Herkese selam, uzun suredir konuyu uzaktan takip ediyordum sonunda uye oldum:) Onumuzdeki cuma ben de yag aldirma ve kok hucre dolgusu ameliyatina giricem. Mucize beklemiyorum aslinda dra ilk gidis amacim sadece yag aldirmakti, sonra o yaglari alt kisimlara dolgu yaptirmaya karar verdik ( diz kapalkarimin altinda "o" boslugu var o yuzden) o boslukla cok buyuk bi prblemim yok ama etek giymek benm de hayalim. Diz kapaklarimin ustundeki yaglar alinnca biraz duzelir diye umuyorum. İnsallah hepimizi sutun gibi bacaklara kavusturcak bi yontem bulurlar :))
Kızlar bugün resim yükleyeceğim akşama bir bakın
slm inceltme işlemi nasıl oluyor 1-2 sayfa önce yazmıştım.ama sen yeni ameliyat oldun daha yeni operasyonlar en az 5-6 ay aralıklı olmalı.senin delik yokmuydu dışlarda almıştır belki ödem yapmıştır oralar.
kim doktorun?hemen nasıl karar verdin?doktor şu istanbuldaki meşhur doktormu?randevuyu ne zaman aldın?ne kadara olucan?isim verme tabi doktorun ismini yani.
Benm doktor atasehirde bi hastenede. Doktorla ilk tanismam cosmopolitanda bi makalesini okuduktan sonra adami netten bulup mesaj atmam ile oldu (gecen yil). Sonra iste gecen sene randevu aldm gittim gorustum. İlk gorusmemde boyle cok kolay bisimis gibi anlatti sanki bundan once on kere estetik yaptirmism gibi. Sonra bi 7 ay sonra tekrar gorustm, isyernden izin alip size geri donecegm ddm. Kismet simdiyeymis 23 nisan tatili pazartesiye denk geliyomus cumaya da izn aldm, adami aradm, ameliyat listeme ekledm ama oncesnde gel goruselm ddi. İste son gorsmemi de bugn yaptm cumaya epidural ile ameliyata gircem kismetse.
epidural ile nerede ameliyat olacaksın?
Hastane ve dr ismi verebiliyo muyuz? :) -forum kurallarini okumadim da
dr adı vermiyoruz , ama hastane adı verebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?