Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Semizotu senin msj sayında bir gariplık var sanki,ne kadar yazarsan yaz hep 28 neden..

Birde bütün forumu okudum diyorsun ama bana hiç öyle bir izlenim vermedin nedense, hala kimler silikon kimler yağ diye sorup duruyorsun.al eline kağıt kalemi not tutmaya başla canım,yoksa içinden çıkamazsın bu işin.

AAAAA,bu msj sayısı her mesaj da artmıyormuydu? artmadı şimdi bir gariplik var sanki, ben mi öyle biliyorum sayfalar da kimsenin artmamış bu sıralar ilginç..

sadece silikon oldum sayılır. 10 gün sonra cıkarabilirsin dedi doktor.

kızlar ben döndüm :), istediğiniz herşeyi sorabilirsiniz en detayına kadar anlatırım size , sanki siz ameliyat olmuş gibi rahatlarsınız ve olacakları kafanızda canlandırırsınız , akşama önceki sonraki , çarşaf çarşaf bacak resimleri koyacağım size, ama bana gerçek fikirlerinizi söyleyin darılırım üzülürüm diye korkmayın.doktor yağımın çok az olduğunu ve bileklerime yetmediğini ve biraz yağımı fazlalaştırmak için diz içlerinde bulduğu yağları da aldığını söyledi, topıklu ayakkabıylq bileklerim daha çarpık görünüyor ama yukarı kısımları fena değil, tabi bu daha 8 inci günüm daha da erime olacak herhalde .neyse zaten ben bana bir ameliyatın yetmeyeceğini biliyordum, keşke bu ameliyatlardan daha önce haberim olsaydı da daha önce yaptırsaydım diyorum, eskisine oranla iyi olacağını biliyorum bu bile beni rahatlatıyor biraz. kızlar hayat beklemeye gelmiyor seneler uçup gidiyor yaz yaklaşmadan iyice araştırıp bir doktora karar verip olun ameliyatınızı,kormayınnnn hadi harekete geçin

tekrar geçmiş olsun.karar verdikten sonra insanın içini korku kaplıyor nasıl olcak diye gece uykular kaçıyor sonra bir bakıyorsun herşey olup bitmiş işte o insana acayip huzur ve mutluluk veriyor.inş.bundan sonrada erime olmaz çok mutlu olursun darısı tüm isteyenlerin başına

teşekürler samimi ,korkacak birşey yok ,korkularımızla üzüntülerimizle yaşayacağımıza riski göze alıp harekete geçmeliyiz ,ben yalnız gittiğim halde başarabildim ,siz de başarırsınız

çok geçmiş olsun atlattın bitti sıra bizlere de geliyor sabırsızlıkla akşam resimlerini önceki ve sonraki halini merak ediyorum ağrıların geçtimi korse ile aran ne durumda bilgi verir misin?

aezuxx senin resimlerini merak ediyorum. memnun kaldınmı içine sindimi.meşur drmu yaptı

içime sindi diyebilrim ,en azından eskisinden iyi,doktoru özelden yazarım ima bile etmemek gerkiyor bence, çünkü ben paçayı kurtardım sayılır ama geriden gelen arkadaşlara yazık fiyatlar uçmasın değil mi arkadaşım, birazdqn becerebilirsem yükleyeceğim , biliyorum senin de başın dertte bu resim yüklemeyle :)

teşekürler samimi ,korkacak birşey yok ,korkularımızla üzüntülerimizle yaşayacağımıza riski göze alıp harekete geçmeliyiz ,ben yalnız gittiğim halde başarabildim ,siz de başarırsınız
düzeltme için düşünüyorum ama cesaretim yok artı iş baydı beni bu hengameyi bi daha geçirmek zor gibi. ilki hadi bi heves yaptırdım. parayada kıyamıyorum değermi diye. bazende etek giymiyorum ama bacaklarımın estetik görünüşünü eleştiren benden değerlimiki vs. gibi diyorum bazen.

çok geçmiş olsun atlattın bitti sıra bizlere de geliyor sabırsızlıkla akşam resimlerini önceki ve sonraki halini merak ediyorum ağrıların geçtimi korse ile aran ne durumda bilgi verir misin?

çok sağol canım darsı tüm isteyenlerin başına,dokunmazsam ağrı yok canım ama biraz bastırarak dokunursam ağrıyor, yürürken ağrı yok, yani 3 günde tamamdır bu iş diyorum , sadece zorluğu akşam yatarken yastık koy bacağının altına dedi doktor o zaman ağrım oluyor uzun zaman ayni pozisyonda sırtüstü yatmaktan ayak topuklarım bile ağrıyor, ameliyat ağrısı değil ama bu ayni pozisyonda yatmaktan dolayı

arzuxx cep telefonuyla çekersen yüklediğinde alıyo fakat fotoğraf makinasıyla çekersen büyük geliyo diyo. albüm ekle diyosun resim seç falan derken yönlendiriyo zaten. benim cep tel. gözüne kadar resim dolu hepsini alıyo bu sefer. boşaltmam lazım uf öö geliyo. zor ya. teknolojiyi sevmek lazım heralde.

ARZUXX hadi fotoları koy lütfeeeeen :)) meraktan ölüceez :)) (mesaj sayımı geyik böülümünden doldurmaya devam ediyorum kızlar size özelden yazıcam)

kızlar bir saattir uğraşıyorum cepten bilgisayara çekiğim resimleri yükleyemedim artık yarın işyerindeki bilgisayara aktarmaya çalışacağım , resim yüklerken hata veriyor, daha önce ben ayni cep telefonundan ayni şekilde bacak resimlerimi atmıştım şimdi neden olmuyor bilmiyorum . evet güler ben de teknoloji özürlüyüm, ben telefonumun pilini bile başkalarına çıkartırım kendim çıkramam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…