oh çok şükür sen de atlattın canım çok geçmiş olsun.diğer arkadaşların nasıl geçtiyse seninde geçecek ağrıların yakında inş.rapor aldığın iyi olmuş o güne kadar düzelirsin baya.
Geçmiş olsun Muem. Dipuka'da aynı durumdan dert yandığına göre demek ki acı olması normal. Yenide ile Amylee'nin acı eşiği çok yüksekmiş herhalde. Sen zor kısmı atlattın şimdi en güzel kısımdasın bacaklarının nasıl olduğun a bakıp bakıp durursun artık. :))[/QUOTE
çok sağol canım. şimdi bende ona bakıyordum da eski sayfalardan .amyleee de aynı şeylerden şikayetçiymiş. demek ki normal bi durum. valla daha tam bakamadım bacaklarıma ve hala şişş gözüküyor üst taraf. fotoları koyunca yorumlarınızı bekliyorum.
coook gecmis olsun arkadasim ne guzel atlattin sukurler olsun.insallah en kisa surede sagligina kavusursun.ve umarim istedigin gibi olur sonuc.
Arkadaşlar çok çok çok mutluyum çünküüüüüü;eşimmmmm(canım kocacım)eğer mutlu olucaksan ol dedi ameliyatı.Üstelik fiyatı duyuncada bir şey demedi.(gerçi ben 5000 lira civarı dedim ama )Hatta nisanda iznim var o zaman birlikte gidelim dedi görüşmeye.o kadar mutlu oldumki anlatamam.hemen ağlamaya başladım tabii.Nisanda öngüşme için giderim inşallah kısmet olursada mayısta ameliyatı olurum.Benim için en zor kısmı eşimi ikna etmekti ,çok şükür beni çok yormadan ikna oldu.(gerçi hala ben sorun göremiyorum diyor ama)Şimdi beni bir telaşe ,bir korku sardı anlatamam.Acaba hangi dr daha iyi,acaba bu kararı vermekle doğrumu yapıyorum.Ya sonuç beni mutlu etmezse,o kadar acı ,uğraş ve para boşa giderse diye.Ne olur bana biraz cesaret verin lütfennnn.Şu an acayippp duygular içindeyim.
hergün sizi takipteyim..... randevu almadım daha..
mendis bacak şeklin nasıl.incemi ,çarpıkmı.dr un sana 5.500 demesi bana umut oldu biraz.acaba benziyormu bacak şeklimiz.
ewet dün ameliyatımı oldum sonunda.ama çok ağrım var benim.bu normal bi durum mu acaba.ayakta çok duruamıyorum ve bacaklarım çok şiş.yürürkende tutunarak yürüyebiliyorum.ben ptesi memlekete dönerim diyordum ama oluru yok bunun.rapor aldım istdan.çarşamba dönücem.inş o zamana kadar düzelirim.bacaklarımın şeklide şişten çok belli olmuyor ve şuan acıdan bakamadım doğru düzgün.
amylee ve yenide siz kaç gün sonra rahat yürümeye başladınız.
amylee o resimdeki senin foton mu bence şu an çok güzel manken bacağından daha güzel değilse .....
mendis merhaba.benim bacaklarım da tıpkı senin anlattığın gibi kalın ve parantez.sen hangi doktora muayene oldun?benim doktorum bana 6 bin civarı dedi de benden hem dış yanlardan hem diz içinden hem de bileğin arka kısmından yağ alınacak.senden yağ alınacak mı?memko benim bacaklar kalın altıda üstü de kalın dizden aşağısı dışa doğru kıvrımlı. bayağı ( ) gibi.
memko benim bacaklar kalın altıda üstü de kalın dizden aşağısı dışa doğru kıvrımlı. bayağı ( ) gibi.
hayır ücret almadı. Bilmiyorum ki. Sen kime gittin?
bir de superdry diye bir yöntem varmış.O da bacakları kalın olanlara uygulanıyormuş anladığım kadarıyla ama bunu yine bildiğim kadarıyla her dr. yapmıyor. A.K. mıydı neydi bu yöntemi yapan ne fark olduğunu anlamadım ama daha iyi birşeyse. Ben de sormak istiyorum A.K ilk muayenede ücret alıyor mu? Bilen var mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?