canım hiçbir şey anlamadım, sorun etme geçer yazmışsın ama yine dalgalanma oluştu alıştım ben onlara demişsin,
anlamadım ki ben şimdi :26:
pardon haklisin
bildiginiz gibi ben cok sorunla karsılastım. ama sorunlarım devam etmeseydi dr masaj yaptıktan sonra dalgalanma geciyo. ama benim asıl sorunum dalgalanma olmadıgı icin asıl sorunu duzeltmek adına yapılan seyler de dalgalanma yapabiliyo demek istemistim. ama sorun sadece dalgalanmaysa dr nin yaptıgı masajla duzeliyo. simdi ben de sag bacakta serum birikmesi olmustu. bunu gidermek icin sıkıca bantlandı 2 hafta. haliyle bantın dısında kalanlar ya da bantın daha az basınc yaptıgı yerlerde yine bi dalgalanma goruntusu oluyodu. en son diz icine yag kactıgından enjektorle cekti dr o yagı ve yine bacagın bi kısmını sıkıca sardı. haliyle yine dalgalanma oldu :18: bendeki kısır dongu yani. simdi ctesi gidicem yine. eger serum birikmesi, yag kacması gibi sorunlarım hallolduysa dr yine bi masaj yapacak ( dalgalanmaları gidermek adına) sonrasında da dalgalanma olmadan kalacak. en azından ben boyle olmasını UMUYORUM
umarım anlatabilmisimdir, sacmalamamısımdır. aynı zamanda is yapıyorum da
şimdi çok iyi anladım canım çok sağol
umarım senin de dertlerin son bulur artık
çünkü sen çok çektin, umarım bu günlerin acısını çok mutlu günler yaşayarak çıkarırsın
ben de buzla kendi kendime biraz masaj yapınca o şişlik azalıyo
Eşim 6 yıl önce burun ameliyatı olmuştu.Burunun tam şeklinin oturması 2 yıl almıştı.İlk zamanlar neden yaptırdın ki demiştik şimdi iyiki yaptırdın diyoruz.Bu arada ben ona diyorum burnunu boşuna yaptırdın.Çünkü benim beynim kesilen parçayı tamamlıyor.Seni aynı algılıyorum.
kaas aynı sorun bende de var. Yaz gelmeden olsun bitsin istiyorum ama esim hayır diyor başka birşey demiyor. Bu arada İzmir'deki doktor biraz daha iyi olacak sanirim benim icin. İzmire gelsem de görsem seninle samimi'yi.(null)
Kyd bacak yapımız seninle aynı hemen hemen benim dr. da beni dün muayene yaptı vucudumun bazı bölgelerinden yağ alınıp yağ enjekte edeceğini ve bacağımın olabilecek resmini çizdi aşağı yukarı bu şekli yakalamaya çalışacağını gösterdi ama benim eşim yan çizdi şimdi onu ikna çabası içerisine giricem bilmiyorum ne kadar başarılı olurum.
Kusura bakma site çok kalabalık seni yakından takip ediyorum gerçi ama gene de kafam karışıyo 2 çocuk arada gir çık not alma şansımda pek olamıyor inanki bu yazıyı bile kız tepemdeyken yazdımsenin sadece yağ enj demi birde bana fiyatını söylermisin benim aldığım fiyatla kıyaslayacağım
özel mesaj attım canım
cnm ya senin rapor işe yaradı mı yani bişey anlaşılmadı dimi? Sorun çıkmadı yani?
Herkeze selam bende dün samiminin dr. gittim çok iyi bir dr. samiminin orada eski ve yeni halinin fotoğraflarını gördüm hatta yeni bacaklarını canlı gördümkendisi tayt ve tunik ile gelmişti ve hayatında ilk defa giyinmişti çok mutluydu, rahattı en önemlisi işallah bir gün bizde samimi gibi özgürce tayt ve etekle gezme lüksüne sahip olucaz. bende ameliyat tarihi aldım aslında kendimce 2 problemim vardı çocuğa bakıcak birini bulmak ve eşime söylemek benim en korktuğum çocuğa kim bakıcak olmasıydı ki onu hallettim çok sevindim akşam eşim geldi ve çok heyecanlı bir şekilde ona anlattım kıyamet kopardı dün akşam kavga ettik bayağı ne gerek varmış saçmaymış vs.. ben ayın 22 sine ameliyat tarihi aldım çocuğa bakacak birini buldum (3 gün) yanımda eşim herşeyi mahvetti ben ne yapıcam şimdi çok heveslenmiştim.
arkadaşlar ameliyata sabah saatleri randevu alsam da akşam evime gönderir mi sizce doktor yada ben gelebilecek durumda olurmuyum (bebek olduğu için evde)
arkadaşlar ameliyata sabah saatleri randevu alsam da akşam evime gönderir mi sizce doktor yada ben gelebilecek durumda olurmuyum (bebek olduğu için evde)
arkadaşlar aramızda evllerde var. Beni istemeye geldiklerinde
nişsnımda filn nasıl elbise giyerim düşüncesi. Siz ne yapmıştnız o dönemlerde
her zaman ki gibi bacak şeklini belli etmeyen pantolon.yani hergünden farklı değildi ne yazık. Kayınvalidemle nişan için alışverişe çıktığımızda yaşadığım sıkıntıdan sivilce bastı yüzümü,çok gergindim,kızgındım ama onlara değil....düğünümde bile gelinlikle rahat değildim.aklımda hep ya basamaklardan düşersem ve kabak gibi ortada kalırsam diye düşünüyordum,yani en güzel günümde bile aklımda sürekli bacaklarım vardı
Ben uzun abiye gitmiştim nisanda. İstemeye geldiklerinde de pantolon tabii ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?