menekşe bende göremedim benide kabul edersen sevinirim.Kızlar, ben de 4 tane resim yükledim. Bileklerim ince ve orantısız duruyor. Yorum yapabilir misiniz, özellikle ameliyat olan arkadaşlar o bilekler dolar mı sizce? Her türlü eleştiriye açığım, bir tek sizlere gösterebilirim zaten, aynı sorunları yaşadığımız için en gerçekçi fikirler sizden çıkıyor. Yakınımızdaki insanlar kırmamak için olumsuz yorum yapmıyorlar genelde.
Kızlar, ben de 4 tane resim yükledim. Bileklerim ince ve orantısız duruyor. Yorum yapabilir misiniz, özellikle ameliyat olan arkadaşlar o bilekler dolar mı sizce? Her türlü eleştiriye açığım, bir tek sizlere gösterebilirim zaten, aynı sorunları yaşadığımız için en gerçekçi fikirler sizden çıkıyor. Yakınımızdaki insanlar kırmamak için olumsuz yorum yapmıyorlar genelde.
Kızlar, ben de 4 tane resim yükledim. Bileklerim ince ve orantısız duruyor. Yorum yapabilir misiniz, özellikle ameliyat olan arkadaşlar o bilekler dolar mı sizce? Her türlü eleştiriye açığım, bir tek sizlere gösterebilirim zaten, aynı sorunları yaşadığımız için en gerçekçi fikirler sizden çıkıyor. Yakınımızdaki insanlar kırmamak için olumsuz yorum yapmıyorlar genelde.
mrb bende yaptırdım jbal le görüşmüştüm burdan o ıst da yaptırmıs ve 1 kere yaptırmıs ben salı günü amelıyat oldum hıfzı velıdedeogluna onep doktorlarından 2 3 doktorla daha görüşmüştüm bu konuyla ılgılı bırısı sılıkon demıstı ona sıcak bakmadım yag enjeksıyonu yaptırdım butun doktorlar 2 3 seans gerektıgını söyledı bana hıfzı beyde öyle dedı ilk seansım amelıyatla bırlıkte olmus oldu sanırım 3 ay araylada 2 3 seanslar olacak ize gelınce iz falan olacak bı yaranız olmuyo cok ufacık delıkler acarak alıyolar yagları benım belımden alındı yag ve ıkı tane ufak ufak dikiş yerım var 1 dikişlik delıkler yanı 2 tanede bacaklarımda var dız ıclerındekı yaglarıda aldılar çünkü aldıkları yagı ılk seanstan sonrasını saklıyolar ama bu sadece onepte var sanırım baska saklayan doktor bulamadım çünkü bır doktor ıkıncı seansta tekrar lıpo yaparız dedı ve tekrar bıcak altına yatmak ıstemedım baslı basına amelıyat çünkü saklanan yaglar 2 3 seansta kullanılacak tekrar her ne kadar bir kere yaptırmak yeter deselerde bazı doktorlar olmuyo yaglar mutlaka erıyo çünkü en ünlü en iyi doktorlarla bile görüştüm onlar bıle en az 2 3 seans dedıler yaptırcaksanız yaglarınızı saklayacak bir doktorla görüşün derım sormak ıstedıgınız baska bişey olursa yardımcı olmaya calısırım şimdilik ıyı gunler
kızlar selamlar
aşağıdaki linkten benim bacaklarımı da görebilirsiniz
lütfen alıcınızın ayarlarıyla oynamayın, birazdan görecekleriniz hayal ürünü olmayıp tamamen gerçektir
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
Canım...resimlerine baktım...pek sorunlu görünmüyor...çoğunluk bileklerin ince olmasını tercih ediyor..zarif buluyor.
Ama bende senin gibi düşünüyorum...kısa etekle güzel belki ama yazın kapri pantolon giyince bana göre komik oluyor...hele kilo varsa... :))
Üzücü olanda bileklere pek dolgu yapmayı istemiyor doktorlar...yapılsa bile eriyormuş...
.
Arkadasim vallahi kiziyorum sizin gibi bacaklari cok güzel olupta macera arayanlara o kadar güzel o kadar dogalki bacaklarin niye onlari bozacaksin yani sen benimkilerin ilk halini görmedinmi, sorunlu bacak öyle olur iste simdiki halide pek parlak degil zaten hic kendine macera arama bence canim, ameliyat olmus biri olarak arkadas tavsiyesi sana!!!!
kızlar selamlar
lütfen alıcınızın ayarlarıyla oynamayın, birazdan görecekleriniz hayal ürünü olmayıp tamamen gerçektir
kızlar selamlar
ben ahmet karacalara yaptırdım cok başarılı oldu
bacagimdaki odemler gitmemis. sanirim bunun icin daha basinclisini giy dedi ve bantladi.. sorun yok korkmana gerek de yok dedi ama yakinimin iyilesme surecini de bildigim icin ben de pek yolunda gitmiyo.. corabin ag kismini iyice kestim. pantolon giyebilirim. insallah canim iyi temennilerin icin tesekkur ederim
masaj aletini ben de bilmiyorum. ctesi giricem. dalgalanmalar ve odem icin dedi. kendisi de dun bastirara masaj yapti ama canim inanilmaz yandi. bu yuzden onumuzdeki hafta agri kesici alayim mi dedim alirsan iyi olur dedicukurluk derken sag bacak arkasinda hafif bi cokuntu var bende. ya diyorum ya tamamen sans yakinim benden 10 yas buyuk. bana sen cabuk toparlarsin benden gencsin dedi. tam tersi oldu
sebep olarak odem. sislerim inmedi. serum birikmesi gibi bisiler de dedi ama anlamadim.hatta sag bacagimdan enjektorle bisiler aldi ama ben bakamadim bile .tesekkur ederim
ARZUXX yurt dışından geldin o zaman. Hoşgeldin.. Canım inşallah başarılı, kolay bir ameliyat geçirirsin. Kısa zamanda da iyileşirsin. Dualarımız seninle olacak.. Ameliyattan sonra internete girebildiğin an, haber ver bize.. Güzel haberlerini bekliyoruz :)[
keşke , purplecity iyi dilekleriniz için teşekür ederim , keşke canım daha gelmedim ben , yarın sabah
7 uçağıyla geliyorum bir aksilik çıkmazsa ve 16,00 da ameliyat olacağım, 4 gün otelde kalacağım ,oteldeki bilgisayardan girebilirsem size yazarım gelişmeleri canım .İnşallah başarılı geçer
başlamak bitirmenin yarısıdır inş. çok güzel olur her şey :) umarım tek gelmiyosunuzdr ameliyat sonrası 4. gün kalkarsınız muhtemelen ama ilk 3 gün destek işinizi baya bi kolaylaştırır
teşekkürler şekerim :)
ya rapor verirler vermesine de. ya bi aksilik olursa, ya verdikleri rapor yetmezse toparlanmamıza. düşünsene 1 ay okula gidemediğimizi. aman tanrm
bde sorcaklar noldu bu kdr yatcak kdr mı hastasn dicekler of yaa. o sorun deil yazın da yapılır da önemli olan bize göre bişey mi bu, bna emin olamıyorum. hem maddi hem manevi pek hazır değilm sanki ama bi yandan da artık bşeyler yapmalıym diyorumsen ne yapmayı planlıyorsun?
sılası sana katılıorum. dr reklamı yapmayın!
ipek-ce senin suan nasıl? incelme var mı? benim dizici hala sis. yarın makineye giricem
menekse bajım bu laflarım sana
kesinlikle bacaklarına dokundurtma aklından bile gecirme. gayet guzeller. hic biseye ihtiyacın yok. eger ki yok ben kaşınıyorum biraz rahatımı bozim diyosan sadece diziclerinden yag aldır ki bence ona da gerek yok
merhaba arkadaşlar:) size kadıköyden bir otelden yazıyorum.cumartesi akşam ayrılacağım istanbuldan , yakında olup bacaklarımı görmek isteyen varsa özelden mesaj atsın :) ,ameliyetımı oldum sorunsuz geçti ameliyatım ,ama yağımın az olduğunu söyledi doktor yine, ah keşke sevcan senin durumuna üzüldüm ben pazartesi günü ameliyat olacağımı söylemiştim sana benimle görüşmeye pek istekli görünmüyordun onun için illaki görüşelim demedim ben de, ben emine hanıma sordum bacak randevusu için birisi gelecekti dedim birşey söylemedi, ben hastaneye saat 10,00 da gitmiştim , işimi garantiye alayım dedim ne olur ne olmaz diye, seninle görüşseydik guruptan olduğunu söylerdim ben doktora veya asistanına indirim yapardık .neyse ağrım sızım pek olmadı benim, umarım eklenen yağlar erimez,şimdi bazı yerlerde asimetriler var gibi görünüyor ama bu şişliktendir herhalde ,bu yağlar böyle kalırsa fena değil eskisinden iyi olur gibime geliyor benim yanlardan da yağ alındı , ama tabi şişler inmeden bilemem bunu, yarın saat 9 da randevum var kontrol için o asimetrileri soracağım doktora,, daha sonra size daha ayrıntılı yazarım kızlar , iyi dileklerde bulunan herkesi öpüyorum , umarım siz de kurtulursunuz bu sıkıntıdan , korkulacak birşey yok kızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?