Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Herkese selam, uzun suredir konuyu uzaktan takip ediyordum sonunda uye oldum:) Onumuzdeki cuma ben de yag aldirma ve kok hucre dolgusu ameliyatina giricem. Mucize beklemiyorum aslinda dra ilk gidis amacim sadece yag aldirmakti, sonra o yaglari alt kisimlara dolgu yaptirmaya karar verdik ( diz kapalkarimin altinda "o" boslugu var o yuzden) o boslukla cok buyuk bi prblemim yok ama etek giymek benm de hayalim. Diz kapaklarimin ustundeki yaglar alinnca biraz duzelir diye umuyorum. İnsallah hepimizi sutun gibi bacaklara kavusturcak bi yontem bulurlar :))

bu estetik denilen şey insanın kanına bi girdimi bidaha çıkmıyor kızlar
bakın ben bile bidaha deneyim diyorum
ist daki doktor mail attı uğramam lazımmıs ve görmesi lazımmış tabi fiyat alamadım sanırım görüp öyle fiyat vericek ama benim gitme şansım hiç yok gibi
keşke bizimde doğuştan güzel olsaydı yinede şükür tabi ALLAHA elimiz ayağımız tutuyor ama insan da sanki hep daha iyisini istiyor off offf
inşlh herşey hepinizin gönlüne göre olur

kim doktorun?hemen nasıl karar verdin?doktor şu istanbuldaki meşhur doktormu?randevuyu ne zaman aldın?ne kadara olucan?isim verme tabi doktorun ismini yani.

merhaba
artik benim en sis halinde bile kapanmiyo aradaki bosluk :26: bariz bi incelme var
su istanbuldaki unlu dr ye gidenler bi sorsalar. sadece dis yanlardan yag aldirma islemi oluyo muymus? ayni gun taburcu olunabilir mi ve seyahet edilebilir mi? varis corabi giyilecek mi, dalgalanma olur mu, incelme saglanir mi, ucreti ne kadar... ben ankarada oldugum icin bi firsatini bulsam gunu birlik gidip gelebilir miyim acaba? ben cok sorun yasadim ama doktorum ayni sehirdeydi. farkli sehir olsa sorun yasasam nasil olacak bu yuzden sadece alt yanlari inceltmek icin gitsem nasil olur? tabii esimi nasil ikna edicem 2. cocugu dusunmeye basladik gibi. o da olursa cok cok zor olur 2. operasyon. bana simdiden gerekli gorunuyo...

slm inceltme işlemi nasıl oluyor 1-2 sayfa önce yazmıştım.ama sen yeni ameliyat oldun daha yeni operasyonlar en az 5-6 ay aralıklı olmalı.senin delik yokmuydu dışlarda almıştır belki ödem yapmıştır oralar.

zaten hemen deil. eylul gibi. dislardan almadi dr. cok soyledim. zaten delik de yoktu

kim doktorun?hemen nasıl karar verdin?doktor şu istanbuldaki meşhur doktormu?randevuyu ne zaman aldın?ne kadara olucan?isim verme tabi doktorun ismini yani.

Benm doktor atasehirde bi hastenede. Doktorla ilk tanismam cosmopolitanda bi makalesini okuduktan sonra adami netten bulup mesaj atmam ile oldu (gecen yil). Sonra iste gecen sene randevu aldm gittim gorustum. İlk gorusmemde boyle cok kolay bisimis gibi anlatti sanki bundan once on kere estetik yaptirmism gibi. Sonra bi 7 ay sonra tekrar gorustm, isyernden izin alip size geri donecegm ddm. Kismet simdiyeymis 23 nisan tatili pazartesiye denk geliyomus cumaya da izn aldm, adami aradm, ameliyat listeme ekledm ama oncesnde gel goruselm ddi. İste son gorsmemi de bugn yaptm cumaya epidural ile ameliyata gircem kismetse.

epidural ile nerede ameliyat olacaksın?

Ya ben ameliyattan once samimi ile gorusmek istiyorum.. Ona nasil ulasabilirim ??? -forumda yeni olduum icn msj atamiorm sanirm:/

Cok acaip duygular icindeyim bes dakka sakinm sora stres sora ben napiyorum sora basa sariyorum :) insallah basarili gecer insallah herkes hayallerine kavusur gerci bendeki "o" goruntusu yag enjeksiyonuyla gecmez silikondan da cok korkuorum :'( o yuzden samimi ile bi gorusebilmek istiyorum. Birisi bana beni ona ulastirabilecek bi msj atabilir mi? Msn adresi tel numarasi facebook hesabi fln ..

9.günde araba kullanabilirsiniz,10 günde akşama kdr çok dolaşmamak şartıyla dışarıda rahat olabilirsiniz.şişme durumu kişiye göre değişiklik gösterir.ama hala tn engi çorap giyip dışarı çıkamazsınız çürükler yüzünden.DELPHİNE senin yağ konulan yerlerin kırmızı renkte çürük oldumu?kılcal damar görüntüsünde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…