Bacak dolgusu yaptıran var mı?

aynen bacım. albendende o kadar sabaki gibi kalsa akşam patlayacak gibi oluyo.

Harika ya 3 haftada maşallah maşallah. Sanirim ben de 5 Mayıs'ta hallediyorum bu isi. Hoca ile maillestik.

Arkadaşlar bende 14 nisanda işallah kurtulucam bugün birkez daha anladım ki aslında biz çok kaçak yaşıyoruz görümcem kendine çokkk süper bir elbise almış 5 lira hemen bana geldi denedi süper oldu bana demezmi bedeni yoktu sana alamadım al bunu dene bakalım nasıl olacak diye inadına mı yapıyo anlamıyorum denedim tabi nasıl denemeyeceksin elbiseye bayıldım tabi altımdan eşortmanımı çıkarmadan :)))) gülüyorum ama sinirden allahım dedim günler çabul geç artık yazın şunların karşısına elbise ile çıkabileyim işallah bende mutlu olucam bacaklarımı düşünmeyeceğim zamanlar gelecekmi inanamıyorum. benim bu ameliyatta en stres yaptığım aneztezi bölümü işte

benımde oyle sarsıntılarım oluyordu su an hıc amelıyat olmamıs gıbı hıssedıyorum . o sarsıntı gecıyor yanı

Ay kızlarrr... Sizden boyle yorumlar okudukça cesaretleniyorum. Ama aksama kadar o kadar geriliyorum ki! Kimsenin haberinin olmaması, esimin bunun devamı gelir demesi , yaz yaklaşıyor morluklar, rahat yuruyememek korkusu, sonuçta cocuk var onunla ilgilenemezsem, ya İstanbul'da daha fazla kalmak gerekirse falan filan... Offf olsa da bitse

kızlar bu yağ enjeksiyonunda kalıcılık oranı ne ben netten araşırdığıma göre
kalıcılık oranı çok azmış yani o kadar para verip yaptırcaz kalıcı olmıcak ne üzücü.
eğer hemen eriyecekse ben nişan söz isteme törenlerime denk getiriyim. denk getiriyim diyorumda
daha ne annem ikna oldu ne para var off off ama kararlıyım yaptırcam

neden se benimki de aynı bunu devamı gelir diyo:)))bende de çocuk değil çocuklar var ama ne yapalım kurtulcaz işallah

Kızlar nerelerdesiniz kimse siteye yazmıyo nedennnn ameliyat olan arkadaşlar arzu serpil sevcann purpecıty arkadaşlar nasılsınız birşeyler yazın yorum yapın bakın bizimde ameliyat tarihimiz yaklaşıyo sizler yazınca bize moral oluyor çoğu zaman:18:

valla doktorum bana da eriyecek dedi ama yüzde vermedi güzel doldururuz dedi bilmiyorum yani ama erimesin ya o kadar stres sıkıntı allahın ne olur yardım et!!!

bizim dr % 70 kalicilik oluyo dedi :18:
ben %50 ye de raziyim .. cok dikkarli bakildiginda sag bacagim daha kalin gibi. sanirim hala odemi tam gitmedi :26:
ipek-ce foto koyacaktinnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…