Bacak dolgusu yaptıran var mı?

benim bacaklar da inceydi ve ben de kendisine yaptırdım aynı yöntemi. memnunum da şimdilik. superdry hocanın kendi geliştirdiği sistem ve yağların bu yöntem ile daha fazla tutunabildiğini söylüyor.

dipuka... üzüldüm sıkıntı yaşamana. emin ol bir haftaya kadar çok daha iyi hissedeceksin ve pişmanlığın tamamen geçecek.

ayyy... canım benim yaaa.. bak kıskandım seni bana sadece 140 cc koymuştu:) inşallah çabucak atlatırsın.

okuyan olmadı herhalde bir daha sorayım cep telefonu ile foto çekip buraya nasıl koyarım.Bilen var mı?

cep telefonunun şarj aletine takılan ucu bilgisayara takılıyor mu? bazı telefonlarda var, fişe takılan yeri çekince usb girişi oluyor mu? o zaman usb bellek gibi telefonun içine ulaşabiliyorsun. başka nasıl olur? hafıza kartını da aparatı varsa bilgisayara takabiliyorsun. benim bilgim bu kadarcık :) kolay gelsin, bekliyoruz :))

teşekkür ederim yenide bilgisayarda foto var buraya nasıl koyacamı bilmiyorum
bilgisayarda varsa işin daha kolay o resimleri önce masa üstüne at cnm sonra burdan profiline gir ve albüm oluştura tıkla ondan sonra burası seni adım adım yönlendirecek.resim yükle diyince "gözat"a tıkla ordan masa üstüne gel ve o resimleri seç.

telefondakiler için de yukarıda arkadaşında dediği gibi usb kablosu olması gerek telefonunun.yada hafıza kartı varmı telefonun cnm?birde kart okuyucun?bunlarla atabilirsin telefondaki resimleri bilgsyara.

uuufffffffff ne zor işmiş becerebildim mi ilmiyorum attım ama bi bakın bakalım

mendis, baktım şimdi resimlerine de, senin üst taraf bayağı yağ deposu gibi görünüyor. oraya müdahale edip üstten ve dizden alıp aşağıya koyarsa sen de sütun oldun demektir:)

de neden eskiler yazdın onu anlamadım. sen operasyon olmadın hiç değil mi?

haklısın amylee yağ deposu konusunda sanki benimkiler ümitsiz vakaa gibi benim nce bayağı bi kilo vermem lazım dr.da dedi zaten çok fazla verirsek üst bacakla aynı olur o da olmaz dedi yani fil bacağı demek istedi ama diyemedi ben diyorum onun yerine

dipuka inşallah en kısa sürede toparlanırsın,tecrübeli arkadaşların dediği gibi hepsi geçicek.Giyiniceğin etekleri,elbiseleri düşün güçlü olmaya çalış.

memko kabul ettim arkadaşlık teklifini kızlar ben bayağı buranın ustası oldum...ha ha ha.....

tşk ederim.mendis bacaklarını ölçtünmü hiç kaç cm.diz çevreni,bileklerini ve diz altındaki bacağın en kalın yerini ölçebilirmisin.benimde üst bacağım seninkiler kadar vardır.ama alt taraf biraz daha ince sanırım.kendi bacaklarımla kıyaslamak açısından sordum ölçüleri.Bence diz içlerinden alınıp diz kapağının alt tarafı biraz dolsa sorun hallolur.

vanilla seni de kabul ettim ama kimseden ses çıkmadı herkes grünce şok mu geçiriyor acabaaa kimse yorum yapmadı da...;

Bacakların kalın ama zaten çok fazla açıklık yok o yüzden çok yağ koyulmayacak e üstten de alınacak bence gayet iyi olur bacakların. Senin de kemiğin düzgünmüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…