Bacak dolgusu yaptıran var mı?

evet canım banada doktor demişti c ve d vitamini cok önemli imiş ben kızıma yazın kısaları giydirir güneşletirim mutlaka bacaklarını, ben çektim o çekmesin şükür ki onda sorun yok buna cok seviniyorum

ben de elimden geleni yapıyorum kızım için. gecen yaz çıtçıtlı badiyle gezdirdim hep. 6 aylıktı daha.. bu sene de şortla gezrideceğim. d vitamini takviyesi de yapıyorum. bir de arada elimle içe doğru masaj yapıyorum insallah faydasını görür.
palmodoronun söylediği bir doktor tavsiyesi vardı. bacaklarını sıkıca birleştirsin 40 sn filan diye...onu da yaptırcam büyüyünce. (inşallah ihtiyaç olmaz)

anlıyorum canım bizimki birazda eskilerin cahilliğinden kaynaklı aslında, ben çocukken bacaklarım güneş yüzü görmedi annem giydirmezdi bacaklarım kötü die nasıl bir mantıksa artık( şimdi oda üzülüyor tabi bilsem güneşte bırakırdım seni diyor...) bende ünlü bir doktorla görüşmüştüm o demişti bana bol c vitamini ve bol güneş die kemikleri geliştiriyor die hatta o kastanda konustuk sporlada oluyormus ama seneler alıyormus
öyle zor bir psikolojiki ama ALLAHa şükür tatilde sıkıntı çekmiyorum artık eskisi gibi eşimle tatile giderdik köşe bucak kaçardım parayo ile dolaşırdım gecen sene güzel bir tatil yaptım :)) işte şu arayı biraz daha istedigim gibi yaparsam süper olucak
bu arada herkesten özür dilerim kızlar biliyorum abartıyorum ama yanlış anlamayın beni benimki sadece takıntı kendimle ilgili yani yoksa bende memnunum şimdiki halinden

leydi resmin yok burda dimi. benmi göremiyorum.

delphine rötüş nasıl oluyo anlatırmısın. geçici dolgumu bu

cnm bu bacaklarla etek elbise giymeyeceksin de ne giyeceksin :) çok tatlı olmuş çok yakışmış gerçekten :))

cnm bu bacaklarla etek elbise giymeyeceksin de ne giyeceksin :) çok tatlı olmuş çok yakışmış gerçekten :))

canım çok teşekkür ederim
sizlerin de aynı duyguyu yaşamasını o kadar çok istiyorum ki
burada bacakları süper olup da etek giyemeyen çok arkadaşımız var
kızlar biraz cesaret , çok güzel bacaklarınız var ,hadi gelsin etekler , elbiselerr :))

delphin bacakların harika görünüyor inşallah hep böyle kalırlar. darısı hepimizin başına kızlar

delphine yeni gordum fotolar. gayet guzeller. erisin die dua etme sakin artik

ya bi mucize olsa esimi ikna etsem istanbula gitsem su dis yanlari inceltsem nolurduuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…