Bacak dolgusu yaptıran var mı?

menekşe bende göremedim benide kabul edersen sevinirim.

Canım...resimlerine baktım...pek sorunlu görünmüyor...çoğunluk bileklerin ince olmasını tercih ediyor..zarif buluyor.

Ama bende senin gibi düşünüyorum...kısa etekle güzel belki ama yazın kapri pantolon giyince bana göre komik oluyor...hele kilo varsa... :))

Üzücü olanda bileklere pek dolgu yapmayı istemiyor doktorlar...yapılsa bile eriyormuş...

.

Arkadasim vallahi kiziyorum sizin gibi bacaklari cok güzel olupta macera arayanlara o kadar güzel o kadar dogalki bacaklarin niye onlari bozacaksin yani sen benimkilerin ilk halini görmedinmi, sorunlu bacak öyle olur iste simdiki halide pek parlak degil zaten hic kendine macera arama bence canim, ameliyat olmus biri olarak arkadas tavsiyesi sana!!!!

Son düzenleme:

merhaba leydi sana özel mesaj göndermeye çalışıyorm olmuyo. bende aynı dertten muzdaribim. yağ dolgusu yaptırmışsn şu an nasılsn yağlar eridimi.bende yaptırmak istiyorm lütfen bana bu konuda bilgi verirmisn

KafayıYemisDuslerin sahibi arkadaş :)) hiç te düşündüğün gibi değil....

Evet diz üstlerinde çıkıntı var...ama sadece o kadar...orası alınıp az aşağıya dolduruldumu bu iş tamam...

Eminim mükemmel olacak...ben pc de yaptım...sonuç garanti.

.

Evet canım "şişe bacaklı" diye bir tabir var aynen öyle oluyor. Ben de tam tersi kalın, dümdüz bacakları severim, bir taraf kalın bir taraf ince olmasaydı keşke.

Blooma sen beni daha iyi anlarsın canım, şu an hemen hemen aynı sorunu yaşıyoruz, dolgun baldırlar ve ince bilekler ki benimkisi seninkinden de incedir. Senin de şu anki halin iyi bana göre ama sen açamam diyorsun, ben de aynı durumdayım. Bir de resimlerde daha düzgün çıkıyor sanırım, anlamadım ben bu işi. Taytlı resimde diz içlerimde fazlalıklar da baya belli oluyor. Lisedeyken "bileklerin neden bu kadar ince" diye soran insanlar olmuştu. Nasıl bir cevap vermemi bekliyorlarsa artık. O gün bu gündür açıp gezmiyorum.

KafayiYemisDusler.. düzelmez dediğin bacaklar bunlar mı, istersen bacaklarımızı değiştirelim :) Sadece diz içleri alınsa bile yeter gibi geldi bana. Bacak yapın düzgün ve ufak bir işlemle çok güzel olur bence keske'nin bacakları gibi.

Son düzenleme:
ben ahmet karacalara yaptırdım cok başarılı oldu

arkadaşım ara sıra girip neden dr.adı veriyorsun.önceki yazdıklarında da bu dr.un adını yazıp çıkyorsun,başka birşey yok.anladık sen burnundan da revizyon geçirmişsin bu dr.a.burada birçok kişi ame. oldu,ama senin gibi durumunu sıkıntısını paylaşmadan,ben şu dr.a oldum deyip çıkmıyor.derdin ,sıkıntın varsa anlat ama dr.adı tekrarlayıp durma.hepimiz her dr.u biliyoruz...

tatlım çok geçmş olsun çok üzüldğm acı çekmene inş. kısa bi süre sonra hiç birinden eser kalmaz bakar bakar mutlu olursun

öncelikle hoşgeldin aramıza burası senin bu konuda şimdiye kadar kendine bile dile getiremediğin en yakınınla dahi paylaşamdığın şeyleri seni en iyi anlayan insanların sırf kendi sıkıntılarını değil başkalarının sıkıntılarını da kendi sıkıntısı saydıkları enteresan bi sinerji ortamı :) gel gelelim endişelerine emin ol şimdiye kadar yaptırmasaydım yaptırdığımdan daha kötü oldu diyen kimseyi görmedim her halükarda eskisinden kat be kat iyi oluyo masraflara gelince yağ.enj düşünüyosan 4000 bini gözden çıkaracaksın 4.gün normal yürümeye başlayabiliyosun öyle 1 ay filan sürmez korkma :)ayın 6sında 1 ay oluyo benimki istersen arkadaşa olarak eleyip öncesine sonrasına bakabilirsin fikir olur senin için bende ki sadece yağ.enj.

sılası sana katılıorum. dr reklamı yapmayın!

ipek-ce senin suan nasıl? incelme var mı? benim dizici hala sis. yarın makineye giricem

menekse bajım bu laflarım sana
kesinlikle bacaklarına dokundurtma aklından bile gecirme. gayet guzeller. hic biseye ihtiyacın yok. eger ki yok ben kaşınıyorum biraz rahatımı bozim diyosan sadece diziclerinden yag aldır ki bence ona da gerek yok

Son düzenleme:
sılası sana katılıorum. dr reklamı yapmayın!

ipek-ce senin suan nasıl? incelme var mı? benim dizici hala sis. yarın makineye giricem

yok gibi nerdeyse :)dün arkadaşlarımla buluştum kısa bi elbise giydim herkes bi iltifatlar etti inanamazsın ay nasıl sewindim nasıl mutlu oldum anlatamam :)

:) alemsin fikirdelisi ama haklısın walla bende op.sonrası sandım çok düzgün,bende şiş çok az kaldı yağlarda erimedi sanki dün kızlarla buluştuk kısa bi elbise giymiştim birsürü iltifat aldımwaooowwlar havada uçuştu nasıl iyi geldi nasıl iyi hissettim anlatamam :)halaa ince ince sızılar war tabi çok ayakta kalınca ama buna çok şükür :)inş. makine sonrasında seninde iyice içine siner ben zaten kendiminkinden daha çok beğenmiştim senin bacakalrın sonucunu inş. daha da güzel olcak :)merak etme

arzucum,çok geçmiş olsun.inşallah hayal ettiğin bacaklara kavuşursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…