hayatım daha önce de söylediğim gibi topuklularla giydiğim için arası çok açık durdu en son çektiklerim ise ayakkabısız çektiğim için okadar ayırık durmadı, ondan dolayı ben babet giyiyorum artıkım, topuklu ayakkabı hayal benim için.Bana doktor ameliyattan önce kilo almalısın demişti ama ben galiba ancak bir kilo alabilmiştim.
arzucum seni bilmem beğeniyormusun çünkü beğenme kavramı kişiye göre değişiyor ama bence rahatca giy eteğini çık.seninde çürük oldumu?kaç gün sonra düzeldi olduysa?
Arasındaki açıklık çok fazla bir de topuklu giyince çok açılıyor kot etekli haldekileri gördünüz herhalde, bir de bu kas şekli nedir ben düz insin istiyorum bacaklarım, kibaar olsun. önceki haliyle çok fark varmı sizce , 43 gün oldu ameliyat olalı
bir önceki sayfaya yazdım yorumumu,belki atlamışsındır.bak canım sana şunu söylemek isterim,arkadaşıma da aynısını söyledim bugün.artık bacaklarınız eskisi kadar dikkat çekici dğil.sadece bazı ayakkabı tipleri bacağın duruşunu değiştiriyor artık istediğiniz kıyafeti giyip istediğiniz ayakkabıyı giyemeyeceksiniz belki buda hiç önemli değil.senin bacağında hangi ayakkabı sana hoş görünüyorsa onu alacaksın.ama istediğin eteği giyeceksin.olsun eskiye on basar bacaklarınız.
size kaçlık silikon konmuştu?dış yanlardan ve dizlerden alındımı?
140 lık koyuldu,evet dıştan ve dizlerden de alındı,ayrıca bileklere yağ enj.yapıldı
silikon koydur rahat uyu.eridimi stresi yok napsak acaba?ya banada büyük gelirse.benim bacaklar odun zaten.
yrn koyarım vaktim olursa.benim durum vahim ama gülmek yok.
ameliyatı memorialde kaça olucan cnm çok merak ettim.
arkadaşlar foto ekliyorum. tel ile çektim kalite biraz dusuk ama durum ortada =) ameliyattan sonra da eklerim.
dolgu yeterli olur mu yoksa silikonla mı daha güzel olur yorum yaparsanız çok sevinirim.Eki Görüntüle 390890
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?