyse bence daha da iyi olursun.Ağrı eşiğin yüksekmiş demek ki.
merhaba arkadaşlar:) size kadıköyden bir otelden yazıyorum.cumartesi akşam ayrılacağım istanbuldan , yakında olup bacaklarımı görmek isteyen varsa özelden mesaj atsın :) ,ameliyetımı oldum sorunsuz geçti ameliyatım ,ama yağımın az olduğunu söyledi doktor yine, ah keşke sevcan senin durumuna üzüldüm ben pazartesi günü ameliyat olacağımı söylemiştim sana benimle görüşmeye pek istekli görünmüyordun onun için illaki görüşelim demedim ben de, ben emine hanıma sordum bacak randevusu için birisi gelecekti dedim birşey söylemedi, ben hastaneye saat 10,00 da gitmiştim , işimi garantiye alayım dedim ne olur ne olmaz diye, seninle görüşseydik guruptan olduğunu söylerdim ben doktora veya asistanına indirim yapardık .neyse ağrım sızım pek olmadı benim, umarım eklenen yağlar erimez,şimdi bazı yerlerde asimetriler var gibi görünüyor ama bu şişliktendir herhalde ,bu yağlar böyle kalırsa fena değil eskisinden iyi olur gibime geliyor benim yanlardan da yağ alındı , ama tabi şişler inmeden bilemem bunu, yarın saat 9 da randevum var kontrol için o asimetrileri soracağım doktora,, daha sonra size daha ayrıntılı yazarım kızlar , iyi dileklerde bulunan herkesi öpüyorum , umarım siz de kurtulursunuz bu sıkıntıdan , korkulacak birşey yok kızlar :)
benimde dış yanlardan bileklerime kadar alındı hemde baya:)çok şükür bir sorun yaşamadım.palmadoro eger unutmazsam ctesi gidecegim zaman usb mi de gotureyim de eski hallerini alayim. ben soyledim dr ye dıs yanları da alın die ama kaslara zarar verilebilir dusuncesiyle dokunmadı. operasyon sonrasının fotosu var albumde.
arzux iyi grcmesine cok sevindim. demek sende de yanlardan alındı. benimkini nie almadı yaa. halbuki en cok oralar kafama takılıodu
belki de yüksektir aslında sert canlı biriyimdir , düşündüğümden daha rahat geçti diyebilirim 24 saat geçmeden rahatça acısız yürüyebiliyordum ama korkudan küçük küçük adımlarla yürüdüm ne olur ne olmaz diye, hala özeniyorum yürümeye benim yanlardan , dizlerden gögöbekten 4 yerden ve aradan belimden 2 yereden yağ aldı başka yerde yağ bulamadığı için nerde bulursa ordan aldı yağı galiba :)7-8 yerden yağ aldığı halde çok şükür fazla acımıyor , şu an yaralar iyileşiyor diye biraz kaşınıyor
iyi akşamlar ben ameliyattan 3-4 ssat sonra tuvalete kalktım hemşireyi de çağırdım ne olur ne olmaz diye ve ilk bir dakka çok ağrıdı sonradan ağrı bayağı geçti, ve zaten 24 saat gemeden bayağı yürüyebiliyordum otel dışında bir yere gidp yemek yedim yaklaşık 100 metre yürüdüm birşey olmadı , ama birşey olacak diye insan temkinli ve küçük küçük adımlarla yürüyor ilk 24 saat sonrasında rahattım 3 kattaki otelden basamakları kullanarak zemin katta yemek yemeğe bile gidiyordum sonraki gün odamı birinci kata aldırdım ne olur ne olmaz diye , demin de dışarıda alışverişe çıktım karda bayağı yürüdüm :) ağrım yine yoktu. belki de benim rahat geçiyordur bilemem , inşallah bir ay sonra da iybacaklarımdan memnun olurum , şu an pek birşey söyleyemiyorum şişliklerden dolayı
MENEKŞE_07 fotoların nerde özel albümünde mi? eğer öyleyse davet gönderdim kabul edersen sevinirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?