Bacak dolgusu yaptıran var mı?

arama moturuna ''silikon bacak yürüme yazın '' 5 gün sonrasında yürümeye çalışan bir bayanı koymuşlar.Ordaki bacakları pek beğenmedim.Burdaki sonuçlar daha iyi , videodakiler güzel değil..

Canim bende senin gibi düsünüyordum kendi bacaklarim icin ama inan bana bizimki hicbirseymis neler var neler dizicleri alinip altlar dolarsa güzel olur zaten doktor sana silikon önermedi dimi yoksa senmi istemedin?

arkadaşlar bana istanbulda ki doktordan mail geldi ileri derce parantez dedi : ((((((( silikon ve süper dry diyo : (((

Sizce Ebru gündeş , Gulsen ve nez estetik olmuş mudur bacaktan? Çünkü bu kadar düzgün degildi bacakları diye hatırlıyorum...

Canim bende senin gibi düsünüyordum kendi bacaklarim icin ama inan bana bizimki hicbirseymis neler var neler dizicleri alinip altlar dolarsa güzel olur zaten doktor sana silikon önermedi dimi yoksa senmi istemedin?

aslında ben doktora bana ne önerirsiniz diye sormamıştım
ben yağ enj. düşünüyorum dedim, o da yağın yetersiz olamazsın demedi
ama % 90 ikinci seansın gerekli olabileceğini söyledi
bir de siz o resimden göremiyorsunuz ama benim basen bölgemde o dizimde gördüğünüz yağın 3-4 katı yağ var
göbeğimde ve belimde de var , umarım etek giyebilecek kadar yeterli güzellikte bacaklarım olur yağ enj. ile
bir de canım ben çalışıyorum ve işimden 1 hafta bile rapor alamam bu yüzden silikon bana uygun değil
ben bu operasyon için sadece 2 gün rapor alıcam
cumartesi ameliyat olup çarşamba işe dönücem

Son düzenleme:
ARZUXX çoookkk geçmiş olsun. Kolay atlatmana çok sevindim. Umarım hayalindeki bacaklara kavuşmuş olursun. :)

Arkadaslar pervin_80 adlı kisinin resimlerine dikkatlice baktım.Ayni bacak gibi görünüyor ama yine de doktor ismi verilmemesi konusunu vurgulamak lazım.Ne kadar memnun olursak olalım Dr. ismi vermiyoruz yeni katilan arkadaslar.Bu geriden geleni düşünmemek oluyor ne yazık.Cunku istemeden o doktorun ücreti artıyor.Gercekten burada dertleşmek ya da ulaştığı güzel sonuçtan bahsedip birilerine yol göstermek isteyen varsa biraz zaman ayırmalı ve mesaj sayım yeterli değil bahanesi arkasına saklanmayip birçok kez tekrarlanan "geyik muhabbeti" forumunda dilediklerini yazarak mesaj sayılarını doldurmalı ve Dr.isimlerini fiyatları öyle öğrenmeli ya da soylemeli.
Janna adlı kisinin sadece reklam icin oluşturulmuş bir hesap olduguna % 100 eminim bu arada. Ve bu beni cok kızdırıyor....

Son düzenleme:
adı gecen doktora bende silikon operasyonu yaptırdım.
1 aya yakın bi süre gecmesine rağmen sağ bacagımdaki ödem hala gitmedi ve silikonlar baldırda değil gitgide içe dogru geliyor yani carpıklıgın içe dogru yer değiştirdiğini düşünün.
umarım zamanla düzelecektir.
hala ağrım var hala yuruyusum rahat değil. yani memnun olanlar kadar olmayanlar da var.
ayrıca dr a ameliyat olmadan bu kadar ulaşma sorunu yasıyorken bide olduktan sonrasını düşünün.
ince eleyin sık dokuyun.
kesinlikle kolay bi operasyon değil.
ben 1 senedir foruma üyeyim en basından beri tüm ama tüm yazılanları okudum bu baslıkta.
oyle gelip 3 kişiden dr adı duyup 2 tane fotograf görüp gidip ameliyat olmayın.
bacak bu. bütün hayatınızı etkiliyor.
biraz karamsar gibi görünüo olabilir yazım.
ama inanın ki tek isteğim ciddiye almanız.
herkese sevgiler
umarım hepimiz hayal ettiğimiz bacaklara kavusuruz.

bu sorun beni de düşündürüyor

canm sana özelden mesaj atmaya çalışıyorm ama mesaj sayım yeterli değil. lütfen bana ulaşırmısn hangi doktora oldn kaça mal oldu bende yaptırmak istiyorm

leydi öncelikle çok geçmiş olsn bende aynı dertten muzdaribim seni arkadaş olarak ekledim kabul edermisn umarım bana yardımcı olursn

eşim resim eklememe izin vermiyor ona bile zor izin verdi o yüzden taytsız resim ekleyemiyorum.

samimi, aynı dert bendede var yaptırmak istiyorm bana yardımcı olacak daha önce yaptıran birilerini aryorm arkadaş olarak ekledim kabul et lütfen

bu 100 mesaj nasıl dolar sizlerle özelden konuşmak istiyorum dr isimlerini almak istiyorum felan

kaas bende özel msej atamıyorm bende bu konuyla ilgili yardımcı olabilecek birilerini arıyorm arkadaş olarak ekledim kabul et lütfen

arkadaşlar siteyi baştan sonra okudum. bende yaptırmak istiyorm ve bana yardımcı olacak yağ enjeksiyonu silikon vs. yaptırmış birilerini arıyorm bazılarınızı arkadaş olarak ekledim lütfen kabul edin. umarım mesajımı görüp cevap veren olur. çok kötü durumdayım lütfen yardm edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…