Bacak dolgusu yaptıran var mı?

ben de onu soracaktım :))

yağ konulan yerlerde değil de diz içlerinde yağ alınan yerlerde morluk olmuştu
o morluklar geçti ama varis gibi kılcal damar görüntüsünde kırmızılıklar var, onlar ne anlamadım, umarım geçer,siyah ince çorap bile giyemiyorum, görünüyor

arkadaşın bacağında yağ alınan yerler çürük rengi yani yeşilimsi ,diz içlerinde birşey yok ama yağ alındı.yağ konulan içler korkunç kan oturmuş gibi kıpkırmızı oldu.galba size bu yaz çorapsız mini yok:)) +denizde yok

delphine arkadaşa doktor 40lık çorabı önermedi gevşek dedi.o hala varis çorabı giyiyor.çürükleri o mu yapıyor acaba.dr.çorabının bilek kısmını çekiştirdi bu ele geliyor gelmemesi lazım dedi.gelmeyen sadece 140lık oldu.o da varis çorabı.

denize girme zamanına kadar birşey kalmaz :)))

bana bronzlaşmadan çorapsız mini zaten olamazdı
çünkü benim dizimin aşağısında , arka tarafta çatlarlar var senelerdir

benim çorabıma hiç bakmamıştı bile
şimdi baktım bilek kısımları benim de elime geliyor, ama o çorabı hiç önemsemedi bende
bu varis çorabının yağ enjeksiyonunda fonksiyonu ne acaba

içler için birşey demedi ama dışları göstererek buraların şiş ve çürüyor sıkı çorap giymelisin çürükler geçene kadar dedi.birde hastanede buzları hep dışlara koydurdu içlere değil.

O morluklar uzun süre sürmedikçe normal PALMADORO.Benim de öyle olmuştu.Hele ilk 2007 de yaptırdığımda kaza geçirmiş gibiydim.Sonra sonra geçti hepsi.Ağustostaki yağ enj. ameliyatından sonra yağ alınan dış kısımlar mor-yeşil gibi oldu ama çabuk geçti.Fakat sızısı en geç geçen yer oralar oldu.Silikon ameliyatında ise tahmin edersiniz dizin arka tarafı bir süre iptal.Şimdi mor-yeşil herşey geçti ama yaranın kendi kırmızılığı henüz taze.5 aydan önce de pembeleşeceğini sanmıyorum.Ben zaten deniz kenarına gidecek bir tip değilim ama bu izlerle de bacağımdan ameliyat olduğumu saklamak zor sanırım...Arkadaşına tekrar geçmiş olsun.Bir nebze de olsa düzelme vardır inşallah,yani eskisine oranla.

sanırım sadece şişmesin diye giydiriyorlar bu varis çorabını
benim şişler zaten indi artık
ben acaba yağın tutunmasında bir fonksiyonu var mı onu merak ediyorum ama doktora hiç mail atasım yok şimdi :))

tabiki de düzelme var ama henüz bişeyler anlamak için beklemek lazım şu an yağlar duruyor 5-6 ay sonrası önemli,ama yağ konulan yerlere çürük değil kan oturdu bunlar biraz daha azken dr gördü ama çok önemsemedi.ama şimdi çoğaldı.krem istemiştik ama doktor ,su bile deriden geçmiyor kremin geçmesi bana mantıksız geliyor ama çok isteyenlere yazıyorum dedi bizde istemedik.

Son düzenleme:
TEKBENMİYİM uzun süre derken mesela ne kadar.10 gün oldu arkadaşın.gittikçe kızrıyor yağ konulan yerler.onun derisi çok sıkıymış hatta aşalar hiç yağ almaz demişti ondanmı acaba?

TEKBENMİYİM uzun süre derken mesela ne kadar.10 gün oldu arkadaşın.gittikçe kızrıyor yağ konulan yerler.onun derisi çok sıkıymış hatta aşalar hiç yağ almaz demişti ondanmı acaba?

Evet derinin farklılıklarından olabileceğinden bahsetmişti bana da ilk görüşmemizde.10 günde morlukların geçmesini beklemek için bence henüz erken.Benim tamamen geçmesi (yeşilimsiden sarıya dönüp belirginsizleşmesi) 2 ile 3 hafta içinde gerçekleşti.Yıllar önce yapılanda ise o kadar morarmasının nedeni doktorun benim bacağımı çok hırpalamasıydı diye düşünüyorum.Üstelik herhangi bir muayene odasında sedyede lokal anestezi ile 1 saat içinde yapmıştı.Bu süre içinde yaptığına göre çok da özenmiş olamaz zannediyorum.Öyle hızlı eridi ki aradaki geçişi anlamadım bile o zaman.Bence bahsettiğiniz hangi kremse onu alın ve sürün.Eğer zararı yoksa yararı da olmayacak diyemeyiz.15 gün olsun eğer hafiflemek yerine çoğalmaya başlarsa bence hemen doktora görünün.

Son düzenleme:
Arzuxx bacakların güzel olmuş ve hiç erime olmamış
dr sana kas şekli yapmış güzel olmuş, benim yağlar eridi gibi , dizlerim de kalınlaştı ama belki aşağılar eridiği için dizler çıkık duruyordur
sen dr dizlerimden fazla almış diye üzülüyorsun ama bence biraz daha da alsa daha iyiymiş

Ya ben ameliyattan once samimi ile gorusmek istiyorum.. Ona nasil ulasabilirim ??? -forumda yeni olduum icn msj atamiorm sanirm:/

canım sana msn adresimi özelden attım merak ettiğin ne varsa sorabilirsin:)

kızlar resimleri ekledim ama sabah sileceğim

ARZUXX gayet güzel olmuş bence.Önceki ile şimdiki arasında baya fark var.Ama sen ne düşünüyorsun bilmiyorum.Memnun musun? yetmez ya da eridi mi diyorsun? Benim fikrime göre çok güzel olmuş valla.Bir de resimlerin tam karşıdan çekilse daha net anlaşılırdı kesinlikle.

arzu geçen hafta eklediğin resimlerle bu haftakiler arasında değişim var.kilomu aldın?bacaklarının arası daha çok kapanmış ve yağların geçen haftakinden daha az değil daha çok görünüyor neden anlamadım.ilk haline göre bence diz içlerin daha güzel.bence çok almamış.umarım böyle kalırlar.sana şunu söyliim sendende enfazla 150 gr yağ çıkmıştır.halbuki dr.yağınız az biraz kilo alın gelin demeli değilmi?dediği şu :rötüşlarla eskisinden güzel olur ama yağınız az.işte insanı denemeye zorlayan kelimeler.sonra ikinciyi düşün ilk günden.

Arasındaki açıklık çok fazla bir de topuklu giyince çok açılıyor kot etekli haldekileri gördünüz herhalde, bir de bu kas şekli nedir ben düz insin istiyorum bacaklarım, kibaar olsun. önceki haliyle çok fark varmı sizce , 43 gün oldu ameliyat olalı

arzucum seni bilmem beğeniyormusun çünkü beğenme kavramı kişiye göre değişiyor ama bence rahatca giy eteğini çık.seninde çürük oldumu?kaç gün sonra düzeldi olduysa?

bana da kas şekli yapmamış pek , ama yapsa daha düzgün dururdu , sana yaptığı için beğendim ben

hayatım daha önce de söylediğim gibi topuklularla giydiğim için arası çok açık durdu en son çektiklerim ise ayakkabısız çektiğim için okadar ayırık durmadı, ondan dolayı ben babet giyiyorum artıkım, topuklu ayakkabı hayal benim için.Bana doktor ameliyattan önce kilo almalısın demişti ama ben galiba ancak bir kilo alabilmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…