Bacak dolgusu yaptıran var mı?

kızlar bu bacak takıntısından nasıl kurtulabilirim ben ya ahh ahh en güzel yıllarımı maf ediyorum.
sürekli aklımda bacaklarm sizde öylemisnz? sizinde günlük yaşamınızı çok etkiliyomu bu durum
mesela ben işi bıraktım bu yüzden halada çaışmıyorum. en çok zoruma giden beni üzende
ablamın bacakları sütun gibi maşallah ben böyleyim anneminkilerde öyle hatta babamınkilerde

çok teşekkür ederim SADDY inşallah buradaki herkes en yakın zamanda sağlıklı bir şekilde istediği bacaklara kavuşur. :)

canım sen bu konu ile ilgili psikolojik destek alıyordun değil mi?

bu arada teşekkür ederim fikirdelisi ve sana :))

Son düzenleme:
gülerer ben senin bacaklarını beğendim canım güzel olmuşlar sen neyini takıyosun benim gibi :)))
canım bende tam tersi şişince begeniyorum bacaklarımı sabah kalktıgımda yag konulan yerler kendini çekmiş oluyor :))))) akşama kadar ayakta falan kalınca o kısımlar genişliyor sanki bacak şiştiği için ve aradaki açıklık kapanıyor işte ben o halini çok begeniyorum mesela işte kimimiz kalın seviyor kimimiz ince :)))
bu arada doktor bana cevap verdi bende foto yolladım ama şuan facede diil sanırım daha cevap gelmedi yarın gönderir sanırım bakalım ne dicek

teşekkür ederim PALADORO, umarım en kısa zamandagüzel güzel bacaklarıyla normal hayatına devam eder... :) merakla bekliyoruz gelişmelerini, fotolarını arkadaşın..

semizotu senin bacagındakı sorun ne canım
purplecity bacagının ilk hali benim bacağımın ilk haline okadar cok benziyorkı şaşırmadım desem yalan olur valla aynı gibi hatta bu kadar olur :))
topukluylada gayet hoş olmus canım inşlh hep aynı şekilde kalır...

bu kadar kafana taktığını bilmiyordum
ki sen çok da kötü bacaklara sahip değilsin daha önce de fikrimi söylemiştim.

ama seni bu kadar üzüyorsa neden bu takıntından kurtulmuyorsun merak ettim..maddi mi? yoksa benim gibi bir sürü sebep mi var? üzüldüm ya....

LAYDYcim teşekkür ederim :) eğer bacaklarımızın ilk halleri benziyorsa bu demek olur ki benimkilerin seninkiler kadar güzel olmaları için ikincisini yaptırmam lazım :))) inşallah erimezler daha fazla (amiiiiin) teşekkür ederim tekrar tekrar :) seninkiler çoooooooook güzel hata yok bence.. yani fotodan öyle görünüyor.. karar senin

purplecity rica ederim canım evet çok benziyolar hatta ne oluyo ya falan dedim kendi kendime çok şaşırdım yani :)
amin canım amin inşlh gerek kalmaz hep öyle kalırlarda benim aslında 2ciden sonra cok güzellerdi tam istedigim gibi olmuşlardı sadece bi yag toplanması sorunu yaşamıştım onuda masajla dagıtmıştık ama hemen kilo verince amelıyat fazla bi işe yaramadı açıkçası yalnız 2.doktorum şunu demişti bana yag erimez sadece kilo alınca genişler kilo verince küçülür demişti bunuda söyleyim aklınızda bulunsun ne kadar doğrudur bilemem ama sonrasında kilo aldıgımda eskiye nazaran işe yaradı

semizotu bacim ac fashion tv yi bak bakalim mankenlere bacaklari nasil cogununki egri
bak songul odene, esra erola, ebru gundese ...vs hepsi catir catir giyiyolar etegi bide goz onundeler dusun

bir de şu alışveriş sitelerindeki fotomodeller.....

ya benden beter bunlar.....:))))

Arkadaslar merhaba ben palmodoro'nun ameliyat olan tanidigi :)
Ben maalesef foto eklemek istemiyorum. Bacaklarim hala tef gibi, hem de zaten yaglarim cok az geldigi icin bacaklarimin arasi tam olarak kapanmiyor. Beni su hali ile tatmin ediyor fakat foruma fotolarimi koymak istemiyorum. Hepinizinki o kadar guzel ki maasallah benimkine gerek yok bence :)
Henuz operasyon gecirmemis arkadaslara tavsiye: bacaklariniz ince ve egriyse slikon yaptirin. Kalin ve egriyse kilo almadan yag enjeksiyonu yaptrmayin. Yoksa ikinci ucuncu operasyonlar sart olur ki ben bunu kesinlikle istemiyorum cunku anestezi beni mahvetti. Local de beni strese sokar. Bu bacaklarla idare edicem eski halinden 10 kat daha iyi ama henuz sis :) inince ne dusunurum onu bilemem.
Allah hepinize once daimi saglik versin sonra istediginiz bacaklara kavusmanizi nasib etsin :)
İyi geceler...
Sevgiler.

arada açıklık var canım bide dış yanlar çıkık yani bildiğin çarpık bacak işte

doktorunu değiştirsene
benim bacaklarımdan daha düzgün ya seninkiler
niye takıyorsun
sokakta etek giyen kızların bacaklarına bak
%95 i seninkinden kötü

çok teşekkürler cnm doktorumu değiştirmeyi hiç düşnmedm bide onu deneyim
bu takıntı öyle kötü bişeyki kızlar allah kimseye vermesn ben çekiyorum

semizotu bacim ac fashion tv yi bak bakalim mankenlere bacaklari nasil cogununki egri
bak songul odene, esra erola, ebru gundese ...vs hepsi catir catir giyiyolar etegi bide goz onundeler dusun

hepssini farkındayım canm benm çevremdede var birsürü ama dediğim gibi takıntı işte
ne yapsam geçmiyo allah yardımcım olsun( tabi hepimizin

sağol canım. hem maddi hem manevi
erkek arkadaşımla annem deli gibi karşı çıkıyolar. ağzımı açtırmıyolar bu konuda
tabi benm halimden anlayan yok çeken bilir

delphine bacakların süper arkadaşım benimkilerinde böyle olması nı o kadar çok isterdim ki bende 16 nisan da gün alıcam yarın yazın en çok istediğim şey 1 yaşındaki kızımla takım aynı renk elbisleri giyinebilmek ben çok korkuyorum o gece eve gelmek isteyeceğim çünkü kızım çok küçük bensiz gündüz idare ederler ama gece durmaz sence gelebilir miyim?

çok zor,gelsende kızına hayrın olmz.tabi bünye meselesi.doğumunu hatırla eğer sezeryansa farkı yok canım.her yer delik deşik,ağrılı ve bazen kanamalı.gözünüzü korkutmak istemem ama evde panik olabilirsin ağrı olmuyor ama boğaz ağrısı ve kıpırdayamamak , anestezi sonrası sersemlik insanı mahfediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…