Bacak dolgusu yaptıran var mı?

ilgin için çok teşekkürler arzuxx
inşallah bacaklarında hiç erime olmaz :)

darısı da bizim başımıza

özelden mesaj yazan arkadaşlar kusura bakmayın bir süre bakamadım.
kafayıyemişdüşler kaç gün kaldı?
arzux geçmiş olsun çok.
palmodoro iyiyim bu sefer çok kolay atlattım ilk günden yürümeye başladım, geçen sefer çok fazla yağ alınmıştı ondan zorlandım galiba, zaten bacağımdan çok, yağ alınan yerler ağrıyordu.
çıplaklığa takılmayın o kadar ben çıktıktan sonra çok üşümüştüm hemen giydirmişlerdi üstümü, zaten ameliyathaneden korseyle dönülüyor.

Son düzenleme:
Bende foto ekledim ama neden daha karar veremediğimi anladım benim bu bacaklar adam olmaz. Burda hiç olmazsa ümit varmış gibi yazışmak bile güzel.

:))) bence de yaaa herkes kendine kötü bacaklı diyor :) ben de dahil ama gerçekten bacaklarında dediğin kadar sorun yok

Moral verdiğiniz için teşekkür ederim kızlar. Foto çekmesem daha iyiymiş ,şimdi daha bir kötü oldum :) Annemlere söylesem annem aynen şöyle der ''geldin 35 ine halen bacak peşindesin.'' yada '' boyun kadar kızından utan'' Sanırım yaşamayan bizi anlamaz. Kızım 9 yaşında az önce fotomu o çekti ne varki anne bacaklarında bak benimkilerde öyle diyor.:))))

moral vermek için yazmadım gerçekten düzelebilir bir bacak olduğunu düşünüyorum, birbirine yakın bi kere. anneler öyle der boşver sen bana da dedi annem yaptırma sakın sen deli misin bacaklarında ne var güzel falan filan... anne sonuçta ameliyat lafı bile kötü geliyor. ama sonra öğrenince iyi ettin seni mutsuz ediyordu dedi:) kabullenme diyoruz buna da:)

Bende foto ekledim ama neden daha karar veremediğimi anladım benim bu bacaklar adam olmaz. Burda hiç olmazsa ümit varmış gibi yazışmak bile güzel.

Neden olmıycakmış ki....hiçte kötü falan değil canım...

Sadece dizlerin üst kısmı gitti mi...tamamdır.

.

tekbenmiyim sen topuklu giymiyorum diyodun ama giyersen alt baldırlar şişiyomu.

hayır canım hiç şişme sorunu yaşamadım şimdiye kadar.benim farkedemeyeceğim kadar şişlikler muhakkak olmuştur ameliyattan sonra ama öyle koca koca ağrılı şişlerim ilk ameliyatta da silikonda da olmadı...

..

semizotu.. acelem yok aslında da. işte ayarlayalım. yani yaza kadar bi karar verip, sorunumuzdan kurtulsak diye umuyorum. Yazım malum deniz fln..??

güzelderya.. bende yaza doğru düşünüyorum ama benm önce erkek arkadaşımla bu işi konuşmam lazım buda çok zor nasıl sölenirki bu çok korkuyorum ya beni beğenmezse diye(8

purplecity bende dahil olmak isterim grubunuza

özgürdü senn en azından buraya foto yükleyecek kadar cesaretin var bende oda yok. merak ettm fotonu ekledim kabul edersen sevinrim. ama konuşulduğu gibi herkese göre kendininki çok kötü mesela bana sorsan benmki düntyanın en iğrenç bacakları((((

fikirdelisi teşkler mesajla bilgilendirdiğin için inşallah en kısa zamanda iyileşirsin

arzu fotolarını merak ediyorm arkadaşlık isteği gönderdm kabul et lütfen bende yorumlarımı yapabileym ve sorularımı sorabiliym geçmş olsn tekrar

keşke bacaklarını merak ettm arkadaşlık isteği gönderdim kabul edermsn lüğtfen

keşke arkadaş olarak ekledim kabul et lütfen hangi doktora kaça yaptırdın ve nasıl oldu çok merak ediyorm. geçmş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…