9.günde araba kullanabilirsiniz,10 günde akşama kdr çok dolaşmamak şartıyla dışarıda rahat olabilirsiniz.şişme durumu kişiye göre değişiklik gösterir.ama hala tn engi çorap giyip dışarı çıkamazsınız çürükler yüzünden.DELPHİNE senin yağ konulan yerlerin kırmızı renkte çürük oldumu?kılcal damar görüntüsünde.
arkadaşın bacağında yağ alınan yerler çürük rengi yani yeşilimsi ,diz içlerinde birşey yok ama yağ alındı.yağ konulan içler korkunç kan oturmuş gibi kıpkırmızı oldu.galba size bu yaz çorapsız mini yok:)) +denizde yok
delphine arkadaşa doktor 40lık çorabı önermedi gevşek dedi.o hala varis çorabı giyiyor.çürükleri o mu yapıyor acaba.dr.çorabının bilek kısmını çekiştirdi bu ele geliyor gelmemesi lazım dedi.gelmeyen sadece 140lık oldu.o da varis çorabı.
arkadaşın bacağında yağ alınan yerler çürük rengi yani yeşilimsi ,diz içlerinde birşey yok ama yağ alındı.yağ konulan içler korkunç kan oturmuş gibi kıpkırmızı oldu.galba size bu yaz çorapsız mini yok:)) +denizde yok
içler için birşey demedi ama dışları göstererek buraların şiş ve çürüyor sıkı çorap giymelisin çürükler geçene kadar dedi.birde hastanede buzları hep dışlara koydurdu içlere değil.
TEKBENMİYİM uzun süre derken mesela ne kadar.10 gün oldu arkadaşın.gittikçe kızrıyor yağ konulan yerler.onun derisi çok sıkıymış hatta aşalar hiç yağ almaz demişti ondanmı acaba?
Ya ben ameliyattan once samimi ile gorusmek istiyorum.. Ona nasil ulasabilirim ??? -forumda yeni olduum icn msj atamiorm sanirm:/
Cok acaip duygular icindeyim bes dakka sakinm sora stres sora ben napiyorum sora basa sariyorum :) insallah basarili gecer insallah herkes hayallerine kavusur gerci bendeki "o" goruntusu yag enjeksiyonuyla gecmez silikondan da cok korkuorum :'( o yuzden samimi ile bi gorusebilmek istiyorum. Birisi bana beni ona ulastirabilecek bi msj atabilir mi? Msn adresi tel numarasi facebook hesabi fln ..
kızlar resimleri ekledim ama sabah sileceğim
ARZUXX gayet güzel olmuş bence.Önceki ile şimdiki arasında baya fark var.Ama sen ne düşünüyorsun bilmiyorum.Memnun musun? yetmez ya da eridi mi diyorsun? Benim fikrime göre çok güzel olmuş valla.Bir de resimlerin tam karşıdan çekilse daha net anlaşılırdı kesinlikle.
Arasındaki açıklık çok fazla bir de topuklu giyince çok açılıyor kot etekli haldekileri gördünüz herhalde, bir de bu kas şekli nedir ben düz insin istiyorum bacaklarım, kibaar olsun. önceki haliyle çok fark varmı sizce , 43 gün oldu ameliyat olalı
arzu geçen hafta eklediğin resimlerle bu haftakiler arasında değişim var.kilomu aldın?bacaklarının arası daha çok kapanmış ve yağların geçen haftakinden daha az değil daha çok görünüyor neden anlamadım.ilk haline göre bence diz içlerin daha güzel.bence çok almamış.umarım böyle kalırlar.sana şunu söyliim sendende enfazla 150 gr yağ çıkmıştır.halbuki dr.yağınız az biraz kilo alın gelin demeli değilmi?dediği şu :rötüşlarla eskisinden güzel olur ama yağınız az.işte insanı denemeye zorlayan kelimeler.sonra ikinciyi düşün ilk günden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?