Bacak dolgusu yaptıran var mı?

evli bayanlar eşinize nasıl açtınız konuyu.ilk kelimeleriniz ne oldu mesela.

Ben daha önce eşime silikon çin ikna etmye çalıştım ama kesinlikle kabul ettiremedim. Şimdi liposuction için karar verdim. Ancak eşime söylemeyi düşünmüyorum. Annemle gideceğim ameliyat olmaya. Sanırım aynı gün ameliyat olup eve dönebiliyormuşsunuz. Nasıl olacak bilemiyorum ama:S

Ben de bir ölçeyim dedim benimki de 20cm imiş Beni de silikonun kurtaracağını düşünerek doktora gittim ve silikona gerek olmadığını yağ ile memnun kalacağımı söyledi. Şimdi sizlerde erirse diye tereddüt edince benimde çok kafama takıldı. Ameliyata karar vermiştim halbuki. Bu arada kime ameliyat oldunuz?

Senin adına inan çok sevindim, ben eşimden böyle bir destek alamadığım maalesef. Çok şanslısın, inş. herşey yolunda gider ve hayal ettiklerine kavuşursun.

Slm amylee, beni de arkadaş olarak ekler misin? bende ameliyata karar vermeye çalışıyorum. Mümkünse albümünü görebilir miyim?

Bir de ameliyat olalı ne kadar oldu öğrenebilir miyim? Çok uzun süredir ara ara forumu takip ediyorum ama inan kim ne zaman ne oldu nasıl oldu herşey karıştı:S

doktor uygun görürse evine dönersin ama eşinden saklayamazsın ki, birkaç gün oturup kalkarken zorlanıyorsun, ayakta uzun süre duramazsın, sonra korse, çorap..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…