olur mu öyle şey canım istediğin kadar soru sorabilirsin seve seve cevaplarım , ama göreceksin çok basit bir ameliyat , benim dizlerimden diz içlerimden göbekten ve belimden alındı yağ , çok az çıkmış onun için bileklerime hiç koyamadı yukarılara da fazla kopyamadı , 60 kilo olup sene sonuna doğru tekrar gideceğim
ne var ki bunda adam olmayacak?
herkese en kötü kendi bacağı onu anladık en azından:)))
:))) bence de yaaa herkes kendine kötü bacaklı diyor :) ben de dahil ama gerçekten bacaklarında dediğin kadar sorun yok
:))) bence de yaaa herkes kendine kötü bacaklı diyor :) ben de dahil ama gerçekten bacaklarında dediğin kadar sorun yok
moral vermek için yazmadım gerçekten düzelebilir bir bacak olduğunu düşünüyorum, birbirine yakın bi kere. anneler öyle der boşver sen bana da dedi annem yaptırma sakın sen deli misin bacaklarında ne var güzel falan filan... anne sonuçta ameliyat lafı bile kötü geliyor. ama sonra öğrenince iyi ettin seni mutsuz ediyordu dedi:) kabullenme diyoruz buna da:)Moral verdiğiniz için teşekkür ederim kızlar. Foto çekmesem daha iyiymiş ,şimdi daha bir kötü oldum :) Annemlere söylesem annem aynen şöyle der ''geldin 35 ine halen bacak peşindesin.'' yada '' boyun kadar kızından utan'' Sanırım yaşamayan bizi anlamaz. Kızım 9 yaşında az önce fotomu o çekti ne varki anne bacaklarında bak benimkilerde öyle diyor.:))))
Bende foto ekledim ama neden daha karar veremediğimi anladım benim bu bacaklar adam olmaz. Burda hiç olmazsa ümit varmış gibi yazışmak bile güzel.
Neden olmıycakmış ki....hiçte kötü falan değil canım...
Sadece dizlerin üst kısmı gitti mi...tamamdır.
.
tekbenmiyim sen topuklu giymiyorum diyodun ama giyersen alt baldırlar şişiyomu.
..
semizotu.. acelem yok aslında da. işte ayarlayalım. yani yaza kadar bi karar verip, sorunumuzdan kurtulsak diye umuyorum. Yazım malum deniz fln..??
OZGURDU evet görüşmem umduğumdan güzel geçti. senden de bahsettim belki gelirsin diye ama gelmedin sanırım. Doktor bey gayet ilgili ve yeterince yardımcı oluyor açıklamaları sorunlarım için yeterli cevap oldu tabi bu bi operasyon neticede riskleri vardır elbet ama benim için sadece superdry önerdi bacaklarımda fazla problem olmadığını ve sadece orta derecede bir deformasyon olduğunu superdry ile çözüleceğini söyledi. keske sen de gelseydin. ama ben kulübümüzden ve grubumuzdan bahsettim arkadaşlar :)
Bende foto ekledim ama neden daha karar veremediğimi anladım benim bu bacaklar adam olmaz. Burda hiç olmazsa ümit varmış gibi yazışmak bile güzel.
Semizotu senin msj sayında bir gariplık var sanki,ne kadar yazarsan yaz hep 28 neden..
ben geldim bajilar. sanirim operasyondan sonra kolay kolay kimse ben gibi cekmemistirdun tam 3 haftam bitti. gecen haftadan beri bacaklarim bantliydi ve varis caorabim vardi. sabah bantlari cikardim dusa girdim. sag bacak arkasindaki cokuntu duruyodu hatta daha fazlaydi. cunku yapistirilan bant kivrilmis ve varis corabi da 1 hafta boyunca baski yapinca orada cukurluk olusmus. neyse klinige gittim. apranax aldim oncesinde ama. dr guzelce yogurdu bacaklarimi ama tabiri caizse resmen anam agladi. aglicaktim neredeyse de utancimdan aglayamadim. sol bacak daha iyi dedi. sag da serum birikmesi olmus. bide makineyle her bacak 10 dk olmak uzere yogurdular resmen. bacak iclerim kipkirmiziydi. dr enjektorle serumu almaya calisti ama olmadi. bu kez sadece sag bacagim bantlandi. dizici sisligi icin daha sonra yapilacak bisiler. henuz orasi sertken bisi yapamazmis arabayla gelirken tipiye yakalandik ve arabayi yolda birakip yuruyerek geldik eve. onumuzdeki ctesi yeniden masaj aletiyle masaj yapilacak bacagima dr ye sordum cok sık karsilastiginiz bi durum mu die. bugune kadar 1 ya da 2 kiside olmus onlardan biride benim iste pisman olmak istemiyorum. umarim sonucu iyi olur. esim de surekli kendini rezil ettin daha mi iyi oldu die soylenip duruyo benden simdilik bu kadar...umarim sizler benim yasadiklarimi yasamazsiniz
kızlar ben döndüm :), istediğiniz herşeyi sorabilirsiniz en detayına kadar anlatırım size , sanki siz ameliyat olmuş gibi rahatlarsınız ve olacakları kafanızda canlandırırsınız , akşama önceki sonraki , çarşaf çarşaf bacak resimleri koyacağım size, ama bana gerçek fikirlerinizi söyleyin darılırım üzülürüm diye korkmayın.doktor yağımın çok az olduğunu ve bileklerime yetmediğini ve biraz yağımı fazlalaştırmak için diz içlerinde bulduğu yağları da aldığını söyledi, topıklu ayakkabıylq bileklerim daha çarpık görünüyor ama yukarı kısımları fena değil, tabi bu daha 8 inci günüm daha da erime olacak herhalde .neyse zaten ben bana bir ameliyatın yetmeyeceğini biliyordum, keşke bu ameliyatlardan daha önce haberim olsaydı da daha önce yaptırsaydım diyorum, eskisine oranla iyi olacağını biliyorum bu bile beni rahatlatıyor biraz. kızlar hayat beklemeye gelmiyor seneler uçup gidiyor yaz yaklaşmadan iyice araştırıp bir doktora karar verip olun ameliyatınızı,kormayınnnn hadi harekete geçin
Teşekkürler GİNGERBREAD. İnşallah daha fazla erimez. Kilo vermemek için elimden geleni yapıyorum aslında. Çok yemek yiyorum, abur cubur aşırı tüketiyorum. Yine de iş yerinde hareketli olunca, pek alamıyorum kilo. Eskiden kilo alcam diye korkardım, şimdi kilo vercem diye korkuyorum :)
Merhaba bayanlar. İlk defa bugün aynanın karşısından ayrılamadım. Durup durup baktım bacaklarıma. Odaya biri dalmasın diye de kapıyı kitliyorum :) Hala inanamıyorum ameliyat olduğuma. Bacaklarımın bundan sonra bu şekilde olacağına inanasım gelmiyor. Eski haline tekrar dönüverecekmiş gibi hissediyorum. Gün içinde 3-4 kez aynada uzuuun uzuuun baktım bacaklarıma. 1 kez bakmak da tatmin etmedi :) Eğer erimezse, şişlikler de yanıltmıyorsa, sanırım şu haliyle ben beğendim bacaklarımı. İnşallah hep böyle devam eder ya, erimez... Bugün ya da en geç yarın, bacaklarımın fotoğrafını çekip koycam siteye. Bir aksilik, erteleme durumu olmazsa tabi, umarım... Ekleyince haber veririm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?