Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Kızlar isim vermeyeyim de bizim superdry yapan Dr yarın saat 13.00 de turkmax kanalında olacakmış. Konu bacak. Hatta operasyon geçirmiş bir bayan olacakmış. Merak edenler izlesin

canım işte o konu altında laser lipoliz yaptıran çok kişi var, hepsi de çok memnun

Hücre enjeksiyonu dolaşım bozukluğu yapmazmis. Ilk aylarda sisme normalmiş. ( bu da aynı Dr ağzından)

kızlar bir sorum olacak
hani yürürken ayak bazen taşa takılır da bacak sarsılır ya , o zararlı mıdır acaba
yani yağlar komple gitmesin bi de
benim bazen öyle oluyo
bazen taşa takılıyorum, bazen arnavut kaldırımları aynı hizada olmuyor, onlara takılıyorum
bacaklarım sarsılıyor
merdiven inerken de yere hızlı basmışsam yine bacağım sarsılıyor

size de oluyor mu böyle
yağlar tutunamayıp tamamı erimesin bu sefer de

zaten lipolizi de aynı başlık altında tartışıyorlar,liposakşın forumunda....

Kızlar siz asistandan mı aldınız randevuyu? (İstanbul'da) yoksa direkt hocadan mı?

asistandan , ama çok zor ulaşırsın

Evet yaa sabah aradım. Yoldayim sonra arayın dedi. Az önce tekrar aradım acmadı. Dr a mail mı atsam?? Bir de ben yalnız olacağım bir sorun yasar miyim acaba? Ertesi gun havaalanına gidebilir miyim mesela kendi kendime? ( superdry) bir de Delphine adını yazar mısın bana özelden Dr a grup indirimi icin söyleyeyim. Hatta başka da bildigin kisiler varsa onları da söyleyeyim.

Kızlar dr lenf drenaj verdi bir seans yapıldı o gün bacaam bayaa rahatladı şişliği azaldı bu geçiçicibir yöntemmidir sizce. bir kür yaptırsam incelme kalıcı olurmu şişler için. yoksa sürekli istermi. bu aletin ev tipi yokmudur. şişme pijama gibi bir alet, etap etap ayaktan başlıyo şişe şişe popoya kadar geliyo süper bişey, kalktığımda bacaklarım kuş gibi hafiflemişti. ertesi güne kadar etkisi sürdü. bana onun ev tipisi ilazım

Delphine senin 1 ay oldu degil mı? Morluk kaldı mı?

yok canım, henüz 1 ay olmadı
hatta 3 hafta bile olmadı, yarın tam 3 hafta bitmiş olacak
zaman ne kadar yavaş geçiyor , sanki üzerinden 2 ay geçmiş gibi oysa ki
morluklar halen var, iyileşme sürecine girdi ama onlar da
bu arada sabah bacaklarım ince artık :)
ama akşamları 2 katına çıkıyor

sabahki hali gün boyunca kalsa , etek giyebilirim

Harika ya 3 haftada maşallah maşallah. Sanirim ben de 5 Mayıs'ta hallediyorum bu isi. Hoca ile maillestik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…