kızlar bu bacak takıntısından nasıl kurtulabilirim ben ya ahh ahh en güzel yıllarımı maf ediyorum.
sürekli aklımda bacaklarm sizde öylemisnz? sizinde günlük yaşamınızı çok etkiliyomu bu durum
mesela ben işi bıraktım bu yüzden halada çaışmıyorum. en çok zoruma giden beni üzende
ablamın bacakları sütun gibi maşallah ben böyleyim anneminkilerde öyle hatta babamınkilerde
puplecıty bacakların harika olmuş bayıldım.giy etekleri bol bol.yanların bana çıkık gelmedi son derce ince uzun duruyor bacakların manken bacağı gibi maaşallah.Arkadaşın bacaklarını birkaç gündür görmedim ama çok şişmiş bacakları iğne soksam patlayacak gibi oluyor diyor.resim çekmiş yarın bana yollayacak koyarım akşama doğru.ilk halide varrr.onun yağı hiç yetmediği için ve de bileklerde ki deri çok ince yani çekiştirince ele gelmiyordu bu tip bileklere yağ inmiyormuş.o nedenle bilekleri eğri kaldı.inşallah yukarıdaki yağlar erimez.diz kapakları çok şekillenmiş ama şişmiş.bilek dış kısımlarında yağ birikintisi varmış onlarıda almış oradaki fazlalık gidince bilekler daha güzel durmuş.bugün daha kolay yürüyor ama dışarı çıksa herkes robot zanneder.
canım sen bu konu ile ilgili psikolojik destek alıyordun değil mi?
bu arada teşekkür ederim fikirdelisi ve sana :))
evet alıyorum canm ama hiç fayda etmiyo((
semizotu senin bacagındakı sorun ne canım
purplecity bacagının ilk hali benim bacağımın ilk haline okadar cok benziyorkı şaşırmadım desem yalan olur valla aynı gibi hatta bu kadar olur :))
topukluylada gayet hoş olmus canım inşlh hep aynı şekilde kalır...
doktorunu değiştirsene
benim bacaklarımdan daha düzgün ya seninkiler
niye takıyorsun
sokakta etek giyen kızların bacaklarına bak
%95 i seninkinden kötü
semizotu bacim ac fashion tv yi bak bakalim mankenlere bacaklari nasilcogununki egri
bak songul odene, esra erola, ebru gundese ...vs hepsi catir catir giyiyolar etegi bide goz onundeler dusun
bu kadar kafana taktığını bilmiyordum
ki sen çok da kötü bacaklara sahip değilsin daha önce de fikrimi söylemiştim.
ama seni bu kadar üzüyorsa neden bu takıntından kurtulmuyorsun merak ettim..maddi mi? yoksa benim gibi bir sürü sebep mi var? üzüldüm ya....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?