Bacak dolgusu yaptıran var mı?

saddy teşkler canım ya, çok sağolun yorumlarınız için biliyorum biraz fazla abartıyorum yada takıyorum kafama, bi uğraşmaya başladım bacaklarımla takıntı yaptı bende:)

arzu arkadaşım sen yaptırmıştın memnunmusun halinden bir daha yaptırcan diye yazmıştın yanlış hatırlamıyosam. benim kafa sürmenaj halinde kim ne yaptı çorba oldum iyce.

evet benim yağım yetmemişti 54 kiloyla ameliyat olmuştum, şimdi 60 kilo olup tekrar gidip kapatabildiğim kadar bacağımın içinin açıklıklarını kapattıracağım inşallah

bir de fotoya dikkatli bakarsanız sag ve sol bacakta farklılık var ilk halinde de vardı normalde
sol bacagımın hemen dizin altında olan kısmı sağ bacaga göre biraz oyuntulu o kısımın dolup sag bacakla aynı olmasını istiyorum sag bacak normal mesela düzgün duruyo belkide sol bacakta o oyuntu bozuyor görüntüyü
bi dikkatli inceleyebilirmisiniz kızlar sizede öyle görünüyormu

leydicim seni en basindan beri taniyorum, biliyorum. sana tavsiyem kesinlikle dokundurtma. gayet guzeller cunku. aciklik kapanacak diye bisey yok. cok samimiyim bu haliyle istedigin seyi giyebilirsin. senin dislardan alinmadi dimi?
kizlar bu arada dis yanlari cok yagli olarak dusunmeyin. eger varsa cok az yag vardir orada gerisi hep kas. yani orasi cok inceltilemez. benimkini inceltmedi dr kaslara zarar veririm die ha soyle yapabilirdi olan yagi alabilirdi oradan ki cok az fark ederdi ama alsaydi ne iyi olurdu bana. topukluyla cok kotu duruo cunku

fikirdelisi teşekkür ederim canım benim sağolasın
yok benim yanlardan alınmadı canım, evet yanlara fazla bi işlem yapamıyor doktorlar

bu arada kızlar şimdi fotoğraf makinesini boşaltırken hatırladım, ben dün dışarıya çıkmadan önce evde kimse yokken bi foto çekmeye çalışmıştım kendi kendime :))
onu bari ekleyeyim :)

bu hali sabah şişlerin tamamen inmiş hali
bi de akşam şişmiş halini koyabilseydim çok iyi olurdu ama işte ev müsait değil, resim çekemiyorum :))

http://c1204.hizliresim.com/w/8/4784u.jpg

delphine cok güzel görünüyor bacakların canım inşlh hep böyle kalırlar çok güzel olmuş ya bende o doktora mail atmaya çalıştım inşlh cevap verir

delphine cok güzel görünüyor bacakların canım inşlh hep böyle kalırlar çok güzel olmuş ya bende o doktora mail atmaya çalıştım inşlh cevap verir

sağol canım

ben kusursuzluk aramadığım için şimdilik memnunum
yeter ki çok kalın ve çok yamuk olmasın , az kalın ve az yamuk olsa bile olur :))
akşamları şişiyor ama dün topukluyla çok kalın görünmüyordu akşam da
yağlar ya erirse diye kendimi de bunaltmıyorum, erirse rötüş yaptırırım lokalle :)

kızlar selammm...
leydi bacakların güzel. ama dediğin gibi biraz oyuntu (mu denir bilemedim) verilse, şööyle Özge Ulusoy'un bacakları gibi dursa mükemmel olur.
vaktin ve bütçen varsa neden olmasın....hee yaptırmasan ne olur??? hala etek giyebilirsin kimse çarpık bacaklı demez senin için...

delphine...gitgide güzelleşiyor seninkiler...

gelelim bana...
ben şimdilik rafa kaldırdım olayı...
yakın zamanda yeniden bebek yapmayı planlıyoruz.
yeniden kilo almak ve vermek sanırım benim için başa dönmek demek...yani boşa yapılmış bir operasyon. boşuna alınmış bir genel anestezi...benim bir amacım da göbekten kurtulmaktı bilen bilir...
ama sizi gıptayla takip ediyorum.

amylee canım yorumun için teşekkür ederim evet hafif var biraz farklılık ben onun etkisininde oldugunu düşünüyorum biraz
belkide sadece oraya ufak bir işlem düşünebilirim
valla şimdilik bütçem yok malesef az önce faceden doktoru buldum resmi face sayfasıymıs msj attım kendisine ve foto yollayıp fiyat isticem
ona görede kendimi ayarlamayı düşünüyorum tabi çok büyük miktarlar olursa unutmam gerekicek(
özge ulusoy bacagımı dur hemen bakıyım onun bacaklarına bi :))))

evet özge ulusoyun bacakları oldukca güzel ve benim dediğim gibi şekilli bir bacaga sahip aradaki kası gelişmiş mesela ahhhhh o kas yokmu ooo kass :)

zaten biz d vitamini mi almamışız zamanında...güneşe mi çıkmamışız bilmem ki!! ben çok yürürüm....eskiden bisiklete çok binerdim üst kasım bayağı gelişti ama altta tık yok(
amaaannnn benim babaannem de çarpık bacaklı...kesin onun yüzünden oldu offffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…