Bacak dolgusu yaptıran var mı?

kaç cm ki bacakların canım,hala mutsuzsun.yaptırmadan önce kaçtı?korkutuyorsun beni valla.gelicem bigün yanına kontrole.kimseye sormadın mı hiç kardeşine annene.onlar ne diyor.akın erisin diye egzersiz fln yapma kas yaparsın yağları hiç erimez sonra..

daha önce hiç ölçmemiştim ama inceydi benim bacaklarım
şimdi teyzem gibi oldum
erimiyor da , erimesin diye dua etsem erirdi

annemle kardeşim de kalın diyorlar, ama eriyecek diye teselli oluyoruz
hadi erimedi , yine yolu var, rötüş

arada etek deniyorum mağazalarda ama yok yani şu haliyle giyemem
biraz ince olsaydı çatır çatır giyerdim valla

bi de akşamları benim de çok şişiyor
sabah elbise giyip , akşam kıyafet değiştiremeyceğime göre
şişlikler de dahil olacak şekilde optimal bir inceliğe ulaşması lazım

Son düzenleme:
mayısın ikinci yarısı yurt dışına gidiyorum gezmeye :))

iki ay ancak dolmuş olacak, bir sorun yaşamam dimi :))

rahat rahat giy elbiseleri...topukluyla bacakların ince görünür hoş durur emin ol.
kalın diye giymemezlik yapma sakın
grçekten çok güzel oldu bacakların maşallah

kızlar bugün öyleden sonra dr ordaymış kontrole gittim. şu şişmeler için dolaşım bozukluğuna bağiı olarak şişiyomuş bir kalp damar druna gitmem lazımmış. varisde var diz arkalarında doğru söylüyo. lenf drenaj seansı yaptırdı kan yukarı pompalandığı için bayaa iyi geldi. birde ben 4 kiloya yakın kilo aldım oda zorluyo. yağ konan yerlerdeki yağ hücreleri şişip damarları zorluyo. zayıflamam lazım. biede haa unutmadan söyleyeyim lipoliz yapılabilirmiş incelme için. ama incelme ölçülü olurmu kafamı karıştırıyo.

gulerer bu şişmeler sende ameliyat önceside oluyormuydu merak ettim.

gulerer hepimizde mi dolasım bozuklugu var yani benim onceden olmuodu yakınımda da olmuodu. ama ikimizinki de aksama davul oluyo resmen

kafam karıştı şimdi,yağ konunca bacağa dolaşım bozukluğu mu yapıyor,yoksa yapısal bişey mi bu ,yaptıran herkesin olabilirmiymiş?

benim eskiden de şişiyordu
hem de baya fazla
şimdi de şişiyor doğal olarak
hatta dahiliyeye gitmiştim bunun için , birşey çıkmamıştı
kalp damar doktoruna gidicem biraz daha normale dönünce

ohhhhh.kızma ama rahatladım.umarım çabucak iyileşirsin.bacaklarına bayılıyoruz sen ne kadar beğenmesende bu doğal olabilir.ama biz örnek olarak senin bacaklarını göstericez.resmini bile çektim.kızım bayıldı bir bacak anca bu kadar güzel yapılır dedi..gerçi burada ameliyat olan herkesin bacaklarını çok beğeniyoruz ama eski hallerini göremediğimiz için kendimizle mukayese edemiyoruz.senin eski halin biraz bize benziyor.

canım siposuction la lipoliz farklı. liposuction ordan burdan yağ aldırıyoruzya bacamız için bu o. lipoliz lazerle değişik ışınlarla alttan derinin eritiyo sonra su içip atıyosun yağı. istenmeyen kısma yaptırıyosun. iyide şimdi biz göbekten bacaa taşıdık yağı hani kalın oldu, e bide dengesiz erirse. oyuncak yapmak olur işi artık. hem risk hem piyanyo. yaptıran deneyen varmıdır diyede merak ettim.

kızlar benımde 33 cm .ıncelıkten gıyemıyorum(

delphıne bacak yapımız seninkinle aynı ve ben senin ki gibi olmasını çok istiyorum inan buna süper bacakların var etekler şortlar bu yaz seni bekliyor canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…