Canım sen fotoları sildin mi?
ben eskı durumu yukleyemıyorum .pıksel cok buyuk . ama bayagı fark var .once cok ınceydı
canım siposuction la lipoliz farklı. liposuction ordan burdan yağ aldırıyoruzya bacamız için bu o. lipoliz lazerle değişik ışınlarla alttan derinin eritiyo sonra su içip atıyosun yağı. istenmeyen kısma yaptırıyosun. iyide şimdi biz göbekten bacaa taşıdık yağı hani kalın oldu, e bide dengesiz erirse. oyuncak yapmak olur işi artık. hem risk hem piyanyo. yaptıran deneyen varmıdır diyede merak ettim.
delphıne ust bacak arasına yag enjekte ettımı
Eki Görüntüle 378643 bır daha yag enjeksıyonu yaptırmak ıstıyorum. acaba ust bacak arasına yapılır mıfıkrı olan var mı
canım siposuction la lipoliz farklı. liposuction ordan burdan yağ aldırıyoruzya bacamız için bu o. lipoliz lazerle değişik ışınlarla alttan derinin eritiyo sonra su içip atıyosun yağı. istenmeyen kısma yaptırıyosun. iyide şimdi biz göbekten bacaa taşıdık yağı hani kalın oldu, e bide dengesiz erirse. oyuncak yapmak olur işi artık. hem risk hem piyanyo. yaptıran deneyen varmıdır diyede merak ettim.
Kızlar siz asistandan mı aldınız randevuyu? (İstanbul'da) yoksa direkt hocadan mı?
asistandan , ama çok zor ulaşırsın
Delphine senin 1 ay oldu degil mı? Morluk kaldı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?