- 23 Şubat 2010
- 1.405
- 900
- 323
DİGUCUM sen ameliyat öncesi resimlerini paylaşmışmıydın? hatırlayamadım ben.
Hayır canım foruma eklemedim ama özelden birkaç arkadaşa gönderdim sadece. Çorabı çıkardıkran sonra öncesinin ve sonrasını eklerim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
DİGUCUM sen ameliyat öncesi resimlerini paylaşmışmıydın? hatırlayamadım ben.
Demoniac canım ben sana demiştim arkadaşımın eşi bana bandajlarla düzelme olmayacağını söylemişti ama içini rahatlatmak için başka bir doktorla görüşme iyi olmuş. Ortapedik olarak ise daha önceden konuştuğumuz bi yöntem vardı ismini tam hatırlayamadım. İlivüzyon gibi bişeydi. Sanırım ortopedistin dediği yöntem bu. ben yine bunuda arkadaşımın eşine sordum. Sakın böyle bir işe kalkışma, Kemik iltihabı riski var ve bu iltihap normal iltihap gibi değildir bi yakalanırsan yılarca tedavi olman gerekir dedi. Tabi aynı yöntem mi bilmiyorum ama sen bi sor yinede görüşeceğin doktora
Olmuş leydicim sagolevet estetik son düşünülen şey
daha cok yürüyüş duruş bozuklukları varsa tercih ediliyor sanırım. Çok şükür benim böyle bir sorunum
yok. Digucum canım ben ankaradayim yaptırmak için olmasa bile tam olarak neymiş öğrenmek için iyice araştırayım bu konuyu canım.
merhaba Tebrizet..Ahmet bey'e ameliyat olan arkadaşlar elaycan, spicy, aslılı, melike, bnbc, sanem..atladığım var mı bilmiyorum. benim de operasyonum 14 haziranda.
Sen gün aldın mı?
Ahmet Karacalara ameliyat olan arkadaşlar, siz ağrı kesici almayı ne zaman kestiniz
ben doktora sormayı unuttumda, ne zaman kesmek gerekiyor,
teşk.
Sanemcim merhaba, teşekkür ederim iyi dileklerin için, benim operasyonuma son 3 hafta kaldı..Seni ameliyattan önceki gün klinikte görmüştüm, cok heyecanlıydın, sanırım ben de en az senin kadar heyecanlı gireceğim:)
Korseni çıkarmamaya karar vermen iyi olmuş. Zaten çok az kaldı değil mi? Guzel haberlerini ve fotoğraflarını bekliyoruz canım..Sevgiler
Kızlar kimse muhatap olup canını sıkmasın boşverin. Bu bayan ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim.
yağ dolgusu sisteminde yok çünkü sedosyonla işlemi yapıyor genel anestezi ile değil. Bilip bilmeden kimse konuşmasın.
Aykr canım mesajını editle istersen, konuyu kilitleyebilirler senide forumdan uzaklaştırabilirler. Sebebi ne olursa olsun bu tarz yaklaşımlara izin vereceklerini sanmıyorum canım. Biraz daha sakin olalım