Eki Görüntüle 358822 Eki Görüntüle 358823
Prof. Dr. Ahmet Karacalar'a 2 hafta önce ameliyat oldum arkadaşlar fotolarım ekledim. superdry ve silikon uygulaması yapıldı . Düz terlik ve etek giyebilecek durumdayım :))) .Dikişsiz bir operasyon yapıldı cnm.
ben ahmet karacalara yaptırdım cok başarılı oldu
kızlar selamlar
aşağıdaki linkten benim bacaklarımı da görebilirsiniz
lütfen alıcınızın ayarlarıyla oynamayın, birazdan görecekleriniz hayal ürünü olmayıp tamamen gerçektir
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
JANNA ile Pervin aynı kişimi?
JANNA ile Pervin aynı kişimi?
Canim bende senin gibi düsünüyordum kendi bacaklarim icin ama inan bana bizimki hicbirseymis neler var neler dizicleri alinip altlar dolarsa güzel olur zaten doktor sana silikon önermedi dimi yoksa senmi istemedin?
adı gecen doktora bende silikon operasyonu yaptırdım.
1 aya yakın bi süre gecmesine rağmen sağ bacagımdaki ödem hala gitmedi ve silikonlar baldırda değil gitgide içe dogru geliyor yani carpıklıgın içe dogru yer değiştirdiğini düşünün.
umarım zamanla düzelecektir.
hala ağrım var hala yuruyusum rahat değil. yani memnun olanlar kadar olmayanlar da var.
ayrıca dr a ameliyat olmadan bu kadar ulaşma sorunu yasıyorken bide olduktan sonrasını düşünün.ince eleyin sık dokuyun.
kesinlikle kolay bi operasyon değil.
ben 1 senedir foruma üyeyim en basından beri tüm ama tüm yazılanları okudum bu baslıkta.
oyle gelip 3 kişiden dr adı duyup 2 tane fotograf görüp gidip ameliyat olmayın.
bacak bu. bütün hayatınızı etkiliyor.
biraz karamsar gibi görünüo olabilir yazım.
ama inanın ki tek isteğim ciddiye almanız.
herkese sevgiler
umarım hepimiz hayal ettiğimiz bacaklara kavusuruz.
merhaba arkadaşlar:) size kadıköyden bir otelden yazıyorum.cumartesi akşam ayrılacağım istanbuldan , yakında olup bacaklarımı görmek isteyen varsa özelden mesaj atsın :) ,ameliyetımı oldum sorunsuz geçti ameliyatım ,ama yağımın az olduğunu söyledi doktor yine, ah keşke sevcan senin durumuna üzüldüm ben pazartesi günü ameliyat olacağımı söylemiştim sana benimle görüşmeye pek istekli görünmüyordun onun için illaki görüşelim demedim ben de, ben emine hanıma sordum bacak randevusu için birisi gelecekti dedim birşey söylemedi, ben hastaneye saat 10,00 da gitmiştim , işimi garantiye alayım dedim ne olur ne olmaz diye, seninle görüşseydik guruptan olduğunu söylerdim ben doktora veya asistanına indirim yapardık .neyse ağrım sızım pek olmadı benim, umarım eklenen yağlar erimez,şimdi bazı yerlerde asimetriler var gibi görünüyor ama bu şişliktendir herhalde ,bu yağlar böyle kalırsa fena değil eskisinden iyi olur gibime geliyor benim yanlardan da yağ alındı , ama tabi şişler inmeden bilemem bunu, yarın saat 9 da randevum var kontrol için o asimetrileri soracağım doktora,, daha sonra size daha ayrıntılı yazarım kızlar , iyi dileklerde bulunan herkesi öpüyorum , umarım siz de kurtulursunuz bu sıkıntıdan , korkulacak birşey yok kızlar :)
adı gecen doktora bende silikon operasyonu yaptırdım.
1 aya yakın bi süre gecmesine rağmen sağ bacagımdaki ödem hala gitmedi ve silikonlar baldırda değil gitgide içe dogru geliyor yani carpıklıgın içe dogru yer değiştirdiğini düşünün.
umarım zamanla düzelecektir.
hala ağrım var hala yuruyusum rahat değil. yani memnun olanlar kadar olmayanlar da var.
ayrıca dr a ameliyat olmadan bu kadar ulaşma sorunu yasıyorken bide olduktan sonrasını düşünün.
ince eleyin sık dokuyun.
kesinlikle kolay bi operasyon değil.
ben 1 senedir foruma üyeyim en basından beri tüm ama tüm yazılanları okudum bu baslıkta.
oyle gelip 3 kişiden dr adı duyup 2 tane fotograf görüp gidip ameliyat olmayın.
bacak bu. bütün hayatınızı etkiliyor.
biraz karamsar gibi görünüo olabilir yazım.
ama inanın ki tek isteğim ciddiye almanız.
herkese sevgiler
umarım hepimiz hayal ettiğimiz bacaklara kavusuruz.[/QU
Bende forumu basindan sonuna okudum esimi karsima aldim ve ayni doktora gittim yaptirdim sonuc istedigim gibi degil doktor herseye ragmen telafisi var diyor ama benim giden zamanimin,giden paramin, yanan canimin, üzüntümünün, esimle bozulan iliskimin nasil bir telafisi olur üstelik yeniden bir zaman yaratmam nerdeyse imkansiz bazilarimizda bunlari yasarken reklamlar insanin gercekten canini yakiyor doktorun etik oldugunu düsünürken ona tavir almamiza neden oluyor, bence bir daha düsünün reklam yapmadan önce!!!!
cnm benim inşlh görürsün o günleri istemek başarmanın yarısıdır yeterki cesaret birazcık korkulacak hiçbişey yok zaten sizi cok güzel hazırlıyolar benim göbek ve bel kısmımı kullandı hatta amelıyat sonrası cokda güzel göbek bel yaptım size dedi suan korse ve varis corabı var 21 gün kullan dedi ama ben 1 ay boyunca cıkarmıcam dursun daha iyi olur sıkılaşması açısından belim ve göbegim inceldi tabi sol bacagıma 143 cc sag bacagıma 240 cc felan koymus orantılı olması için sormak istediginiz ne olursa sorun
eşim resim eklememe izin vermiyor ona bile zor izin verdi o yüzden taytsız resim ekleyemiyorum.
bu 100 mesaj nasıl dolar sizlerle özelden konuşmak istiyorum dr isimlerini almak istiyorum felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?