kızlar bir saattir uğraşıyorum cepten bilgisayara çekiğim resimleri yükleyemedim artık yarın işyerindeki bilgisayara aktarmaya çalışacağım , resim yüklerken hata veriyor, daha önce ben ayni cep telefonundan ayni şekilde bacak resimlerimi atmıştım şimdi neden olmuyor bilmiyorum. evet güler ben de teknoloji özürlüyüm, ben telefonumun pilini bile başkalarına çıkartırım kendim çıkramam :)
KAFAYIYEMİŞDÜŞLER üzülme ayağımı burktum dersin :)
arzuxx geçmiş olsun tekrar
ne güzel sen de kurtuldun
benim de 4 günüm kaldı, zaman geçmek bilmiyor
bi de yine hasta olursam diye korkuyorum , hava çok soğuk çünkü
hafif nanemollayım , hasta olmam yine inşallah
şimdi sen iyi bilirsin?
ben cumartesi ameliyat olsam çarşamba günü işe hiçbir şey olmamış gibi gidebilir miyim? Yani insanlar anlar mı yürüyüşümden bi terslik olduğunu?
ay canım herkes gelip sorar bana işyerinde
aaa nasıl olduu, diye
ben de pek yalan söyleyebilen biri değilimdir ama artık yapacak birşey yok, öyle dicem farkederlerse mecburen :)
şu dört gün bir an önce geçsin gitsin
bütün hazırlıklarımı yavaş yavaş yapıyorum,
bugün eczaneden buz jel de aldım
dün akşam da oturdum kendime çıtçıtlı külot yaptım
korsenin altına iç çamaşırı giydirmiyolarmış , ertesi gün doktor kontrole geldiğinde utanırım diye böyle bir şey geldi aklıma :))
deliriyorum sanırım ben
ay canım herkes gelip sorar bana işyerinde
aaa nasıl olduu, diye
ben de pek yalan söyleyebilen biri değilimdir ama artık yapacak birşey yok, öyle dicem farkederlerse mecburen :)
şu dört gün bir an önce geçsin gitsin
bütün hazırlıklarımı yavaş yavaş yapıyorum,
bugün eczaneden buz jel de aldım
dün akşam da oturdum kendime çıtçıtlı külot yaptım
korsenin altına iç çamaşırı giydirmiyolarmış , ertesi gün doktor kontrole geldiğinde utanırım diye böyle bir şey geldi aklıma :))
deliriyorum sanırım ben
ne iç çamaşırı giydirmiyorlar mı ? aman tanrmmmmo neymş öyle ya korkunççç
benim yanımda babam olacak o yüzden mecbur böyle bir yöntem geliştirdim
hadi doktordan utanmadım, babamdan utanırım :))
canım bana korse takmadılar yağım yokti ki çukurluk olsun yağ alınan yerlerden, doktor yanında soyundurmuyor özellikle, o çıkıyor soyunun diyor havlu vya başka birşeyle kapatıyorsunuz muayene vs rede, fakat ameliyattan önce herşeyinizi çıkarıyorusunuz ameliyat giysinizi giyiyorsunuz, ameliyat sırasında allah bilir kaç kişi görüyordur :). neyse biz ayık olmadığımız için utanmıyoruz da tabi, ben 7 gibi ameliyattan çıktım çırılçıplaktım üstümde yorgan vardı daha sonraben üstüme bir tişört giydim, ve doktor geldi birşeyle söyledi ben pek ayık olmadığım için pek birrşey de anlamadım :) diğer gün sabaha kadar kilot veyabirşey giymedim ameliyat elbisesiyle örttüm belden aşşağısını,
canım bana korse takmadılar yağım yokti ki çukurluk olsun yağ alınan yerlerden, doktor yanında soyundurmuyor özellikle, o çıkıyor soyunun diyor havlu vya başka birşeyle kapatıyorsunuz muayene vs rede, fakat ameliyattan önce herşeyinizi çıkarıyorusunuz ameliyat giysinizi giyiyorsunuz, ameliyat sırasında allah bilir kaç kişi görüyordur :). neyse biz ayık olmadığımız için utanmıyoruz da tabi, ben 7 gibi ameliyattan çıktım çırılçıplaktım üstümde yorgan vardı daha sonraben üstüme bir tişört giydim, ve doktor geldi birşeyle söyledi ben pek ayık olmadığım için pek birrşey de anlamadım :) diğer gün sabaha kadar kilot veyabirşey giymedim ameliyat elbisesiyle örttüm belden aşşağısını,
çıplak mı ?annecimmmm çok çekindm benn şimdii
hayatım vardı galiba ben de onu çıkarıp tişört giydim ,ameliyat elbisesiyle de belimden aşağısını örttüm, kızlar zaten doktor görüyorsa bile siz onun gördüğünü görmüyorsunuz siz mışıl mışıl uykuda oluyorsunuz ozaman , onun için hiç utanmıyorsunzu yani :)
peki bir şey daha geldi aklıma
ameliyathanede mi bayıldın yoksa ameliyathaneye giderken mi :)
3 saat sürmüş seninki kısa sürmüş, sanşlısın :)
hayatım gerçekten basit bir ameliyatodadaki yataktan dışarıya çıkramalarını bile göremeden ben bayılmışım zaten , hiç merak etme hiç utanmayacaksın , doktor bu konuda çok hassas,
ay canım ya sorular taksit taksit aklıma geliyor, kusura bakma ne olur
senin nerelerinden yağ alınmış peki?
purplecity , senin ameliyat tarihin ne zaman?
2 hafta sonra ancak günü tam net değil yani şöyle ameliyat olacağım hastanede son durum belli değil ama iki hafta sonrası için gün aldım :)
ya ne kadara mal oluyor genel olarak biri 4000 civarı demişti yağ transferi.
silikon daha maliyetliymiş sanırmdoktordan doktora fark ediyor galiba, belli bişey yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?